Leaderboard

The search index is currently processing. Leaderboard results may not be complete.

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/24/2018 in all areas

  1. Μαύρο ήταν αλλά πλύθηκε στους 90.
    2 points
  2. Το reveal trailer μας δείχνει πολλά περισσότερα για τον νέο τίτλο της DICE Battlefield V επιβεβαιώνοντας πως θα διαδραματίζεται στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Η DICE μέσα από το trailer μας δείχνει ορισμένα στιγμιότυπα από το παιχνίδι που διαδραματίζεται στην εποχή του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Στις σκηνές δράσης του trailer παρουσιάζονται εκπληκτικά τοπία που έχουν δημιουργηθεί με τη βοήθεια της Frostbite μηχανής γραφικών, καθώς και μερικές λεπτομέρειες για τους χαρακτήρες που πιθανόν θα δούμε στο multiplayer κομμάτι. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του έχει προγραμματιστεί για τις 19 Οκτωβρίου, λίγες ημέρες μετά τη κυκλοφορία του Black Ops 4 για PC. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  3. FIRST LITHOGRAPHICALLY PRODUCED HOME MADE IC http://sam.zeloof.xyz/first-ic/
    1 point
  4. Ο Λουκάς για΄τι δεν φοράει μαυρο μπλουζάκι....
    1 point
  5. PROPER έκδοση απο torrent ... πολύ καλό !!! ... Δέν το έχω αποκλείσει ... Η h100i v2 της Corsair που έχω αυτή τη στιγμή 240mm συστηματάκι υδρόψυξης μάλλον πάει χωρίς πρόβλημα αποστάσεων αλλά δεν νομίζεις ότι είναι καλύτερα στην οροφή του κουτιού να μην μπλοκάρω την είσοδο που αέρα με το ψυγείο για να έχω ικανοποιητική ροή αέρα ?? ... Γι' αυτό έχω δεύτερες σκέψεις και για τα Corsair 570X ή Corsair 780T .... Εκτός και στα μελλοντικά σχέδια της Coolermaster υπάρχει και Mesh Top Panel για την οροφή ... Κατά την δική μου άποψη χρειαζόταν ... Τι να το κάνω να βλέπω το εσωτερικό απο παντού με 300 βαθμούς θερμοκρασία στο εσωτερικό του κουτιού ??
    1 point
  6. Α, πολλά θέλεις. Αν είναι έτσι θα πάει στα 600€
    1 point
  7. Αυτό που θα ήθελα να δω πέρα από clocks κοντά στα 3.5, θα ήταν αυτή τη φορά να μην χρησιμοποιήσουν οδοντόπαστα για να μην χρειάζεται κάποιος να κάνει delid για να έχει το cpu του σε φυσιολογικές θερμοκρασίες!
    1 point
  8. Διαβάστε το review εδώ.
    1 point
  9. αυτό έιναι το νόημα tou G-Sync να συγχρονίζεται η οθονη με τα fps οταν ειναι λιγότερα από τα Hz της οθόνης
    0 points