Η OPPO θα λανσάρει το πρώτο Snapdragon 835 smartphone!

Η εταιρία σκοπεύει να ξεπεράσει τους πάντες δίνοντας στην αγορά πρώτη το πρώτο ουσιαστικά smartphone με τον επεξεργαστή Snapdragon 835.

Αν και τα παραπάνω αποτελούν φήμες που κυκλοφορούν εδώ και μερικές ώρες στο διαδίκτυο, έρχεται από αξιόπιστα κατά τη πηγή στόματα οπότε δε θα χρειαστεί να είμαστε καχύποπτοι. Οι φήμες συνιστούν πως το OPPO Find 9 θα έρθει στην αγορά λίγο μετά την αποκάλυψή του στο MWC που θα λάβει χώρα στη Βαρκελώνη το επόμενο έτος. 

Ο Snapdragon 835 της Qualcomm αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς θα είναι ένα από τα πρώτα - αν όχι το πρώτο - chip που θα κατασκευάζεται στη λιθογραφία των 10nm FinFET της Samsung. Η τελευταία λέγεται πως έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη του τελικού σχεδίου ενώ υπάρχει ανοιχτή συνεργασία με τη Qualcomm στον κατασκευαστικό τομέα. Η λιθογραφία των 10nm FinFET έχει έρθει αρκετά νωρίτερα στον τομέα των smartphones και γενικότερα των φορητών συσκευών, όπου τα chips είναι μικρότερα σε εμβαδόν και καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια, απ' ότι στη desktop αγορά με τα μεγαλύτερα συγκριτικά chips και έτσι τα τελευταία όπως γνωρίζουμε θα καθυστερήσουν ορισμένους μήνες. 

 

 

Πηγή.

smartphones, Snapdragon 835, MWC , OPPO Find 9, 10nm FinFET

venisk

Members
2016-11-25T16:33:59Z

Αν έρχονται και με 6gb ram πακέτο όλα όσα έχουν τον 835 θα ναι πολύ καλά!!

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...