Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/24/2018 in all areas

  1. Μικρό και σύντομο update. Έφτιαξα ένα απλό timelapse video δουλεύοντας στο σύστημα Θα φτιάξω άλλο ένα με το υπόλοιπο hardware και ένα τελικό για επίδειξη του αποτελέσματος. Μιλώντας για hardware, έφτασαν όλα εκτός από τα κομμάτια για την υδρόψυξη. Έστησα το σύστημα με αέρα για να εγκαταστήσω windows και να ελέγξω ότι όλα λειτουργούν σωστά. Όλα λειτουργούν υπέροχα, εκτύπωσα και άλλα αντικείμενα και περιμένω σε λίγες μέρες την υδρόψυξη. Μείνετε συντονισμένοι και Valar Makeris!
    3 points
  2. Χαιρετώ το forum. Μετά από καιρό επιστρέφω στο modding και ξεκινώ με το project "Necromancer". Είναι ένα σύστημα με θέμα το necromancer class από το diablo 3 με custom υδρόψυξη και 3d printed accesories. Να ευχαριστήσω πολύ την Cooler Master που συμφώνησε να βοηθήσει στο project από την αρχή με μερική χορηγία! Ακολουθεί λίστα με εξαρτήματα: Κουτί: Cooler Master MC500M Μητρική: Gigabyte Z370 Aorus Ultra Gaming WiFi Επεξεργαστής: Intel i7 8700k Μνήμη: G.Skill Trident Z 32GB DDR4-3200MHz Κάρτα γραφικών: MSI GeForce GTX 1080 Aero 8G OC Αποθήκευση δεδομένων: Samsung 970 EVO NVMe 500GB + Sandisk Ultra II 240 Sata 3 SSD + 2TB WD Black Τροφοδοτικό: Corsair RM 750i Υδρόψυξη: EK Fluid Gaming A240G + EK-FG 240 expansion pack Οπτικά μέσα: Pioneer Blu-Ray 3D Recorder Dual Layer Αξεσουάρ: Cooler Master vertical GPU holder with riser cable, 3x CoolerMaster MasterFan MF120R RGB 120mm Παρέλαβα κάποια κομμάτια στο εργαστήρι, οπότε ας ξεκινήσουμε το στήσιμο και τις δοκιμές. Πρώτη τοποθέτηση μητρικής στο κουτί Πρώτο μικρό mod αφαίρεση πορτοκαλί χρώματος από το back io cover. Νομίζω θα το περάσω ένα δεύτερο χέρι τρίψιμο. Μαύρη μητρική, RGB φωτισμός και πορτοκαλί λορίδα στο κάλυμμα; Gigabyte dear, why? Συγχωρεμένη όμως, γιατί γενικά είναι πολύ καλή μητρική. Έτοιμος να ξεκινήσω το sleeving για τα καλώδια και βλέπω το παρακάτω "ευχάριστο" θέαμα. Είναι γνωστό το "θέμα εμφάνισης sleeve με πυκνωτές" και οι πυκνωτές είναι φυσικά για το voltage ripple. Δεν είναι σημαντικό το πρόβλημα αν αφαιρεθούν, αλλά όσο λιγότερο πειράξω τα καλώδια τόσο το καλύτερο. Θα πω περισσότερα για τη λύση που επέλεξα για το build αργότερα. Ξεκίνησα με το 8-pin της μητρικής, με το κλασσικό μου κόλπο χαρτοταινία στα δάχτυλα για να πιάνω λιωμένο paracord χωρίς να καίγομαι. Άφησα τον πυκνωτή να φαίνεται, γιατί μετά θα εκτυπώσω στον 3d εκτυπωτή κάλυμμα που θα στερεώνεται με βίδες στον ανεμιστήρα του πάνω ψυγείου και θα χρησιμοποιηθεί και σαν οδηγός για καλώδια και τον σωλήνα της υδρόψυξης. Όσο όμως δεν έχω την υδρόψυξη για να μετρήσω αποστάσεις και διαστάσεις για το κάλυμμα, δεν μπορώ να ξεκινήσω την σχεδίασή του. Οπότε ξεκίνησα σχεδίαση καλύμματος για το μπροστά usb και 24-pin με αρκετές δοκιμαστικές εκτυπώσεις για έλεγχο εφαρμογής. Παρέλαβα μνήμες και μαύρο ματ βινύλιο. Έκοψα plexiglass και εκτύπωσα fan grill που σχεδίασα για τον πίσω ανεμιστήρα. Αυτή τη στιγμή το build είναι στην παρακάτω κατάσταση Επόμενα μικρά βήματα όσο περιμένω να παραλάβω hardware: -Μικρό video timelapse του build log μέχρι τώρα. (έχω κάνει το record, μένει να κάνω το edit) -Συνέχιση σχεδιασμού καλύμματος για κρύβει και τα καλώδια του blu-ray. -Καλώδιο GPU με καθαρά καλώδια ενός 6+2pin στο τέλος και όχι αλυσιδωτό δεύτερο τερματικό όπως είναι τώρα. Αναμένω παραλαβή GPU σε 3 μέρες περίπου, SSD σε 2 και υδρόψυξης την άλλη εβδομάδα. Αυτά μέχρι στιγμής. Valar makeris!
    1 point
  3. Δεν κρύβει και κάποιο έντονο led φωτισμό η κάρτα εκεί. Έχω περάσει windows στο σύστημα με το πρόγραμμα για τον έλεγχο του φωτισμού της Gigabyte και είδα το πόσο ανάβει το logo Aorus στην ψύκτρα του chipset με το brightness στο full. Το πάνελ του κουτιού κάτω από το logo έχει πολύ πιο έντονο φωτισμό και το logo δεν φαινόταν πολύ ακόμα και αναμένο και με την κάρτα επάνω στην μητρική χωρίς riser στην κλασσική θέση. Ο βασικός φωτισμός του συστήματος έρχεται από το panel του κουτιού και τους 3 ανεμιστήρες. Νομίζω θα είναι αρκετός, έτσι και αλλιώς πάμε για απλό φωτισμό, όχι για Las Vegas Casino RGB.
    1 point
  4. ξηλωθειτε. το 128ρι 1050 ευρω και το 512ρι 1250 ευρω
    1 point