Το Steam θα μειώσει το bandwidth αυτές τις εβδομάδες

Αφού οι περισσότεροι gamers περνούν αρκετό χρόνο σπίτι, η Valve θα περιορίσει σε παγκόσμιο επίπεδο το bandwidth.

 

Σε μια κίνηση καταπολέμησης των προβλημάτων που ήδη υπάρχουν σε περιοχές όπου ο νεότερος κορονοιός βρίσκεται σε έξαρση, η Valve θα περιορίσει το bandwidth στα downloads ούτως ώστε να είναι αρκετό για όλους αυτές τις δύσκολες ημέρες. Η εταιρία μεταξύ άλλων είπε: "We know a lot of you (like us here at Valve) are stuck at home right now trying to work or attend school remotely... Or maybe you're just playing a bunch of great games on Steam. Whatever the case may be, we know that with so many people at home trying to get things done at the same time, it can put a stress on your home's internet bandwidth.

Μεταξύ των ρυθμίσεων που θα κάνει αυτόματα η Valve στα downloads της δημοφιλούς υπηρεσίας Steam, προτρέπει και την αλλαγή των αυτόματων updates σε παιχνίδια που δε χρησιμοποιούμε πλέον έτσι ώστε να μην καταναλώσουν άσκοπα πολύτιμο bandwidth από το διαδίκτυο, ενώ όσοι είναι έτοιμοι να κάνουν uninstall κάποιο, ίσως θα ήταν προτιμότερο να το μεταφέρουν σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο για 'μακρά αποθήκευση' με τη χρήση της επιλογής 'backup' μέσα από τον launcher.

Αυτή τη στιγμή ειδικά το δίκτυο της Ευρώπης όπου οι επιπτώσεις και τα μέτρα κατά του κορονοιού είναι περισσότερα, βλέπουμε τους παρόχους και χρήστες να αναφέρουν περιορισμένη πρόσβαση στο διαδίκτυο και κάποιους με συνεχείς αποσυνδέσεις λόγω του υψηλού φόρτου του δικτύου - κάτι που αναμένεται να συνεχιστεί για τουλάχιστον έναν μήνα ακόμα και μέχρι να εξασθενίσουν τα κρούσματα.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.png.1537ea4510ab3e974329f5d517730fcb.pngigram.png.2e83a1b2ece699220a0c9fb4eb1075cd.pngytube.png.e87f621f0db4c5d7de63b48f09b46c13.png

gaming, Valve , Steam , limit, limited bandwidth, downloading, throttle

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...