Αυτόματη αναβάθμιση Drivers για τα Windows Store games!

Η Microsoft θα πάρει το πάνω χέρι και θέλοντας να προσφέρει πάντοτε τη καλύτερη εμπειρία χρήσης θα κατεβάζει αυτόματα τους νεότερους drivers στο σύστημα όμως μόνο για τα Store Games

Η εταιρία ανακοίνωσε τον περασμένο Οκτώβρη το επερχόμενο Windows 10 Creators Update το οποίο θα εστιάζει στους δημιουργούς, φέρνοντας βέβαια και χρήσιμα χαρακτηριστικά στους τελικούς χρήστες. Νεότερες πληροφορίες επί του θέματος αναφέρονται στις "Επενδύσεις που γίνονται στα Γραφικά και το Gaming" στο νέο Creators Update των Windows 10 και έρχονται από το Thurrott.

Μέσα από τέσσερα slides εντοπίζεται η θέληση της Microsoft για καλύτερη εμπειρία θέασης δίνοντας παράλληλα περισσότερα εργαλεία στους developers για τη δημιουργία παιχνιδιών. Η βελτίωση της εμπειρίας περιλαμβάνει και το αυτόματο κατέβασμα νέων graphics drivers για το υποσύστημα των γραφικών, όμως μόνο για τα παιχνίδια του Windows Store. Αν και δεν είναι από όλους αποδεκτό, η λειτουργία ενδέχεται να είναι αρκετά χρήσιμη σε όσους... απλά βαριούνται! 

Το λειτουργικό σύστημα θα αποκτήσει επίσης και προηγμένη υποστήριξη χρωμάτων που θα ενεργοποιείται ανάλογα με το περιεχόμενο που τρέχει στο σύστημα, είτε είναι HDR Video από μια υπηρεσία streaming, είτε HDR Gaming είτε χρησιμοποιώντας μια επαγγελματικού τύπου εφαρμογή.

 

 

 

 

 

Πηγή.

Store Games, Windows 10 Creators Update

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...