Leaderboard

The search index is currently processing. Leaderboard results may not be complete.

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/16/2018 in all areas

  1. Όπως είχαμε αναφέρει τους αναμένουμε μέσα στον Φεβρουάριο και η μέρα ανακοίνωσής τους φαίνεται να πλησιάζει, καθώς τέσσερις νέοι επεξεργαστές της Intel εθεάθησαν στο Newegg. Πρόκειται για τους non-K Core i5-8600 (BX80684I58600), Core i5-8500 (model: BX80684I58500), και Celeron G4920 (BX80684G4920), G4900 (model: BX80684G4900). Οι τιμές τους είναι μάλλον λίγο χαμηλότερες από τις αναμενόμενες, τουλάχιστον για τον i5-8600, ο οποίος αναμενόταν στα 264,00 USD, ενώ ο i5 8500 τελικά δεν βρίσκεται κάτω από τα 200,00 USD, με τον AMD Ryzen 5 1600X να τιμολογείται στα 209,99 USD (από 249,99 USD, με έκπτωση 16%). Αν και μερικοί περίμεναν την ανακοίνωση των παραπάνω SKUs στις 14 Φεβρουαρίου, ακόμα δεν έχουμε δει κάτι από την Intel. Εξάλλου το release των παραπάνω SKUs σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να συνοδεύεται και από αντίστοιχο release μητρικών με B360 & H310 chipsets. Όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ανταπόκριση είτε από τους κατασκευαστές μητρικών είτε από τους retailers. Πηγή Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  2. Περιμενα 5 χρονια + μεχρι να βγαλει η coolermaster αυτο.Σημερα παρελαβα και ειμαι υπερευχαριστημενος:
    2 points
  3. Η Microsoft αποκάλυψε μερικές λεπτομέρειες για το update που διέθεσε στους fast ring users του Insider προγράμματός της. Οι χρήστες του Microsoft Insider προγράμματος των Windows 10 έχουν ήδη λάβει ένα νέο update το οποίο προσθέτει ακόμη μια επιλογή στα power options του λειτουργικού. Το Ultimate Performance θα τοποθετείται πάνω από το High Performance power plan των Windows και η διαφορά του με το δεύτερο εντοπίζεται στη μείωση των μικρών latencies του λειτουργικού που προέρχονται από την αυτόματη ρύθμιση της συχνότητας και της τάσης του επεξεργαστή και άλλων υποσυστημάτων. Σύμφωνα με την Microsoft το χαρακτηριστικό είναι ιδανικό για επαγγελματίες που θέλουν άμεση απόκριση από το σύστημά τους κάθε στιγμή. Επειδή όπως αναφέρει στο σχετικό blog post της η εταιρία το feature δεν είναι για όλους, για την ώρα το διαθέτει μόνο στα desktop συστήματα αλλά υπόσχεται να το διαθέσει και στα φορητά κάποια στιγμή. Το χαρακτηριστικό πρακτικά θα παρεμβαίνει στα συστήματα της Intel (Speed Shift) και της AMD (SenseMI), απενεργοποιώντας τα προς αύξηση της απόκρισης. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  4. Η Nokia σχεδίασε ένα νέο smartphone με λόγω πλευρών οθόνης 18:9 και θα προορίζεται για το πρόγραμμα της Google, Android One. Ακόμη ένα smartphone αναμένεται να προστεθεί στην οικογένεια του Android One, των συσκευών που φέρουν μια όσο το δυνατόν πιο καθαρή έκδοση του Android λειτουργικού συστήματος της Google. Αυτό θα είναι από την Nokia και πιο ειδικά το Nokia 7 Plus. Σύμφωνα με διαρροή από τον Evan Blass, το smartphone θα ανακοινωθεί πιθανόν στο MWC 2018 στη Βαρκελώνη προς το τέλος του μήνα. Στο leak διακρίνεται η παρακάτω φωτογραφία στην οποία βλέπουμε πως στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει το χαρακτηριστικό Android One, ενώ το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς είναι η αναλογία της οθόνης του που βλέπουμε σε όλο και περισσότερα smartphones, κυρίως high end. Για την ώρα δε γνωρίζουμε ούτε τα specs που θα τοποθετήσει η Nokia στο smartphone αλλά ούτε και την προτεινόμενη τιμή που μπορεί να έχει, κάτι που μένει να το μάθουμε όταν το δούμε στη Βαρκελώνη στις 26 Φεβρουαρίου. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  5. Στο GoG έχει δωρεάν το Dungeons 2. Για 40 ώρες ακόμα. https://www.gog.com/#giveaway
    1 point
  6. αν θες να σου προτείνω καμιά καφετέρια πες
    1 point
  7. Όταν ο πωλητής είναι πιο γρήγορος από τον κατασκευατή
    1 point
  8. Το 2015 στη SANTA MONICA, της California όταν ανακοινώθηκε η δημιουργία της “Activision Blizzard Studios”, μιας εταιρείας ανάπτυξης και διανομής τηλεοπτικού και κινηματογραφικού περιεχομένου, είχαν τεθεί και πρώτοι στόχοι. Ο πρώτος στόχος της Activision Blizzard Studios επετεύχθη το 2016 σε συνεργασία με την γαλλική TeamTO και δεν είναι άλλος από την κυκλοφορία, της τηλεοπτικής σειράς “Skylanders Academy” βασισμένη στη gaming σειρά Skylanders. Δεύτερος στόχος της εταιρείας ήταν η δημιουργία μιας κινηματογραφικής ταινίας βασισμένη στη gaming σειρά Call of Duty. Φτάσαμε στο 2018 και φαίνεται πως το project αρχίζει να δραστηριοποιείται, με τις πρώτες πληροφορίες να εμφανίζονται στην πύλη Business of Entertainment “VARIETY”. Συγκεκριμένα στο VARIETY εμφανίζεται ως αποκλειστική είδηση οι διαπραγματεύσεις με τον Ιταλό σκηνοθέτη Stefano Sollima(σκηνοθέτης και του Sicario 2: Soldado). Σύμφωνα με την ίδια πηγή εκπρόσωπος της Activision Blizzard αρνήθηκε να σχολιάσει την παραπάνω πληροφορία. Αν και δεν υπάρχει ακόμα σχετική επίσημη τοποθέτηση της Activision Blizzard, ωστόσο σε σχετικά πρόσφατη συνέντευξη στο MCV (Νοέμβριος 2017), o Tim Kilpin (consumer products president) είχε δηλώσει: “There’s a lot on the horizon that we’re excited about in terms of the new storytelling, the new titles, and the live action feature film in 2019. We think there’s a lot more opportunity to expand what we’re doing. This year, we’re being thoughtful and curative. The next couple of years beyond this will really be opportunities for us to expand.” πράγμα που σημαίνει πως στο 2019 αναμένουμε περισσότερα και διαφορετικά πράγματα από την Activision Blizzard, ίσως και την ταινία Call of Duty. Η επιτυχία της gaming σειράς Call of Duty είναι δεδομένη καθιστώντας την μία από τις πιο εμπορικές σειρές με πάνω από 250 εκατ. πωλήσεις σε όλες τις πλατφόρμες. Ευχόμαστε πως και η επερχόμενη ταινία θα είναι αντάξια. Πηγή Via Βρείτε μας στα Social:
    1 point