Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/17/2018 in all areas

  1. I smell fear!!!!! τρεμετε πρασινοφρουροι!!!!!! ερχεται η κοκκινη αλλαγη!!!!
    2 points
  2. Αυτά τα 2 καλούδια από τον Bill. 1 Coolermaster QuickFire Ultimate SGK-4011-GKCM1 με το CM Recon & 1CM Octane Gaming Combo (SGC-3020-KKMF1-US) Bulk Καθαρίστηκαν και τα 2, το πρώτο ήδη δουλεύει σπίτι και το 2ο έφυγε ήδη δώρο σε giveaway
    2 points
  3. Καινούργιο workstation για προγραμματισμό και εκτενές testing σε VMs.
    2 points
  4. Και πάλι αυτό δεν είναι έτοιμο για multi-die GPU in a single package. Είναι last pipeline stage interconnect, δηλαδή για να ενώνει γραφικών σαν το SLI, στο output stage.
    1 point
  5. Όντως η nVidia έχει ήδη την τεχνολογία λειτουργική και σε production επίπεδο με ταχύτητες 300GB/sec μέσω nVLink 2 (μια 1080ti έχει 484GB/sec memory bandwidth). Βέβαια το άλλο της πρότυπο που παρουσίασε πρόσφατα, nVSwitch, είναι ακριβό προς το παρόν αλλά με τα χρόνια μπορεί να γίνει scaled down στο κόστος για consumer gpus, εαν χρειαστεί! https://www.nextplatform.com/2018/04/04/inside-nvidias-nvswitch-gpu-interconnect/
    1 point
  6. screenshot steamόφιλου από το Far Cry 5
    1 point
  7. Ουδεμία σχέση το "MCM", εν απλά ελληνικά το "κολλάμε πυρήνες στο ίδιο PCB" των επεξεργαστών με αυτό μιας γραφικών ( δεν υπάρχουν θέματα επικοινωνίας των πυρήνων, καταμερισμός της μνήμης RAM, το parallelization level ενός επεξεργαστή και μιας GPU ). Στους επεξεργαστές δεν έχουμε limitations και "σειρά" στα περισσότερα πράγματα που πρέπει να συμβούνε, εν αντιθέσει με τις κάρτες γραφικών.
    1 point
  8. Λεντ παιδι μου...πολυ λεντ!!
    1 point
  9. Παιδιά δεν μπορείτε να φανταστείτε για πόση ταλαιπωρία μιλάμε... Από τον Αύγουστο που ξεκίνησε η ιστορία ξεμπέρδεψα τον Απρίλιο... φταίει βέβαια ότι και λόγω δουλειάς και μέρους που βρίσκομαι όλες οι κινήσεις γίνονταν αργά αλλά και η MSI και η Alman που προσπαθούσα επανειλημένα να βρω κάποια λύση εξ αποστάσεως ήταν απαραδεκτες. Η MSI βέβαια σαφώς χειρότερη, αλλά και η Alman ουσιαστικά δεν μου έδωσε καμία απάντηση της προκοπής πέρα από ότι ήδη ήξερα ακόμα και όταν εξέτασαν το μηχάνημα. Εντάξει, οι άνθρωποι εκεί δεν είναι τεχνικοί-ηλεκρονικοί ή δεν θέλουν να δείξουν ότι είναι έστω και λίγο. Πλήρης απογοήτευση γιατί δεν μιλάμε για κάποιο φτηνό προϊόν. Κρίμα. Άμα βγεις εκτός εγγύησης απλά είσαι για πέταμα... Τους είχα ρωτήσει μέχρι και το απλό για να μην γίνει κανα λάθος καθώς μιλάμε για ανταλλακτικά των 300-400€ (αφού μου είπαν ότι δεν υποστηρίζεται πλέον η κάρτα μου), "έχω βρει μια GTX980m 8GB με G-Sync, το laptop μου δεν υποστηρίζει G-Sync, αν την βάλω, θα λειτουργεί και απλά δεν θα έχω το G-Sync ή δεν θα λειτουργεί καθόλου; μπορώ να βάλω οποιαδήποτε GTX980m; ή πρέπει να ψάχνω για κάτι συγκεκριμένο, υπάρχουν προδιαγραφές;" (γιατί διάφοροι πωλητές σε Aliexpress και Ebay ρωτούσαν το μοντέλο του laptop και μου έλεγαν οτι δεν κάνουν οι κάρτες που πωλάνε, χωρίς να μου αιτιολογούν το γιατί ακόμα κι αν ρωτούσα αν απλά είναι θέμα Vbios κτλ). Η απάντηση από την MSI ήταν, "οι περισσότερες GTX980m θα κάνουν λογικά για τα υπόλοιπα ρωτήστε την Alman", η απάντηση της Alman ήταν, "δεν μας έχει τύχει κάτι τέτοιο, δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα, θα υποβάλλουμε ερώτημα στην MSI" δεν πήρα καμιά απάντηση μέχρι σήμερα. Όσο για την την κάρτα που δεν λειτουργεί μάλλον θα την πουλήσω στο Ebay ως damaged και αυτός που θα την αγοράσει ας αναλάβει και την ευθύνη της επισκευής... δεν βλέπω κάποιο νόημα να την κάνω reball για να την έχω απλά σαν ρεζέρβα (καθώς θα την πήγαινα σε μαγαζί για να είμαι σίγουρος οτι θα γίνει σωστή δουλειά και θα το έσκαγα το 80ρι), ούτε θεωρώ ηθικό να επισκευαστεί και να την πουλήσω σαν να μην τρέχει τίποτα... PS: με το Paypal και το τροφοδοτικό ακόμα παλεύω να πάρω τα λεφτά μου πίσω.
    1 point