Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/28/2017 in all areas

  1. Όπως έγραψα και σε προηγούμενη δημοσίευσή μου εδώ παραπάνω, ΠΟΛΛΕΣ φορές πλέον ΔΕΝ ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΝ τα προβλήματα τα κλασικά memory testing programs ( memtest86+, memtest86, memtest, windows memtest, hcidesign memtest, etc ).
    3 points
  2. Μην μπείς στον κόπο για memtest το πιο πιθανό είναι να μην στο βρεί. Δοκίμασε και τα 2 DIMM, έκαστο μόνο του, στην θέση που λέει το manual για σύστημα με ένα DIMM μόνο. Παίξε αρκετή ώρα με το κάθε DIMM χωριστά για να είσαι βέβαιος. Αν πρίν σου κρασάριζε στο 5λεπτο, παίξε 1 ώρα με έκαστο DIMM μόνο του.
    3 points
  3. Αυτο ηθελα να του γρψω και εγω. Δεν δεν θυμαμε ομως πια εκδοση θα χρειαστει να βαλει....καπου την ειχα δει. Μολις το ξανα βρω θα του πω. {Παντως αν μπορει ας δοκιμασει καποια αλλα ραμ και να δει πως τα πανε
    2 points
  4. Στο slot DDR3_2 θα πρέπει να παίζει κομπλέ. Αν δεν, δοκίμασε σε όλα τα slot μέχρι να βρείς σε ποιό παίζει μόνο του. Σε κάποιο θα παίζει.
    1 point
  5. Αύριο θα το κάνω.! και θα ενημερώσω.
    1 point
  6. Η μητρική μου είναι μία Gigabyte Ultra Durable GA-Z9Z-HD3 Πήγα στο κεφάλαιο Installing memory και δεν μου λέει πουθενά για 1 chanel configuration https://www.manualslib.com/manual/831656/Gigabyte-Ga-Z97-Hd3.html?page=10#manual
    1 point
  7. Οκ θα δοκιμάσω αυτό με το κάθε ντιμάκι ξεχωριστά, αλλά λογικά θα αργήσω να βγάλω αποτελέσματα, γιατί τώρα με τις εξετάσεις δεν έχω χρόνο να παίξω. Το crimson δεν έχει μισό χρόνο και βάλε που βγήκε? Εγώ τότε έπαιζα πόπα... Από ότι κατάλαβα μου προτείνεις μία 1060. Θα πάω εκεί, αλλά θα την πάρω από κανένα πλαίσιο (εάν την πάρω)
    1 point
  8. Εγώ θα προτεινα την αμέσως προηγούμενη έκδοση του catalyst πριν γίνει crimson!
    1 point
  9. Ερώτημα: Ποσα θες να δωσεις; στο έτσι προτείνω... https://www.caseking.de/asus-geforce-gtx-1060-strix-o6g-gaming-6144-mb-gddr5-gcas-165.html https://www.caseking.de/asus-geforce-gtx-1060-dual-o6g-6144-mb-gddr5-gcas-167.html https://www.caseking.de/gigabyte-geforce-gtx-1060-xtreme-gaming-6144-mb-gddr5-gcgb-161.html https://www.caseking.de/gigabyte-geforce-gtx-1060-oc-windforce-2x-6144-mb-gddr5-gcgb-154.html ...εσυ διαλεγεις
    1 point
  10. Αν είναι hardware δεν θα το βρει πού του το πετάει;
    1 point
  11. Έβαλα το τελευταίο bios έκανα ξανά εγκατάσταση drivers. Λέω να κάνω και ένα φορματ γτ το έχω από τιν Z97. το θέμα είναι ότι στις αρχές μου δούλευαν, και ξαφνικά σταμάτησαν να δουλεύουν. Λέω να δοκιμάσω με win 7..
    1 point
  12. Το κάθε ντιμάκι να το βάλω στην θέση που θα ήταν κανονικά όταν θα ήταν και το άλλο ή στην θέση που λέει το manual για αυτούς που έχουν 1 ντιμάκι?
    1 point
  13. Είχα δοκιμάσει των Windows όταν είχε προτοεμφανιστεί το πρόβλημα και με τα 2 ντιμάκια και έδειξε ότι όλα ήταν καλά, αλλά θα το δοκιμάσω και αυτό. Σε ευχαριστώ
    1 point
  14. Νομίζω μια έκδοση του amd catalyst μάλλον η πρώτη crimson έκανε τέτοια θέματα! Μήπως να το ξανα τσεκάρεις το θέμα οδηγών;
    1 point
  15. Χρησιμοποίησα για το format ένα CD που μου έχει δώσει το πλαίσιο και έχει περασμένο το λειτουγικό. Δεν είναι με το Creators Update Μέσα
    1 point
  16. Χαίρετε και πάλι! Μεταμεσονύχτιο update και θέλω να πιστεύω ότι πήγε καλά η σημερινή ημέρα! Ξεκινάμε με την πολυεστερική κατασκευή του σωλήνα! Να σημειώσω ότι θέλω να εκμεταλευτώ αυτά που έχω ήδη κάνει! Λοιπόν, αποφάσισα οτι πρέπει να κοντίνω λίγο τον πολυεστερικό σωλήνα και να κάνω κάτι άλλο με το δοχείο νερού έτσι ώστε να έχει μια ελαφριά κλήση μέσα σε αυτό που είχα φτιάξει! Σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω το ήδη υπάρχον clamp δίνοντας του την κληση που ήθελα! Οι φωτογραφίες δεν είναι και οι καλύτερες κάτι είχε η κάμερα του κινητού! Εδώ είναι ενα pre test fit των αντικειμένων στην πρόσοψη! Με λίγες ρυθμίσεις και κοψίματα "έσπρωξα" το πολυεστερικό πάνελ λίγα εκατοστά πίσω έτσι ώστε να έχω λίγο περιθώριο μπροστά να το κάνω ομοιόμορφα με σιδηρόστοκο! Λίγο τρίψιμο πριν το κόλλημα! Το δοχείο το στερέωσα με λίγο πολυεστέρα περιμετρικά και παρόλο που έσταξε δεν με πείραξε αυτό γιατί σκουπίζοντάς το μου έδωσε ένα άλλο ας το πούμε "εφέ" κάπως θωλό το οποιό είναι καλό και όμορφο μιάς και θα βαφτεί λίγο! Περισσότερα με σιδηρόστοκο και τρίψιμο αύριο ή την Δευτέρα! Cheers!
    1 point
  17. gmt...δεν βλεπω την εικονα...εχουμε ψιλοπροβλημα με τον παροχο
    1 point
  18. αχχααχαχ μαζί με εμένα θα πάρει και άλλος! Σίγουρα, δεν πρόκειται να κάνω κάτι με αυτά στο build!
    1 point
  19. Το 8πινο είναι κανονικά κουμπωμένο. Τα άλλαξα τα έβαλα σε όλα τα USB μόνο στα 2 πρώτα δεν δουλεύουν. PSU: aerocool kcas 600w 80 plus bronze..
    1 point
  20. χαχαχαχαχαχα καμία σχέση αδερφέ! Την χαλκοταινία την χρειάζομαι για επισκευές κινητών που κάνω για θερμοαπαγωγή!
    1 point
  21. Θα τα τσεκάρω. Αν και τα πέρασα όλα πολύ σχολαστικά. Είχες δίκαιο τελικά! το 24πινο δεν ήταν καλα κουμπωμένο η λόγο ότι το είχα πολύ πιεσμένο βγήκε ελαφρός. Τώρα το θέμα με το μήνυμα δεν υπάρχει πλέον αλλά τα 2 πάνω USB δεν λειτουργούν σωστά. Ενώ ο εξωτερικός δουλεύει κανονικά, το ποντίκι πληκτρολόγιο δεν παίρνουν καν ρεύμα. Τα άλλα όλα USB λειτουργούν κανονικά..
    1 point
  22. ριξε ρε φιλε ενα ξεσκονισμα στο pc... λες και ειναι νταμαρι ειναι
    1 point