Προηγμένες συσκευές, εφαρμογές λογισμικού και τεχνολογίες IoT

Η Intel παρουσιάζει προηγμένες συσκευές και εφαρμογές λογισμικού, αναδεικνύοντας την ηγετική της θέση στην ανάπτυξη τεχνολογιών αιχμής, συσκευών επόμενης γενιάς και εφαρμογών του Internet of Things. Η Intel παρουσιάζει προηγμένες συσκευές και εφαρμογές λογισμικού, αναδεικνύοντας την ηγετική της θέση στην ανάπτυξη τεχνολογιών αιχμής, συσκευών επόμενης γενιάς και εφαρμογών του Internet of Things.

Ένα πιλοτικό πρόγραμμα για τη δημιουργία συστημάτων αυτοματισμού επόμενης γενιάς σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις, πραγματοποιήθηκε από την Intel σε συνεργασία με τη Mitsubishi Electric. Το πρόγραμμα αναδεικνύει τα πλεονεκτήματα της end-to-end συνδεσιμότητας και των αλλαγών που επιφέρει το Internet of Things σε βιομηχανικές εφαρμογές και υλοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Intel στη Μαλαισία. Με τη χρήση ενός gateway για εφαρμογές Internet of Things, βασισμένο σε επεξεργαστή Intel(R) AtomTM, του C Controller από την πλατφόρμα iQ της Mitsubishi Electric, η Intel είχε τη δυνατότητα να συλλέξει με ασφάλεια δεδομένα για περαιτέρω επεξεργασία και ανάλυση.

Η επεξεργασία πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια του λογισμικού Revolution R Enterprise* από την Revolution Analytics*, μια λύση λογισμικού που βασίζεται στην ανοιχτού λογισμικού γλώσσα R για στατιστική ανάλυση. Η λύση φιλοξενήθηκε στο περιβάλλον Cloudera Enterprise*.

To πιλοτικό πρόγραμμα οδήγησε σε βελτιωμένη λειτουργία του εξοπλισμού, αυξημένη απόδοση και παραγωγικότητα. Παράλληλα, παρείχε τη δυνατότητα να διεξάγεται προληπτική συντήρηση. Η Intel εξοικονόμησε 9 εκατομμύρια δολάρια με τον περιορισμό δαπανών και μέσω της δυνατότητας για λήψη καλύτερων αποφάσεων. Οι εταιρείες στοχεύουν στη διαθεσιμότητα σχετικών προϊόντων εντός του 2015.


Προηγμένες συσκευές, εφαρμογές λογισμικού και τεχνολογίες IoT
Προηγμένες συσκευές, εφαρμογές λογισμικού και τεχνολογίες IoT
Προηγμένες συσκευές, εφαρμογές λογισμικού και τεχνολογίες IoT


Intel Press Release