Leaderboard

The search index is currently processing. Leaderboard results may not be complete.

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/30/2018 in all areas

  1. Το φαινόμενο των αυτόματων updates το έχουμε σίγουρα συναντήσει στο παρελθόν, όμως η Microsoft με τη χρήση machine learning κώδικα ελπίζει να το περιορίσει. Στηριζόμενη στο feedback της κοινότητας η Microsoft εισάγει machine learning στο Windows Update της, φροντίζοντας έτσι ώστε όποια updates να πραγματοποιηθούν όταν το PC δεν χρησιμοποιείται. Μέχρι πρότινος το PC θα ρωτούσε τον χρήστη εάν ήθελε να κάνει επανεκκίνηση για να ξεκινήσει την εγκατάσταση των updates, οι περισσότεροι όμως ήθελαν απλώς να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τον υπολογιστή τους οπότε έκλειναν την ειδοποίηση. Μερικές φορές τα updates ζητούσαν επανεκκίνηση και άλλες την πραγματοποιούσαν μόνα τους χωρίς την συγκατάθεση του χρήστη. Πλέον η Microsoft υπόσχεται ότι δε θα ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές χάρη στο νέο σύστημα που σκοπεύει να εφαρμόσει σε κάποια σταθερή build στο άμεσο μέλλον. Σημειώνεται ότι το feature έχει ήδη περάσει στους insiders της υπηρεσίας των Windows. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  2. Προς το παρόν δοκιμάζω το avast. Ευχαριστώ για την πρόταση.
    1 point
  3. Προχώρησε πολύ το build οπότε είναι ώρα για update! Εκτύπωσα το τελικό κάλυμα των καλωδίων δεξιά της μητρικής. Καλύπτει 24pin καλώδιο, front usb 3+ front usb c καλώδια, blu ray καλώδια και το 8pin για την GPU Ήρθαν και τα κομμάτια της υδρόψυξης απευθείας από EK. Wierd fact: Το EK fluid gaming eshop είναι διαφορετικό από το κλασσικό ekwb eshop και τα εξαρτήματα φεύγουν από ξεχωριστές αποθήκες όπως μου απάντησε η EK σε support ticket. Άρα αν ήθελα να πάρω RGB vardar ανεμιστήρες θα έπρεπε να πληρώσω διπλά μεταφορικά επειδή δεν υπάρχουν στο fluid gaming eshop. GPU waterblock, CM ανεμιστήρες και ψυγεία στη θέση τους Αρχή σωληνώσεων. Το μοναδικό μικρό εμπόδιο που αντιμετώπισα με το κουτί είναι ότι για το μπροστά ψυγείο οι βίδες για τους ανεμιστήρες δεν επιτρέπουν το βίδωμα από μπροστά, οπότε οι vardar βιδώνουν τελικά στο ψυγείο από πίσω ώστε να τραβάνε αέρα. Για κάποιο λόγο που δεν μπορώ να καταλάβω η μεταλλική επιφάνεια που έχει τις τρύπες για τους ανεμιστήρες και το ψυγείο είναι punched in και προσθέτει πάχος που κάνει τις βίδες των ανεμιστήρων κοντές. Κατά τα άλλα βέβαια το κουτί είναι πραγματικά υπέροχο και δεν χρειάστηκε κάποιο mod για να εφαρμόσω τα 3d printed αντικείμενα. Για το κάλυμμα καλωδίων οι τρύπες για M4 βίδες είναι έτοιμες εκεί στη μπάρα για τα HDD cages και accessories. Επίσης υπάρχουν ήδη Μ3 τρύπες στο κάτω μέρος για τη 3d printed βάση της αντλίας και στηρίγματος του plexi cover. Έστησα το loop εκτός του κουτιού για να κάνω ένα καθάρισμα-flush με απιονισμένο νερό. Ήταν καλή ιδέα γιατί είδα αρκετά σκουπιδάκια και απομεινάρια από την παραγωγή με το άδειασμα του loop. Το πλεονέκτημα των μαλακών σωλήνων είναι ότι μπορείς να μεταφέρεις εύκολα το loop μέσα στο κουτί χωρίς να χρειαστεί αποσυναρμολόγηση. Ένα ακόμα καλό του κουτιού το πάνω κομμάτι με το ψυγείο που ξεβιδώνει και βίδωσα πανεύκολα μετά τους ανεμιστήρες. Έχω αφήσει το σύστημα σήμερα να τρέχει μόνο η αντλία από εξωτερικό τροφοδοτικό για να φύγουν οι φυσαλίδες και να σιγουρέψω ότι δεν έχει διαρροές το loop. Ετοιμάζω ένα ακόμα video timelapse και θα τραβήξω φωτογραφίες με καλό φωτισμό με το τελικό αποτέλεσμα. Οπότε το επόμενο update θα έχει αρκετό eye candy.
    1 point
  4. Bitdefender έχω και είναι καλούτσικο.
    1 point
  5. Μέσα στον μήνα αναμένεται να κυκλοφορήσουν δύο νέες Android One συσκευές από την Xiaomi, που πρακτικά θα διαδεχθούν το Mi A1 του 2017. Δύο νέες συσκευές έρχονται στο πρόγραμμα Android One και κατασκευάζονται από την Xiaomi. Τα Xiaomi Mi A2 και Mi A2 Lite θα διαδεχθούν το πετυχημένο και πρώτο Android One smartphone της Xiaomi του 2017 και φέρνουν μαζί τους μερικά ενδιαφέροντα specs στην mainstream αγορά. Ξεκινώντας με το Mi A2, η Xiaomi επενδύει στην χρήση μεγάλων panel και έτσι το τηλέφωνο έχει μια 18:9 και ανάλυσης 1080 x 2160 pixel και με διαγώνιο 5.99 ίντσες και περίπου τις ίδιες διαστάσεις με το Mi A1. Οι πληροφορίες μιλούν για προστασία Gorilla Glass 5 αλλά και contrast ratio που αγγίζει τα 1500:1. Τρέχει χάρη στον Snapdragon 660 με οκτώ 8 Kryo 260 χωρισμένους σε δύο clusters, των 2.2GHz και των 1.8GHz ενώ διαθέτει επίσης δύο κάμερες πίσω, 12MP (Sony IMX486) & 20MP καθώς και άλλη μια 20MP (Sony IMX376) στην πρόσοψη για selfies. Η πίσω κάμερες έχουν διάφραγμα f/1.75 κάτι που θα βοηθήσει στην δημιουργία φυσικότερου μποκέ σε σχέση με τις ψηφιακές παραλλαγές που υπάρχουν στην αγορά. Όσον αφορά τις χωρητικότητες, το Mi A2 έρχεται με τις εξής παραλλαγές: 4GB/32GB και τιμή 250€, 4GB/64GB και τιμή 280€ και τέλος 6GB/128GB και τιμή 350€ στην Ευρωπαϊκή αγορά, με τις ελληνικές τιμές να αναμένονται σημαντικά υψηλότερες. Το Mi A2 Lite από την άλλη προσφέρει μερικά διαφορετικά features από τον μεγάλο αδερφό του αλλά και χαμηλότερη τιμή. Στα specs του συναντάμε το Snapdragon 625 chipset, μια οθόνη με aspect ratio 19:9 που προκύπτει από την χρήση του notch στο επάνω σημείο ενώ σύμφωνα με τις διαστάσεις του θα είναι ελαφρώς μικρότερο σε μέγεθος από το Mi A2. Αντίθετα με το Mi A2 που διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 3000mAh, το Mi A2 Lite έρχεται με χωρητικότητα 4000 mAh που αυξάνει την αυτονομία της συσκευής. Οι τιμές για τις δύο εκδόσεις των 3GB/32GB και των 4GB/64GB βρίσκονται στα 180 και τα 230€ αντίστοιχα. Η κυκλοφορία και των δύο αναμένεται να ξεκινήσει τον Αύγουστο σε πολλές χώρες του κόσμου ανάμεσά τους και η Ελλάδα. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  6. Απορία: Η Gpu δε μπορεί να μπει σε άλλο σημείο να μην κρύβει το rgb της Aorus? Εκτός αν δεν θέλεις το rgb.
    1 point