Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 04/23/2019 in all areas

 1. 3 points
  Η AMD έχει μπει δυναμικά στο server μάρκετ. Και όπως φαίνεται ήρθε για να μείνει!
 2. 3 points
  To Note 4 πάντως δεν άντεξε ούτε 1 μέτρο
 3. 3 points
  Τελικα αυτα τα δυο μπηκαν στο ράφι ..ASUS R OG RYUJIN 360 & Τhermaltake Core P3 TG Curved Bench/Show (Δεν χωρούσανε η κάρτες γραφικών αν έμπαινε το ψυγείο του RYUJIN 360 δίπλα. εκτος αυτου δεν χωρούσε η ψυχτρα πανω στο cpu αν ειχε καλύψει με 8 μνημες ραμ. ασε που το καπακι του RYUJIN 360το ξεχνάμε τελείως καθως και τα καλώδια των HDD δισκων). Όποτε το CM700P κατεβηκε ξανα απο το ραφι και μια COOLER MASTER MasterLiquid ML360 RGB TR4 Edition ηρθε και εδεσε. Εβγαλα εσωτερικα καπακια και το αποτελεσμα ειναι αυτο
 4. 2 points
  Η μάχη μεταξύ των δύο εταιριών στο high end κομμάτι της αγοράς είναι εν μέρει δυνατή αφού η AMD έχει μια ισχυρή υλοποίηση που ακούει στο όνομα Radeon VII, ενώ η NVIDIA προσφέρει την RTX 2080 που είναι περισσότερο κοντά με τη πρώτη, ενώ με τριπλάσια σχεδόν χρήματα την απόλυτη κάρτα γραφικών για gaming και όχι μόνο, την TITAN RTX. Βρείτε μας στα Social:
 5. 2 points
  Τα κρυπτονομίσματα έχουν τα πάνω και τα κάτω τους, ωστόσο το Bitcoin δείχνει ότι μπορεί να ανακάμψει αγγίζοντας νέα ύψη για το 2019. Η πορεία του Bitcoin ήταν σαν ένα ρολερ κόστερ. Το 2017 όπου και άλλα μεγάλα κρυπτονομίσματα ήταν στο ζενίθ τους, το Bitcoin αντιστοιχούσε μέχρι και σε $19.500, μια τιμή που έπεσε στα $3.000 μέσα σε έναν χρόνο, ρίχνοντας όχι μόνο το Bitcoin, αλλά και άλλα δημοφιλή κρυπτονομίσματα όπως το Ethereum που τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές πασχίζει να μείνει πάνω από τα $180. Παρά τις επιπλοκές που προκαλούν οι hackers ανά καιρούς, με πρόσφατη την υποκλοπή $40 εκατομμυρίων σε Bitcoin από το ανταλλακτήριο Binance, το Bitcoin βρήκε τρόπο να ανέλθει ξανά στα $6.000, η μεγαλύτερη τιμή για το 2019 μέχρι στιγμής. Λόγοι που πιθανόν βοήθησαν στην άνοδο είναι και οι υιοθέτηση του νομίσματος από mainstream εταιρίες σαν τρόπο πληρωμής, δίνοντας έτσι κίνητρα σε μεγάλους επενδυτές να πάρουν στα χέρια τους Bitcoin επηρεάζοντας την τιμή του. Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τέτοιες διαβαθμίσεις στις τιμές των κρυπτονομισμάτων όπως του Bitcoin ωστόσο επενδυτές και αναλυτές θεωρούν ότι θα δούμε την ιστορία να επαναλαμβάνεται στο μέλλον ξεπερνώντας το μεγαλύτερο ρεκόρ, ίσως τραβώντας μαζί και άλλα 'γειτονικά' κρυπτονομίσματα. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 6. 2 points
  Το σύστημα θα διατεθεί για κυβερνητικούς σκοπούς και θα συναρμολογηθεί από την AMD σε συνεργασία με την Cray. Το όνομα του συστήματος, 'Frontier' και θα βρεθεί στο Υπουργείο Ενέργειας των Ηνωμένων Πολιτειών με στόχο επιδόσεις που αγγίζουν το 1.5 exaflops ανά δευτερόλεπτο. Η AMD θα γίνει ο βασικός προμηθευτής hardware και θα διαθέσει custom EPYC επεξεργαστές μελλοντικής αρχιτεκτονικής, δεδομένου ότι το project θα ολοκληρωθεί μέχρι και το 2021. Στο ίδιο σύστημα θα τοποθετηθούν μαζί με τους EPYC και τέσσερις κάρτες γραφικών και πάλι κατασκευής AMD, οι οποίες θα πλαισιώνονται από αποκλειστική HBM2 μνήμη οι οποίες θα συνδέονται με το Infinity Fabric των επεξεργαστών βελτιστοποιώντας έτσι το workflow. Το project ύψους $600 εκατομμυρίων συνολικά έχει ήδη μπει σε τροχιά και το 1/6 το χρημάτων διατεθεί αποκλειστικά στην έρευνα και την ανάπτυξη και όταν παραδοθεί, θα μιλάμε για τον ταχύτερο υπερυπολογιστή του κόσμου που θα βρίσκεται και σε Αμερικανικό έδαφος. Η χρήση του θα περιλαμβάνει πολύπλοκες εξομοιώσεις και φυσικά θα χρησιμοποιηθεί για πειράματα. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 7. 2 points
  Το γεγονός ότι τα δημοφιλή στον χώρο του PC hardware, B-die chips 'φεύγουν' από την αγορά δεν είναι τραγικό αφού θα αντικατασταθούν σχεδόν άμεσα από νέα. Πλατφόρμες τόσο της Intel όσο και της AMD νιώθουν αρκετά 'άνετα' όταν στο σύστημα υπάρχουν εγκατεστημένες μνήμες με τα B-die της Samsung, ωστόσο οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως η εταιρία θα σταματήσει τη παραγωγή του παλιού αυτού κωδικού και θα δώσει τη θέση του στα νεότερα A-Die που ετοιμάζει εδώ και κάμποσο καιρό. Τι σημαίνει όμως αυτό για τη κοινότητα; Αρκετά μέσα εξέπεμψαν σήματα κινδύνου σχετικά με την αφαίρεση των B-die από το lineup της Samsung λέγοντας πως το overclocking θα περιοριστεί στις νέες μνήμες που θα βρεθούν σε DIMMs διάφορων κατασκευαστών όπως της G.Skill, της Corsair και δεκάδων ακόμη εταιριών. Τα A-Die δίνουν έμφαση στη χωρητικότητα παρά στη συχνότητα λειτουργίας ενώ κατασκευάζονται με βάση αρκετά πιο προηγμένη λιθογραφία από τις περισσότερες B-die μνήμες (10nm), αλλά αξίζει να σημειώσουμε ότι στη παραγωγή έχουν βρεθεί και αντίστοιχες (με λιθογραφία 2ης γενιάς) B-die πριν από μερικά χρόνια. Το μέλλον των A-Die όμως είναι αναμφίβολο και έρχονται τις περισσότερες φορές για να διπλασιάσουν τη χωρητικότητα ανά DIMM με σχέδια που ενσωματώνουν πιο ψηλό PCB και διπλή σειρά από chips στην μια τους πλευρά. Την ίδια στιγμή που τα A-Die's θα βρεθούν στη consumer αγορά με πυκνότητες που θα ξεκινούν από τα 16Gb ανά chip, ένας ακόμη τύπος που ξεπροβάλλει σιγά σιγά είναι αυτός των M-Die που ήδη έχουν κατακλύσει την αγορά των datacenters προσφέροντας τα ίδια θετικά των A-Die με σημαντικότερο τη χωρητικότητα. Οπότε περιμένουμε υψηλή απόδοχή από τα A-Die's ενώ παρά την παύση της παραγωγής των B-die αυτό το τρίμηνο, οι μνήμες δε θα στερέψουν άμεσα από την αγορά και ενδεχομένως θα δούμε τα τελευταία κομμάτια να φεύγουν προς το τέλος του έτους. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 8. 2 points
 9. 2 points
  Black Ops 4 for 12$ (PC) Subscribe for 12$ to Humble and get CALL OF DUTY®: BLACK OPS 4 BATTLE EDITION ( includes the Multiplayer and Blackout game modes. Zombies mode not included) https://www.humblebundle.com/monthly
 10. 2 points
  Πρέπει να κάνεις κάτι με τα καλώδια Edit: Το φάτσα άνω φουρφούρι δεν έχει φως ? Edit 2: με γειες
 11. 2 points
  BUMP. Μόλις μου στείλανε και τις μητρικές της ASRock. https://www.asrock.com/support/index.de.asp?cat=BIOS
 12. 2 points
  Φοβερή δουλειά, συγχαρητήρια
 13. 2 points
  Να πάρεις combo από τα χεράκια του ... Edit: ο δικός του είναι στα 5,3
 14. 2 points
  Γνώριμη φάτσα
 15. 2 points
  Πολύ καλό review και πολλές πληροφορίες/γραφήματα. Η Radeon VII σε επιδόσεις και τιμές skroutz είναι μαζί με μια 2080 RTX για DX12, αλλά νομίζω ότι γενικά ίσως είναι λίγο καλύτερα μια 2080. Αναρωτιέμαι τι γίνεται σε linux όταν δεν μπλέκεται το dx12, μιας και το linux gaming ανεβαίνει αρκετά τελευταία και ακούω ότι οι AMD drivers είναι σχετικά σε καλύτερη κατάσταση.
 16. 2 points
  Ήρθαν μπήκαν και επίσημα οι G.SKILL FLAREX 16gb 3200. Oi Patriot Viper έρχονται την Πέμπτη. Το ξεσκόνισμα τότε.
 17. 2 points
  Οι συσκευασίες των προϊόντων βγαίνουν στο φως και αποκαλύπτουν τα επετειακά προϊόντα της AMD. Όπως αναφέραμε νωρίτερα, τα 50ά γενέθλια της AMD πλησιάζουν και η εταιρία ετοιμάζει μια σειρά από επανεκδόσεις προϊόντων. Πιο ειδικά στο άρθρο μας νωρίτερα μάθαμε για τον επετειακό Ryzen 7 2700X ενώ πλέον γίνεται γνωστό ότι θα υπάρξει και μια εξίσου ειδική έκδοση για την κάρτα γραφικών Radeon VII, η οποία κυκλοφόρησε πριν από μερικούς μήνες. Η πηγή είναι άγνωστη, ωστόσο δείχνει ένα promo υλικό από τη καμπάνια της AMD που θα ξεκινήσει στις 29 Απριλίου και δείχνει μάλιστα και τις συσκευασίες των προϊόντων. Για την ώρα δε γνωρίζουμε εάν τα επετειακά αυτά προϊόντα θα διαφέρουν από αυτά που κυκλοφορούν ήδη στην αγορά, τουλάχιστον όχι στο κομμάτι των συσκευασιών. Στον επεξεργαστή ίσως δούμε για παράδειγμα μια stock ψύκτρα με ιδιαίτερες χρυσές λεπτομέρειες ενώ στη συσκευασία της κάρτας γραφικών βλέπουμε πως η AMD αντικαθιστά το ασημί shroud της Radeon VII με ένα κόκκινο, υπενθυμίζοντας πως είναι το κύριο χρώμα της σειράς Radeon. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 18. 2 points
  o treadripper της υπογραφής. Προκύψε προβλημμα διαθεσιμότητας του Cablemod PRO ModMesh RT-Series Cable Kit με αγνωστο χρονο αναμονης. Τελοςπαντων..οταν ερθει η ωρα του θα εχει φωτορεπορταζ😀
 19. 2 points
  Έρχονται...πάμε για γενική αναβάθμιση Cablemod PRO ModMesh RT-Series Cable Kit ειδικά για το ASUS ROG THOR 1200P Αυτό πρέπει να το πάρουμε έχτρα...Cablemod ModFlex Right Angle Internal USB 3.0 Extension - Red Cooler Master ATX 24-Pin 90°-Adapter condenser Τα παρακάτω το παρεμβαίνω αύριο Τhermaltake Core P3 TG Curved, Bench/Show ASUS ROG ZENITH EXTREME ALPHA Ηρθαν... ASUS ROG Thor 1200P 1200W ASUS ROG RYUJIN 360, Wasserkühlung Θέλαμε και αυτό άλλα δεν είναι διαθέσιμο... ROG Master PRO Gaming Chair ROG.DESIGN ...αγνωστο ποτε θα ειναι ξανα διαθέσιμη https://rogwear.asus.com/stuhl/rog-master-pro-gaming-chair_100266_1200?utm_source=CleverReach&utm_medium=email&utm_campaign=rog-chair-launch&utm_content=Mailing_7135187
 20. 2 points
 21. 2 points
  ακυρώθηκαν και έρχονται αυτά: https://www.skroutz.gr/s/16380885/G-Skill-Flare-X-for-AMD-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16D-16GFX.html και επίσης αυτός εδώ ο WD RED 6TB για τα αρχεία μου.
 22. 2 points
  Σούπερ είναι. Σε καμιά δεκαριά χρόνια θα τον μοσχοπουλάνε στο ebay.
 23. 1 point
  Το συγκεκριμένο build έλαβε μέρος στον περσινό διαγωνισμό case modding της Cooler Master και απέσπασε καλές κριτικές από τους χρήστες. Ένα αρκετά διαφορετικό σύστημα με ξύλινη επένδυση και steampunk σημεία είναι αρκετό για να κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Στο εσωτερικό συναντάμε πέρα από την πλατφόρμα με τον Core i7 8700K στο προσκήνιο επάνω στη μητρική της GIGABYTE αλλά και μια Radeon R9 Fury X με custom waterblock της EKWB. Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι μεγάλη και το εσωτερικό δείχνει καθαρό και παράλληλα γεμάτο, ενώ ο απαλός φωτισμός ολοκληρώνει το αποτέλεσμα του build. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 24. 1 point
  Τα επόμενα APUs της AMD θα αποτελέσουν το refresh ουσιαστικά των τωρινών μοντέλων και έτσι θα βασίζονται στην Zen+ αρχιτεκτονική. Σε φόρουμ της Κίνας εμφανίστηκαν οι πρώτες φωτογραφίες του επερχόμενου chip της AMD. Πρόκειται για τον Ryzen 3 3200G, παρόμοιο σε specs με τον τωρινό 2200G ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο αυτή τη φορά σχεδόν παράλληλα με το lineup των 'μεγάλων' Ryzen 3 στη desktop πλατφόρμα. Ο χρήστης του φόρουμ παραθέτει ορισμένα αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία που προκύπτουν μετά από delid του επεξεργαστή. Όπως βλέπουμε το die του δε θυμίζει σε καμία περίπτωση αυτό που είδαμε και θα δούμε στα retail μοντέλα χωρίς ενσωματωμένα γραφικά για στην τρίτη γενιά Ryzen CPU. Το 'μακρόστενο' die της δεύτερης εικόνας προδίδει ότι το chip θα βασίζεται ουσιαστικά στο die shrink της πρώτης Zen αρχιτεκτονικής στα 12nm με όποιες βελτιώσεις στις επιδόσεις και στην αύξηση των χρονισμών να προκύπτουν από αυτό (die shrink). Από πλευράς specs λίγα έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα δούμε τον ίδιο αριθμό πυρήνων (4c4t) με υψηλότερα ίσως boost clocks και κατ' επέκταση επιδόσεις. Άλλες πηγές αναφέρονται επιφανειακά και στις επιδόσεις μιλώντας για ποσοστά αύξησης των χρονισμών κατά 2.8 και 5.4% για το base και boost clock αντίστοιχα. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 25. 1 point
  5GHz Ryzen stock ? Σε τι ? Ούτε για CPU-z screenshot δεν παίζει το σενάριο. Οι τιμές δύσκολο να είναι και αυτές σωστές.