Leaderboard

The search index is currently processing. Leaderboard results may not be complete.

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/03/2017 in all areas

  1. ξέσφιξε τη λίγο την ψύκτρα του επεξεργαστή . Ισως την έσφιξες πολυ με το κατσαβίδι αν και ποτε δεν σφίγγουμε με το κατσαβίδι αλλα με τα δαχυλα. Παρακαλα μονο να μην την έσφιξες πολυ και στραβωσες τα πιν του ζοκελ
    1 point
  2. Εγω με 4ις Asrock δεν εχω αντιμετωπισει ποτε προβλημα. Το θεωρω δεδομενο οτι καποια στιγμη ειτε απο Asrock ειτε απο οποιοδηποτε Brand , θα ερθει η στιγμη που κατι δεν θα λειτουργει σωστα. Ειτε out of the box , ειτε αργοτερα. Εκει εχει σειρα το customer service και αν απο εκει δεν εχω την σωστη εξυπηρετηση , τοτε αυτοματως οποιδηποτε προιον της εταιριας διαγραφεται και απο την επομενη shop list μου.
    1 point
  3. Άμα ήταν πίτσες,... στις τρεις θα ήταν η μια δώρο.
    1 point
  4. Msi το δέχομαι μόνο από εμφάνιση! Asrock είναι καλή την συμπαθώ δεν με έχει απογοητεύσει πολύ...H Gigabyte είναι καλύτερη και από τις 2.. Αυτά για τις δεύτερες...μόνο ASUS.
    1 point
  5. 7 μήνες να παραδώσει το προΪόν και τα χρήματα προκαταβολής ο πωλητής στον αγοραστή στο χωριό μου το λέμε Α Π Α Τ Ε Ω Ν Ι Α. Κάτι επαγγελματίες στην Ελλάδα ούτε για παζάρι λαϊκής δεν κάνουν.
    1 point
  6. Έκανες αυτό που σου είπα? Δώσε παιδί μου ρεύμα κατευθείαν από το τροφοδοτικό να ησυχάσεις
    1 point
  7. Το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο... μόνο asus... και ας τσατίζονται πολλές Δυστυχώς το bios δεν θα αλλάξει τίποτα απλά είναι χαλασμένη η μητρική.
    1 point
  8. Κοίτα επειδή εγώ μέσο σύστημα θεωρώ κάτι στα 2 χιλιάρικα πρέπει να μου δώσεις μια τιμή να έχω έναν μπούσουλα....Δλδ κοίτα ένα κουτάκι.... Πόσο μεγάλη οθόνη θέλεις?
    1 point
  9. Θα ήθελα ένα pc για gaming .Επισης ενδιαφερομαι και για οθόνη . Το ενδιαφέρον μου είναι για ένα pc το οποίο να μπορεί να παίξει online παιχνίδια χωρίς να κολλάει σε κάποιο σημείο τους, δεν χρειαζομαι ένα pc που να είναι υπερβολικό . Δεν έχω κάποιο όριο χρημάτων βλέπω ις τιμέσ και δρω ανάλογα
    1 point
  10. Τέλεια! Δώσε ένα όριο χρημάτων και μια περιγραφή τι θέλεις να κάνεις με το pc, επίσης αν θέλεις οθόνη κλπ.
    1 point
  11. Έχω αποφασίσει να πάρω σταθερό , αφού έχω φορητό και κάποια χρήματα για αυτόν τον σκοπό
    1 point
  12. Τίποτα man Ότι αποφασίσεις να πάρεις laptop ή σταθερό άνοιξε ένα θέμα να το συζητήσουμε.
    1 point
  13. Ευχαριστώ φίλε Η ερώτηση μου με θέμα την τροφοδοσία του λάπτοπ ήταν άμα θα γίνει αλλαγή
    1 point
  14. Καλησπέρα! Δυστηχώς στα laptop δεν υπάρχουν ουσιαστικά πράγματα που μπορείς να κάνεις αφού δεν αλλάζει η κάρτα γραφικών τους για να πάρεις fps. 1) Άκου πόσο απλό είναι, τρέχεις στο δρόμο όλα κομπλέ, ξαφνικά έρχομαι και σου κλεινω λίγο την μύτη και το στόμα να μπαίνει λιγότερος αέρας μέσα σου.... το πιάσες? Δεν είναι κάτι δύσκολο θέλει όσο ρεύμα θέλει 2) Σε επίπεδο software μπορείς να κλείνεις τα πάντα όταν είναι να παίξεις ακόμα και το antivirus... γενικά ότιδήποτε κλείνεις δίνεις χώρο στον επεξεργαστή σου αλλά δεν θα γίνου θάυματα.. Αν δεν έχεις ανάγκη την φορητότητα θα σου πρότεινα να αρχίσεις να μαζεύεις λεφτά για ένα σταθερό.
    1 point
  15. m2 raid 0 ποιος give a shit για τα φωτάκια?
    1 point
  16. Που και που χρειάζεται να ανεβαίνει και η ψυχολογία.... 1ms... https://www.youtube.com/watch?v=Jzwv-qsOOuc
    1 point