Ο νέος Opera κρύβει τα ίχνη σας μέσω του δωρεάν VPN

Η νέα developer έκδοση του Opera browser διαθέτει πλέον μια νέα λειτουργία που υπόσχεται να μειώσει τις πιθανότητες εντοπισμού της πραγματικής θέσης σας. Η νέα developer έκδοση του Opera browser διαθέτει πλέον μια νέα λειτουργία που υπόσχεται να μειώσει τις πιθανότητες εντοπισμού της πραγματικής θέσης σας.

Σύμφωνα με το αναλυτικό blog post που εξηγεί τη νέα λειτουργία, πλέον δε χρειάζεται να καταφύγετε σε πρόσθετα και συνδρομές που υπόσχονται να σας "διατηρήσουν "ανώνυμους" κατά τη περιήγησή σας στο διαδίκτυο αφού η developer έκδοση του Opera το κάνει για σας, χωρίς καμία επιπλέον ενέργεια και το σημαντικότερο, εντελώς δωρεάν. Οι λόγοι που μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία μπορεί να είναι φυσικά εντελώς "αθώος" όπως την παρακολούθηση του Αμερικάνικου Netflix από έναν Ευρωπαίο.

Το mode λειτουργεί επιλέγοντας τον server που θα παίξει τον ρόλο του "μεσολαβητή" ενώ υπάρχει και γραφική αναπαράσταση των δεδομένων που έχουν μεταφερθεί, για να έχετε μια εικόνα! Η έκδοση είναι διαθέσιμη από εδώ.


Ο νέος Opera κρύβει τα ίχνη σας μέσω του δωρεάν VPN
Ο νέος Opera κρύβει τα ίχνη σας μέσω του δωρεάν VPN