Leaderboard

The search index is currently processing. Leaderboard results may not be complete.

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/18/2018 in all areas

  1. Έγινε mount στην TV αλλά το BRIX είναι πολύ παλιό και βγάζει μόνο 12 fps στο software για το ambilight ενώ το gaming PC 72 fps minimum οπότε χάνονται κάποια καρέ και πηδάει χρώματα ή αργεί να τα εμφανίσει. Προς αναβάθμιση BRIX λοιπόν.
    4 points
  2. Σύμφωνα με τον developer ο ιστορικός media player Winamp θα επανακυκλοφορήσει το 2019 με νέα features φτάνοντας στην 6η έκδοση. Πέρασαν ήδη 4 χρόνια από το 2014, τη χρονιά που ακούσαμε τελευταία φορά από τους δημιουργούς του Winamp, έναν από τους πιο επιτυχημένους media players της προηγούμενης δεκαετίας ο οποίος μάλιστα τα είχε βάλει και με άλλους δυνατούς παίκτες της αγοράς όπως το iTunes. Το δημοφιλές... λάμα θα επιστρέφει όπως έγινε γνωστό από τον developer του media player μέσα στο 2019 και υπόσχεται να προσφέρει μια ακόμη πιο ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης. Μάλιστα στις 18 του μήνα περιμένουμε την δημοσίευση της έκδοσης 5.8 ως υπενθύμιση πως μέσα στο νέο έτος θα δούμε την 6η έκδοση όπου θα γίνει και η μεγαλύτερη αλλαγή όσον αφορά τις υποστηριζόμενες λειτουργίες. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  3. υπαρχει μια μεγαλη διαφορα που δε γινεται ευκολα αντιληπτη με την πρωτη ματια. εχει αυξηθει η cache σε καποια μοντελα. η επιπλεον cache εχει προκυψει απο απενεργοποιημενους πυρηνες. δε το ειχα παρατηρησει και το ειδα στο παρακαταω σαιτ.. επισης all core turbo μαλλον στα 3.8 για τον 9980χe. https://fuse.wikichip.org/news/1711/intel-discloses-9th-gen-core-refreshes-core-x-and-reintroduces-stim/2/
    1 point
  4. Στα σχέδια της εταιρίας βρίσκεται ένα νέο σύστημα autopilot που υπόσχεται βελτίωση των επιδόσεων από 500 μέχρι και 2000% από την τωρινή γενιά! Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Tesla βρίσκονται στα πρωτοσέλιδα εδώ και αρκετό καιρό κυρίως με τα τεχνολογικά breakthroughs που πραγματοποιεί η ομάδα των ανθρώπων που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξή τους. Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία των αυτοκινήτων είναι το σύστημα του αυτόματου πιλότου, κοινώς autopilot, το οποίο σύμφωνα με tweet του CEO Elon Musk θα αναβαθμιστεί σύντομα στα επόμενα αυτοκίνητα παραγωγής. Η Tesla φαίνεται πως το κατάφερε αυτό και με τη βοήθεια σημαντικών προσώπων όπως του Jim Keller που για ένα διάστημα ασχολήθηκε με την ανάπτυξη και τη βελτίωση του autopilot των αυτοκινήτων που ως γνωστόν τρέχει χάρη στο Drive PX2 σύστημα της NVIDIA. Η τρίτη έκδοση του autopilot θα αυξήσει τις επιδόσεις από 500% έως 2000% ενώ το σημαντικότερο είναι πως το σύστημα θα μπορεί να ενσωματωθεί και στα υπάρχοντα αυτοκίνητα παραγωγής. Στο πιο πρόσφατο update η εταιρία υποσχέθηκε αύξηση περίπου 400% όσον αφορά στον αριθμό ops ανά second καθώς και τη καλύτερη εκμετάλλευση του SoC της NVIDIA από τον αυτόματο πιλότο. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  5. CinebenchR15 stock settings. Χαλαρά ξεκινάμε.
    1 point
  6. https://www.macrium.com/reflectfree και με αυτό στην free εκδοσή του θα κάνεις την δουλειά σου. Το έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φόρες.
    1 point