Στο προσκήνιο νέες custom NVIDIA RTX 2080 Ti GPUs!

Γνωστοί κατασκευαστές βρίσκουν την ευκαιρία να ανακοινώσουν νέες custom GPUs με τον 'μεγάλο' Turing πυρήνα και απόλυτες επιδόσεις σε κάθε ανάλυση και παιχνίδι.

Ήδη από την έκθεση CES 2019 μπορούμε να δούμε τις πρώτες custom υλοποιήσεις της RTX 2080 Ti από OEMs όπως η MSI και η EVGA που ανακοίνωσαν τις Lightning και Kingpin αντίστοιχα, με στόχο enthusiasts αλλά και extreme overclockers που δε θα διστάσουν να βάλουν τις κάρτες τους 'στα κρύα'.

Η MSI έρχεται με μια χρυσή Lightning κάρτα γραφικών, αποκλίνοντας ελαφρώς από τους κίτρινου προκατόχους της, όμως η υλοποίηση παραμένει ενδιαφέρουσα στο μάτι. Απαρτίζεται από ένα custom PCB με 19 φάσεις τροφοδοσίας και ιπποδύναμη που αρκεί για να την ωθήσει μέχρι και τα 2.5GHz, όπως μας έδειξαν οι πρώτες δοκιμές της από extreme overclocking σενάρια χρήσης. Η τροφοδοσία της κάρτα πραγματοποιείται από τρεις 8-pin συνδέσεις και έτσι δε θα αποτελέσουν ανασταλτικό παράγοντα σε κάποιον που θέλει να τη φτάσει στα όριά της.

Η EVGA από την άλλη είναι η συνέχεια της σειράς KINGPIN, η οποία θα φέρει και αυτή το μεγάλο chip της RTX 2080 Ti από την NVIDIA. Η υλοποίηση θα είναι ένα υβρίδιο με μια κάρτα που ψύχεται ενεργά με έναν ανεμιστήρα για το κύκλωμα τροφοδοσίας και ένα κλειστού τύπου σύστημα υδρόψυξης με ψυγείο 120mm. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες KINGPIN κάρτες λοιπόν εδώ έχουμε ένα υβρίδιο με υδρόψυξη και ένα custom PCB με 19 φάσεις τροφοδοσίας για απόλυτες επιδόσεις ενώ η EVGA αναφέρει ένα TDP 520W, που σημαίνει πως το TDP δε θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα όπως στις υπόλοιπες κάρτες της NVIDIA, ειδικά εάν μιλάμε για extreme συνθήκες λειτουργίας.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

msi, lightning, gpus, Kingpin , RTX 2080 Ti

asder

Members
2019-01-10T11:56:34Z

Θ' αφήσω αυτό εδώ διακριτικά 

Image result for hall of fame 2080ti

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...