Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/07/2017 in all areas

  1. Πάνω που είχα παραγγείλει την Quadro P6000 είπαν να μου την βγάλουνε σε GeForce στο 1/5της τιμής
    2 points
  2. Ρε συ γιατί στο πρόγραμμα γράφει το όνομα του @caution... πλεκτάνη!!
    2 points
  3. Η εταιρία αποκαλύπτει τη δεύτερη κατά σειρά TITAN της οικογένειας καρτών γραφικών Pascal η οποία φέρει τον πλήρη GP102 πυρήνα με 3840 CUDA cores. Onboard σε αυτή τη GPU βρίσκονται επίσης και 12 GB GDDR5X μνήμης σε έναν δίαυλο εύρους 384-bit με ταχύτητα 11.4Gbps έχοντας bandwidth που ξεπερνά τα 547.7 GB/s. Οι επιδόσεις της θα είναι αναμενόμενα κορυφαίες με τέτοιο core config ενώ η αποκάλυψή της δεν αναμενόταν από τον IT κόσμο. Η NVIDIA αναφέρεται στη TITAN Xp ως την ταχύτερη κάρτα στον κόσμο ενώ είναι ήδη διαθέσιμη από το site της με προτεινόμενη τιμή τα $1200 USD. Αναφορικά με τους χρονισμούς της, η NVIDIA τη χρονίζει ελαφρώς χαμηλότερα απ' ότι την reference GTX 1080 Ti, στα 1582 MHz όμως οι συνολικές θεωρητικές επιδόσεις της βρίσκονται στα 12.15 TFLOPs. Κάπως έτσι, η πρώτη TITAN Pascal αρχίζει και δείχνει πως αποτελεί μη συμφέρουσα λύση στα ίδια χρήματα ενώ ήδη αναφέρεται πως η διαθεσιμότητά της έχει σταματήσει μιας και δεν υπήρξαν και πολλά κομμάτια ούτως ή άλλως. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  4. Υπαρχή ενας ακόμα ίδιος δίσκος, θα τον ελέγξω και αυτών σύντομα, ελπίζω να έτυχα σε ελαττωματικό κομμάτι και οχι παρτίδα. Ευτυχώς ο δίσκος ειχε backup απο διάφορα DVD, μιας και το DVD player έχει πει το ποίημα εδω και πολλά χρόνια.
    1 point
  5. Οι 50mm Case Mods παρουσιάζουν ένα ακόμη εντυπωσιακό build, το οποίο έχει ως βάση το μωβ χρώμα και αυτό χάρη στα RGB LED του σύγχρονου hardware. Το σύστημα έχει στηθεί μέσα στο κουτί Case Labs Magnum SMA8 και αποτελείται από μια μητρική ASUS ROG Strix X99 Gaming με το μεγάλο socket της Intel και έναν Core i7 5820K να λαμβάνει τα ηνία της επεξεργασίας των δεδομένων. Το σύστημα πλαισιώνεται επίσης από 32GB μνήμης καθώς και δύο GTX 1080 σε διάταξη SLI για κορυφαίες επιδόσεις στα περισσότερα games και σε υπερυψηλές αναλύσεις. Το custom κύκλωμα υδρόψυξης ψύχει τόσο τις δύο κάρτες γραφικών όσο και τον επεξεργαστή με δύο ξεχωριστά κυκλώματα με λευκό και μαύρο ψυκτικό υγρό. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  6. Προφανώς και είχε κάποιο θέμα ο δίσκος, οπότε δεν το θεωρώ σαν ανατρεπτικό επιχείρημα, το κάνω χρόνια αυτό που σου λέω και στο σπίτι και στην δουλεία και σε πελάτες. Πάντα υπάρχουν οι αστοχίες υλικού και οι εξαιρέσεις αλλά εμπειρικά είναι ο πιο safe τρόπος
    1 point
  7. Η πολυετής πίεση από κυβερνήσεις και οργανισμούς ίσως αποδίδουν καρπούς όμως σίγουρα απέχουμε αρκετά από τη στιγμή που θα μάθουμε ακριβώς τι δεδομένα φεύγουν από ένα PC με Windows 10. Η αρχή της διαφάνειας γίνεται με το Creator's Update. Η Microsoft κατά τον οδηγό εγκατάστασης αναφέρει με μεγαλύτερη λεπτομέρεια τι ακριβώς κάνει η κάθε επιλογή ιδιωτικότητας καθώς και ποια εφαρμογή ενδεχομένως έχει πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα. Ακόμη και αν απενεργοποιήσουμε κάποια από τις επιλογές δε σημαίνει ότι το σύστημα σταματά να μοιράζεται τα δεδομένα με τη Microsoft, που είναι και το ζητούμενο. Μέσα από το OS έχουμε τρεις επιλογές ελέγχου των προσωπικών στοιχείων, τα Basic, Enhanced και Full με το πρώτο να συλλέγει τα μισά περίπου δεδομένα απ' ότι το "πλήρες πακέτο". Φυσικά η επιλογή off δεν υπάρχει και δεν αναμένεται να υπάρξει σύμφωνα με πηγές όμως δε παύει να είναι μια αλλαγή στη πρόσφατη πολιτική της εταιρίας. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  8. 1 point
  9. Συμφωνώ, άλλωστε δίσκος που δεν δουλεύει δύσκολα χαλάει... και καλύτερα όχι αυτές τις έτοιμες λύσειις από τις εταιρείες όπως το mybook κλπ, ένας καλός δίσκος και ένα dock.
    1 point
  10. Συμφωνώ στο πρώτο, με το δεύτερο δεν εχω καλές εμπειρίες, (απο samsung spinpoint f3 αν δεν κάνω λάθος) με 1600 ώρες σε 6 - 7 χρόνια, και πλέον ειναι σχεδόν γεμάτος με bad sectors, και ειχε πέραση σχεδόν όλοι του τι ζωή σε ενα ράφι.
    1 point
  11. Καλησπέρα Κυρίες & Κύριοι, Ελπίζω να είστε όλοι καλά και να συγκινηθείτε έστω και ελάχιστα για την επιστροφή μου! Στο θέμα μας τώρα, μην μας πάρουν και τα ζουμιά. Έχω την Samsung 65" UE65KS7000 και ψάχνω για βάση οροφής τύπου σωλήνα (εάν γίνεται να περνάνε και τα καλώδια από μέσα. Θα ήθελα να γυρίζει 360 μοίρες (πράγμα που είδα πως το κάνουν οι περισσότεροι σωλήνες) και να μπορεί να πάρει μια μικρή κλίση). Έψαξα λίγο στο skroutz και στο amazon και διάβασα και λιγάκι αλλά δεν βρήκα κάποια να ξεχωρίζει. Πάνω κάτω είναι όλες οι ίδιες. Έχει κάποιος να προτείνει κάποια συγκεκριμένη βάση ή κάτι καλύτερο που μου διαφεύγει? Εις το επανιδείν
    1 point
  12. Ο γνωστός τίτλος του παρελθόντος, που σίγουρα θα μείνει στη ιστορία των σύγχρονων απολαυστικών παιχνιδιών που βγήκαν για τη πλατφόρμα του PC μεταφέρεται ανεπίσημα στη μηχανή γραφικών CRYENGINE 3. Τα αποτελέσματα δείχνουν εντυπωσιακά καθώς η μηχανή γραφικών είναι από τις πιο σύγχρονες και δε σχετίζονται με το πρώτο παιχνίδι αν και σίγουρα αποτελούσε benchmark για πολλά συστήματα της εποχής. Η αίσθηση του νέου game είναι διαφορετική όμως σίγουρα πολλοί θα προτιμήσουν τη παλιότερη και original έκδοση. Τέλος, αν και δείχνει υπέροχο, απέχει πάρα πολύ από τη κυκλοφορία του. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point