Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/18/2018 in all areas

  1. Επιβεβαιώνονται αυτά που είχαμε πει πριν καιρό. Μικρές αλλά θετικές βελτιώσεις από τη πρώτη γενιά.
    3 points
  2. Το εν λόγω μοντέλο εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων του SiSoft Sandra επάνω σε μια μητρική ASUS ROG Crosshair VII Hero. Ο νέος εξαπύρηνος της AMD θα περιέχει τις μικρές βελτιώσεις όσον αφορά τους χρονισμούς που προκύπτουν από την μείωση της λιθογραφίας στα 12nm LP της Globalfoundries. Το δείγμα του επεξεργαστή εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων της σουίτας μετροπρογραμμάτων SiSoft Sandra και από την ονομασία του αντλούμε στοιχεία όπως τους χρονισμούς του. Όπως και με τη πρώτη γενιά Ryzen, έτσι και τα δείγματα των Ryzen+ έρχονται με μια ονομασία τύπου ZD2600BBM68AF_38/34_Y, όπου οι δύο τελευταίοι διψήφιοι αριθμοί αποτελούν την Boost και την Base συχνότητα λειτουργίας. Ο Ryzen 5 2600 όπως πιθανόν θα ονομάζεται το συγκεκριμένο CPU θα χρονίζεται στα 3.4GHz έχοντας boost στα 3.8GHz, μια αύξηση 200MHz από τον τωρινό Ryzen 5 1600. Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια άλλη πληροφορία σχετικά με τον επεξεργαστή πέρα από την προκαθορισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας τον προσεχή Μάρτιο - Απρίλιο, όμως αξίζει να σημειώσουμε πως οι δοκιμές έγιναν στην ακυκλοφόρητη ακόμα Crosshair VII Hero μητρική της ASUS. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  3. Ακούσαμε και για μείωση του latency όσο αναφορά τις μνήμες ! Και τα 12nm μπορεί να σημαίνουν και καλύτερες δυνατότητες όσο αναφορά το overclocking που ελπίζω αυτή τη φορά να ξεπερνάνε η τουλάχιστον να φτάνουν τα 4.5ghz.
    2 points
  4. Η εταιρία στη χθεσινή παρουσίασή της αποκάλυψε το LABO, ένα νέο προϊόν που στοχεύει σε όσους θέλουν να φτιάξουν τα δικά τους περιφερειακά για το Switch. Το LABO είναι κάτι που δεν έχει δοκιμάσει κανείς άλλος στον χώρο του gaming, μιας και δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να φτιάξει τα δικά του περιφερειακά για το Nintendo Switch από κομμάτια χαρτονιού. Πρόκειται για ένα DIY Kit που περιλαμβάνει κομμάτια από χαρτόνι, κομμένα και διπλωμένα στη συσκευασία και έτσι ο χρήστης μπορεί να το συναρμολογήσει δημιουργώντας έτσι ένα μοναδικό περιφερειακό για την κονσόλα. Κάθε περιφερειακό είναι και κάτι μοναδικό και συνοδεύει κάποιο παιχνίδι της Nintendo για την κονσόλα. Στο promo video βλέπουμε μερικά εντυπωσιακά projects όπως δύο μουσικά όργανα αλλά και το Robot Kit, στο οποίο ο gamer φοράει ένα backpack. Τα περιφερειακά συναρμολογούνται εύκολα όπως ένα origami ενώ δίνονται οδηγίες σε βίντεο για το καθένα. Σε κάθε κατασκευή τα joycon controllers τοποθετούνται στις ειδικές υποδοχές προσφέροντας κάποια χρήση στο gameplay. Αρχικά θα υπάρξουν δύο kits διαθέσιμα, το variety kit με τιμή 69€ και το Robo Kit με τιμή 79€ ενώ η Nintendo αναφέρει πως στο μέλλον θα υπάρξουν περισσότερα kits και παιχνίδια που θα τα εκμεταλλεύονται στο έπακρο. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  5. 2 points
  6. Το Malwarebytes προειδοποιεί πως στο διαδίκτυο κυκλοφορούν αρκετά ψεύτικα patches που εγκαθιστούν malware στα συστήματα! Το φαινόμενο σύμφωνα με την εταιρία που αναπτύσσει το δημοφιλές λογισμικό προστασίας εμφανίζεται κυρίως στην περιοχή της Γερμανίας, όπου όπως φαίνεται οι χρήστες επιλέγουν να κατεβάσουν το "υποτιθέμενο" patch για τα Meltdown και Spectre exploits από άγνωστες πηγές και όχι από την Microsoft. Δεδομένης της σύγχυσης που έχει προκληθεί με το συγκεκριμένο θέμα τις τελευταίες ημέρες, η είδηση των fake patches αυξάνει κι άλλο την επικινδυνότητα ιδίως σε αδαείς χρήστες. Όπως αναφέρουν πηγές το malware στέλνει άγνωστες κρυπτογραφημένες πληροφορίες σε πολλά sites ενώ δεν αποκλείεται η εξάπλωσή του και σε άλλα συστήματα μέσω τοπικού δικτύου. Σαν μέσο προστασίας, η Malwarebytes ζητά από τους χρήστες να αναμένουν το επίσημο patch από το Windows Update (και όποιο άλλο λειτουργικό σύστημα έχουν) και να μην εμπιστεύονται άλλες πηγές για το fix. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  7. μεχρι αυριο με 5 απο αυριο μεθυριο 100αρα. Αν και με 5 παίξεται
    2 points
  8. Καλημέρες! Δοκιμάζουμε geforce NOW καταφερα να τρέξω 3dMARK αλλά δεν λέει hardware
    2 points
  9. Η Motorola, υπό τη διεύθυνση της Lenovo εδώ και αρκετό καιρό ετοιμάζει μια high end συσκευή που θα δανείζεται στοιχεία από το iPhone X. Το smartphone θα ονομάζεται σύμφωνα με τα στοιχεία που διέρρευσαν Moto X5 και θα διαθέτει τη χαρακτηριστική "εγκοπή" στο πάνω σημείο με τα στοιχεία της οθόνης όπως το σήμα και τον πάροχο να εμφανίζονται αριστερά και δεξιά της. Παράλληλα θα είναι σχεδόν χωρίς όρια και η οθόνη των 5.9 ιντσών ανάλυση Full HD+ θα έχει λόγο πλευρών 18:9 όπως "επιτάσσει" η νέα εποχή και παρά το μεγάλο του μέγεθος στα χαρτιά, η συσκευή θα μπορεί να κάτσει εύκολα στο χέρι του χρήστη. Αρκετά εντυπωσιακές φαίνονται και οι τέσσερις συνολικά κάμερες που θα έρχονται στο Moto X5, δύο πίσω καθώς και δύο στη πρόσοψη ενώ για την ώρα δεν είναι γνωστό εάν θα αξιοποιούνται για face recognition, όπως στη περίπτωση του iPhone X της Apple. Στοιχεία όπως το hardware του παραμένουν άγνωστα για την ώρα αφού το DroidLife, που έφερε τις πληροφορίες στην επιφάνεια, έχει στη κατοχή του μόνο τη παρακάτω εικόνα. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  10. θα βγει και καμιά έκδοση Ryzen 5 2600G να σταματήσω να τρώγομαι? (δεν μου αρκεί ο 5 2400G).
    1 point
  11. @@MetallicGR ειμαστε τρεις Για bajnio....χαλαμε τα θεματα
    1 point
  12. Έχω χ€στ€! απάνω μου. Με ποιους έμπλεξα ?
    1 point
  13. Η Intel επιβεβαιώνει πως τα τυχαία restarts που μέχρι πρότινος απασχολούσαν επεξεργαστές Haswell γενιάς και πίσω επηρεάζει και όλους τους σύγχρονους μέχρι και την Kaby Lake γενιά. Η αρχική δήλωση της Intel ανέφερε πως χρήστες με συστήματα από Haswell γενιά και πίσω ενδέχεται να παρατηρήσουν και τη μεγαλύτερη πτώση των επιδόσεων μετά την δημοσίευση του Meltdown patch στα Windows τους. Λίγες ημέρες μετά και οι πρώτες αναφορές για τυχαία restarts έρχονται στην επιφάνεια ως ένα πρόβλημα που επηρεάζει μόνο τους κατόχους των συγκεκριμένων συστημάτων και πίσω, δηλαδή πολλές προγενέστερες γενιές όπως Ivy Bridge και Sandy Bridge, δείχνοντας έτσι πως το update δεν είναι τελειοποιημένο. Σε σχετικό blog post της εταιρίας και πιο ειδικά του VP Navin Shenoy, η εταιρία επιβεβαιώνει πως υπάρχουν updates για το 90% των επεξεργαστών της τελευταίας 5ετίας και ήδη έχουν δοθεί στους κατασκευαστές συστημάτων/μητρικών και έτσι νέα BIOS είναι επικείμενα. Παράλληλα, στις αναφορές για πολλαπλά restarts σε αρκετά συστήματα μετά το meltdown patch από την Microsoft προστίθενται πλέον και νεότερα συστήματα με Skylake και Kaby Lake αρχιτεκτονικές ενώ η Intel τα έχει αναπαραγάγει και στα εργαστήριά της. Έτσι αναμένονται διορθωτικά updates που θα κυκλοφορήσουν από σήμερα και μετά στους συνεργάτες της εταιρίας για δοκιμή με στόχο τη κυκλοφορία την επόμενη εβδομάδα. Τέλος, η εταιρία δημοσίευσε και τις επιδόσεις σε data center συστήματα με Xeon επεξεργαστές επιβεβαιώνοντας πως η πτώση των επιδόσεων θα επηρεάσει κυρίως το I/O όπως συσκευές αποθήκευσης. Διαβάστε επίσης: Ψεύτικα Spectre patches εγκαθιστούν malware σε PCs! Αγωγές κατά μεγάλων chipmakers για τα Spectre & Meltdown exploits Ελέγξτε το PC σας για τα Meltdown & Spectre exploits Microcode updates για πάνω από 2300 Επεξεργαστές ετοιμάζει η Intel! Benchmarks της Intel δείχνουν τις επιπτώσεις του Meltdown patch Το Meltdown bug, οι μετοχές της Intel και η σύγχυση στον IT Κόσμο Οι κάτοχοι Haswell ή παλιότερων CPU θα επηρεαστούν περισσότερο με το Spectre patch NVIDIA: "Οι κάρτες γραφικών μας δεν επηρεάζονται από τo Meltdown bug" Το Meltdown fix της Microsoft 'χαλάει' παλιότερα AMD PCs Exploit σε Intel CPU διορθώνεται με αρνητικές συνέπειες
    1 point
  14. με κιάλια Αντιγράφουμε βλέπω κι αλλάξαμε εικόνα προφίλ
    1 point
  15. με γυαλιά του είδες η χωρίς; Σωστό σε βρίσκω όμως
    1 point
  16. μπορεις α τα χρησιμοποιήσεις και στην τουαλετα;;
    1 point
  17. Δυο κουμπάροι έχουν πάει σε παραλιακό ταβερνάκι να φάνε ψάρι. Έρχεται ο σερβιτόρος και παραγγέλνουν δύο τσιπούρες. Μετά από εύλογο χρονικό διάστημα επιστρέφει ο σερβιτόρος και αφήνει μια πιατέλα στη μέση του τραπεζιού με δύο τσιπούρες. Όμως, η μία τσιπούρα ήταν 650άρα (650gr) και η άλλη 400άρα. Εκείνη τι στιγμή ξεκινάει μία ρουτίνα. Κουμπάρος Α: Κουμπάρε πάρε Κουμπάρος Β: Κουμπάρε εσύ πάρε Κουμπάρος Α: Όχι, κουμπάρε πάρε Κουμπάρος Β: Σε παρακαλώ, κουμπάρε εσύ πάρε πάρε - πάρε - εσύ πάρε - πάρε ..... Τελικά, ο ένας κουμπάρος (δεν έχει σημασία ο Α ή Β) αρπάζει τη μεγάλη τσιπούρα. Έκπληκτος ο άλλος κουμπάρες τον ρωτάει με ύφος Κουμπάρος Α: Καλά ρε κουμπάρε, τι κάνεις ? Κουμπάρος Β: Πήρα μια τσιπούρα, γιατί ? Κουμπάρος Α: Ναι, τσιπούρα πήρες, αλλά ποια πήρες.... την μεγάλη Κουμπάρος Β: Ναι, την μεγάλη, εσύ ποια θα έπαιρνες ? Κουμπάρος Α: Τη μικρή φυσικά Κουμπάρος Β: Ε τότε πάρ' τη.
    1 point
  18. εσυ κερδιζεις στην αγαπη. Μην ειναι μονοφαγας
    1 point
  19. Κερδίζουμε κάτι, κανένα χρυσόν ωρολόγιον ας πούμε ?
    1 point
  20. Το ωραίο θα είναι εγκαθιστώντας το Spectre patch, να σου κάνουν και Spectre exploit.
    1 point
  21. Δεν φαίνεται και τόσο εντυπωσιακό δυστυχώς! Όμως ίσως δούμε κάποιο ipc increase στα πρότυπα της intel!
    1 point
  22. 1 point
  23. 1 point
  24. Κάθε Ιανουάριο γίνεται αυτό. Το θέμα με την Ν. Κορέα ήταν fake news τελικά. Πρόβλημα υπήρξε με την εξέλιξη του BitConnect σε απάτη όπου κόσμος έχασε τα λεφτά του. Και με την φήμη ότι η Κίνα ψάχνεται τι να κάνει με τα crypto ( το πιο πιθανό να τα φορολογήσει και να βάλει και κανένα πλαφόν στην κατανάλωση ρεύματος ανά σπίτι/farm ).
    1 point
  25. Οκ ευχαριστώ πολύ παιδιά ! ας πάμε στο απλό
    1 point
  26. Φέτος άργησε να έρθει ο άι Βασίλης
    1 point
  27. Γιατι με διέφυγε. Είδες τι κάνει η συνήθεια; Αν δει κανένας διαχειριστής να το μεταφερει Γιατι εχω ν α γραψω βιβλιο. Μολις ευκαιρήσω θα το συνταξω
    1 point