Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/08/2018 in all areas

  1. Το έκανα σαν τελευταία προσπάθεια χωρίς να περιμένω και πολλά αφού το καλώδιο που άλλαξα λειτουργούσε κανονικά στα 7 οπότε και με ξεγέλασε .Η αλήθεια είναι θα προτιμούσα να γυρίσω σε παλιότερο bios μιας και τα beta δεν τα πολυεμπιστεύομαι αλλά και κάποια άλλη φορά που είχα δοκιμάσει σε παλιότερο μηχάνημα δεν μου το επέτρεπε το σύστημα βγάζοντας μήνυμα ότι έχω νεότερο λογισμικό .Με την αλλαγή καλωδίου επίσης είδα πάλι υγεία 100%.Αυτά .Δεν νομίζω να κάνω άλλες δομιμές μιας και με εξάντλησε ψυχολογικά η όλη διαδικασία να λύσω το πρόβλημα
    2 points
  2. Home σκέτο σαν οροφή για σπίτι είναι ?
    1 point
  3. Το πιο απλό και εύκολο. Τώρα θα πρέπει να κοιτάζουμε και καλώδια συμβατά με Win10 . Εγώ θα έλεγα ότι έχει ενδιαφέρον τώρα που λύθηκε το πρόβλημα να ξαναβάλεις το παλιό καλώδιο ή να ξαναπεράσεις παλιότερο bios (μη beta), εκτός αν υπάρχει φόβος ότι θα στραβώσει πάλι το πράγμα και δε θα βρίσκεις λύσεις. Edit: αν δεν θέλεις να μπεις στη διαδικασία, πες μας αν το καλώδιο το άλλαξες αφού ολοκληρώθηκαν τα προηγούμενα βήματα ή το έκανες ενδιάμεσα.
    1 point
  4. Ενημέρωση!!! Αφού έκανα update το bios(δυστυχώς beta) και το firmware του ssd έβαλα και drivers της gpu,mobo(κανένα τρίωρο με τα κολλήματα ) και φυσικά συνέχιζε να κάνει τα δικά του και αφού δεν είχα άλλο δίσκο να δοκιμάσω έκανα κάτι που ειπώθηκε παραπάνω αλλά δεν περίμενα να πιάσει μιας και το ίδιο ακριβώς hardware δούλευε μια χαρά με 7. Άλλαξα το καλώδιο sata και ως δια μαγείας όλα τα προβλήματα λύθηκαν .Ήταν αυτό ,ήταν όλα μαζί τα βήματα ποιος να ξέρει και ποιον ενδιαφέρει από τη στιγμή που λειτουργεί ο υπολογιστής. Ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια σας .
    1 point
  5. Εκεί στην Intel δεν θα πρέπει να παραπονιούνται, μια χαρά εφιάλτες έχουνε τώρα με την AMD
    1 point