Οι αλλαγές που θα κάνει η Samsung στο Galaxy Fold

Το αναδιπλούμενο smartphone της Κορεάτικης εταιρίας έχει μπει ξανά στο σχεδιαστήριο με στόχο να βελτιωθεί η αντοχή του μετά το κακό λανσάρισμα.

Πιο ειδικά, η εταιρία δείχνει να έχει διορθώσει τα περισσότερα προβλήματα της συσκευής με πιο σημαντική την οθόνη που μπορεί να 'χαλάσει' αρκετά γρήγορα εάν αφαιρέσουμε το προστατευτικό φίλμ, αποτελέσματα που δεν έδειξε στο εκτενές robo-testing που είχαμε δημοσιεύσει στο παρελθόν. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες η εταιρία έχει και μερικά ακόμα προβλήματα να διορθώσει όπως τον μηχανισμό που κρατά ενωμένα τα δύο κομμάτια. Τα μικρά κενά που αφήνει ο μηχανισμός όταν το τηλέφωνο κλείνει ή ανοίγει μπορούν να εγκλωβίσουν μικρά σωματίδια και σκόνη που ίσως προκαλέσουν προβλήματα μακροπρόθεσμα. Στη νεότερη έκδοση η Samsung θα μειώσει αυτό το κενό για να αποτρέψει την είσοδο σωματιδίων στο εσωτερικό.

Για την ώρα η Samsung κρατάει τα χαρτιά της κλειστά σχετικά με την ημερομηνία της... επαναδιάθεσης του αναδιπλούμενου Galaxy Fold στην αγορά, όμως περιμένουμε αυτή τη φορά ένα smartphone που θα λειτουργεί απρόσκοπτα, χωρίς τα σημάδια που εμφάνιζε το πρώτο.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

Samsung, screen, smartphones, galaxy fold, hinge, protective layer

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...