Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/24/2017 in all areas

  1. Ο SNEF επιστρέφει με ένα ακόμα build και βασίζεται στη νέα high end πλατφόρμα της Intel και τη Rampage VI Apex της ASUS και των Republic of Gamers. Για κουτί επιλέχθηκε το Lian Li PC-O11WX όπου και στήθηκε ένα extreme σύστημα με βάση την παραπάνω μητρική της ASUS καθώς και έναν Intel i7-7820X καθώς και τις "φωτεινές" μνήμες της Apacer, Blade χωρητικότητας 32GB που τρέχουν στα 3200 MHz. Τα κομμάτια της custom υδρόυξης που καλύπτουν το σύστημα προέρχονται από τη Γερμανική Watercool, όπως το CPU Block και το GPU block που κάθεται επάνω στην GTX 1080 Founders Edition της ASUS. Το βασικό χρώμα του build είναι το πορτοκαλί κάτι που εκπέμπεται τόσο από το ψυκτικό υγρό όσο και από τα LED της μητρικής που είναι πραγματικά αμέτρητα και διασκορπισμένα σε όλο το PCB. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  2. Η Intel με τη γενιά επεξεργαστών Coffee Lake θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά εξαπύρηνο επεξεργαστή στην mainstream πλατφόρμα της και το πρώτο screenshot εμφανίζεται. Ο εικονιζόμενος επεξεργαστής θα είναι ο επόμενος Core i7 (ίσως 8700K) ο οποίος περιλαμβάνει 6 πυρήνες και 12 συνολικά threads. Το δείγμα που εμφανίστηκε στο προδίδει και τους χρονισμούς του εν λόγω επεξεργαστή που θα είναι 3.9 με 4.3GHz ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως οι πραγματικοί χρονισμοί θα είναι ίσως μικρότεροι στα τελικά μοντέλα. Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός πως θα τοποθετείται στο ίδιο LGA1151 socket χωρίς όμως να γνωρίζουμε για την ώρα εάν θα υπάρχει συμβατότητα με τις τωρινές 100, 200 Series μητρικές ενώ το TDP του όπως αναφέρει το CPU-Z είναι στα 80W. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  3. Ο Martin Mander μετέτρεψε ένα intercom του 1986 σε ένα σύστημα με Raspberry Pi και το Google Artificial Intelligence Yourself kit βοηθώντας έτσι στις καθημερινές εργασίες. Ο χρήστης ανέβασε μάλιστα και ένα βίντεο στο YouTube με τις δυνατότητες του συστήματος που έχει ως βάση ένα σύστημα ενδοεπικοινωνίας από το μακρινό 1986, παραδείγματα του οποίου βλέπουμε σε παλιές πλέον ταινίες. Το σύστημα φτάνει σε δυνατότητες ένα κανονικό Google Home όμως δεν είναι συνεχώς ενεργοποιημένο (listening mode) και έτσι κάποιος θα πρέπει να πατήσει τον σχετικό διακόπτη που βρίσκεται επάνω στη συσκευή για να μιλήσει. Το hardware χώρεσε μετά δυσκολίας όμως το αποτέλεσμα είναι σίγουρα λειτουργικό και άκρως ενδιαφέρον. Σύμφωνα με τον Martin οι δυνατότητές του φτάνουν αυτές του Google Home και έτσι μπορεί να απαντήσει σε ερωτήσεις, να κρατήσει ραντεβού, να προσφέρει διάφορες υπενθυμίσεις γεγονότων ενώ μπορεί να συνδεθεί και μέσω του IFTTT για έλεγχο και άλλων συσκευών ή διακοπτών, όπως φώτα, κάτι που μάλιστα παρουσιάζει και στο βίντεο. Αντίστοιχα projects είναι ευρέως διαθέσιμα στο internet από χρήστες σε διάφορα φόρουμ και έτσι φτάνει μονάχα ένα Google search για τα φέρει κοντά μας. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  4. Η ASUS λανσάρει ένα νέο σύστημα για την επέκταση του internet στο σπίτι το οποίο περιλαμβάνει ουσιαστικά repeaters που συνδέονται αυτόματα δημιουργώντας ένα μεγάλο δίκτυο. Η συγκεκριμένη υλοποίηση σύμφωνα με την ASUS είναι η μόνη λύση που θα χρειαστείτε καθώς κάθε hub ενσωματώνει ισχυρές κεραίες με ισχύ μετάδοσης 2134 Mbps ενώ παράλληλα καλύπτουν περιβάλλον 550 τμ. Μέσω του ASUS Lyra App, ο χρήστης μπορεί να σετάρει το δίκτυο μέσ από απλά βήματα και να ρυθμίσει εάν θέλει έξτρα επιλογές. Χάρη στη τεχνολογία MIMO και τις επιπλέον μπάντες των 5GHz τα hubs επικοινωνούν με μικρό latency μεταξύ τους. Για την ώρα η ASUS δεν αναφέρεται στη τιμή του ενός hub, όμως σίγουρα δε τη περιμένουμε χαμηλά. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  5. 399το εχει το αμαζον τα 3 μαζι δεν ειναι κακη τιμη
    1 point
  6. μπορει εσενα να μην σε ενδιαφερει το Χ299, και να καλυπτεσαι με το 270, αλλα μην απορριπτεις οτι υπαρχουν αλλα ατομα τα οποια θα ηθελαν κατι διαφορετικο, ειτε σε Memory channels, ειτε σε lanes..... παντως θα ειναι ενδιαφερον ο "αντιλογος" με τους 6πυρηνους....!! να δουμε και σε τι τιμες ομως θα βγουν, γιατι κατω απο 300€...το βλεπω απιθανο...!!!
    1 point
  7. Όταν ψάχνεις το κατάλληλο τροφοδοτικό κατά πάσα πιθανότητα θα καταλήξεις σε κάποιο που είναι μαύρου χρώματος οριοθετώντας έτσι τα σχέδιά σου. Ευτυχώς η Corsair λανσάρει μια νέα παραλλαγή των RMx series τροφοδοτικών της και πλέον έρχονται και σε λευκό χρώμα για να ταιριάξουν σε πλήθος εναλλακτικών builds. Η σειρά καλύπτεται από την ίδια πιστοποίηση 80 Plus Gold όπως και στο παρελθόν προσφέροντας τουλάχιστον 90% αποδοτικότητα σε πραγματικά σενάρια χρήσης όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Corsair. Αυτό σε συνδυασμό με τα ποιοτικά υλικά στο εσωτερικό μαζί με τους ανεμιστήρες των 135mm εγγυώνται την ίδια απρόσκοπτη λειτουργία και εγγύηση 10 ετών μόνο που οι μονάδες θα διατίθενται σε λευκό χρώμα, προσφέροντας μια ακόμη επιλογή στον υποψήφιο αγοραστή. Τέλος, η προτεινόμενη τιμή για το 850 Watt μοντέλο ανέρχεται στα 149€. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  8. Η U2518D είναι η νέα οθόνη της Dell που ενσωματώνει software HDR, ένα από τα πιο φρέσκα χαρακτηριστικά που έχει να δείξει η εταιρία στον χώρο. Η ανάλυση του συγκεκριμένου ανέρχεται στα 2560x1440 pixels ενώ βασίζεται σε ένα IPS panel με δυνατότητα software HDR που σύμφωνα με την εταιρία λειτουργεί σε HDR10 περιεχόμενο. Αν και δεν πρόκειται για τον "κανονικό" τρόπο με τον οποίο δουλεύει η τεχνολογία που έχει αναπτύξει η Dell δείχνει να έχει καλά αποτελέσματα, λανσάροντας την κυρίως σαν... υποκατάστατο. Όχι ότι δε δουλεύει φυσικά. Σημειώνεται ότι το panel είναι 8-bit και καλύπτεται το 99% της χρωματικής παλέτας sRGB με φωτεινότητα 350cd/m2 Η οθόνη έρχεται με HDMI 2.0, DP 1.2, mDP 1.2, DP 1.2 και μια έξοδο ακουστικών 3.5mm ενώ η προτεινόμενη τιμή της βρίσκεται στα $499. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point