Leaderboard

The search index is currently processing. Leaderboard results may not be complete.

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/20/2018 in all areas

  1. Με κύριο μέλημα την ξεγνοιασιά των επαγγελματιών, η Dell λανσάρει επίσημα μια νέα οθόνη 49 ιντσών και ανάλυσης 5120x1440 pixels. Το monitor παρά την εντυπωσιακή εμφάνιση δεν επιθυμεί να προσελκύσει gamers μιας και το panel του 'τρέχει' στα 60Hz, διαθέτει "fast mode" που φέρνει τον χρόνο απόκρισης στα 5ms ενώ η φωτεινότητα διατηρείται στα 350 cd/m2. Εκεί που δείχνει την αξία της είναι η κατά 99% κάλυψη της χρωματικής παλέτας sRGB καθώς και η ύπαρξη διάφορων συνδέσεων εικόνας HDMI 2.0 και DisplayPort 1.4. Παράλληλα υπάρχει και μια USB Type-C που πρακτικά επιτρέπει τη σύνδεση διάφορων έξτρα υποστηριζόμενων συσκευών. Εκτός από την μεγάλη βάση που διαθέτει για να υποστηρίξει το μεγάλο βάρος του, η Ultrasharp U4919DW έχει και support για VESA mounts 100x100 ενώ η τιμή της θα φτάσει και τα $1700 όταν κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου στις ΗΠΑ. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  2. να παρετε και πυροσβηστηρες...καυτες βγηκαν!!!?
    1 point
  3. Το Open benchtable BC1 δείχνει μια διαφορετική πλευρά των testbenches στο σύστημα Benchy McBenchface. Τα testbench είναι η καλύτερη λύση για κάποιον reviewer, αφού όλα τα υποσυστήματα του PC του βρίσκονται άμεσα διαθέσιμα και ευπρόσιτα. Το σημαντικό μειονέκτημα αυτού είναι η εμφάνιση αφού όσο καλό cable management και να γίνει, πρακτικά έχουν φτιαχτεί για τελείως διαφορετικό λόγο. Το Open benchtable BC1 βελτίωσε κατά πολύ την αισθητική των παραδοσιακών testbenches και το Benchy McBenchface είναι ένα καλό παράδειγμα που δείχνει τις δυνατότητές του. Επάνω του στήθηκε ένα σύστημα με την ASUS Zenith Extreme X399 και έναν Ryzen Threadripper 1950X και δύο Poseidon GTX 1080 Ti σε διάταξη SLI. Αυτό παράλληλα με μια custom υδρόψυξη της EK Water Blocks και το προσεγμένο cable management με sleeved καλώδια που τρέχουν από το Corsair RM1000X ολοκληρώνουν ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  4. O κλασσικός και τρομερός p0Pe. Πολύ καλό build και distro plate με εξωτερικό radiator stand. BTW έφτιαξε γι' αυτό το build και 3d printed stand.
    1 point
  5. Πολύ δυνατοί αδιαμφισβήτητα, αλλά τιμές και έλλειψη hyperthreading στον νέο i7 για μένα είναι απογοητευτικές! Από την άλλη ο 9900k είναι όντως τέρας όσο αναφορά τα games αλλά όχι με μεγάλο προβάδισμα από τον 8700k, αλλά και πάλι με 600$ μπορεί κάποιος να πάρει μητρική επεξεργαστή και ραμ.
    1 point
  6. Εάν η ασφάλεια και η ταχύτητα είναι δύο πολύ σημαντικά πράγματα τότε αξίζει να δείτε τον νέο SSD της DataLocker. Ο SSD προσφέρει hardware κρυπτογράφηση AES 256-bit και έχει λιτή σχεδίαση για να μπορεί να μεταφερθεί εύκολα παντού. Με την OLED οθόνη του και το keypad μπορούμε να ξεκλειδώσουμε τον SSD και να πραγματοποιήσουμε άλλες προηγμένες λειτουργίες σχετικά με την ασφάλεια του drive. Στο εσωτερικό υπάρχει ένας SATA III SSD και επικοινωνεί με το σύστημα μέσω της USB 3.0 θύρας που υπόσχεται bandwidth τουλάχιστον 5 Gbps, που είναι υπερ-αρκετά για κάθε ανάγκη. Η εταιρία θα ξεκινήσει τη διάθεση του drive προς το τέλος του 2018 σε χωρητικότητες που θα φτάνουν μέχρι και τα 256GB. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  7. Η Cooler Master σε συνεργασία με το Mark's Fabrications δημιούργησαν μια ιδιαίτερη έκδοση του C700P, το οποίο έχει carbon φινίρισμα. Ο Mark είχε έρθει 2ος στον διαγωνισμό 2018 Case Mod World series και τώρα συνεργάστηκε με την Cooler Master για τη δημιουργία μιας νέας έκδοσης του πιο πρόσφατου Cosmos C700P. Η νέα "ultra limited" έκδοση του κουτιού διατηρεί όλα τα στοιχεία αναλλοίωτα από την παρουσίασή του πριν από περίπου έναν χρόνο ενώ διαθέτει carbon φινίρισμα το οποίο έχει φτιαχτεί στο χέρι, εξού και η μικρή διαθεσιμότητά του. Για να δείτε όλα τα features του συγκεκριμένου κουτιού θα σας παραπέμψουμε στο αναλυτικό review που είχαμε κάνει το 2017. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  8. Σύμφωνα με τον developer ο ιστορικός media player Winamp θα επανακυκλοφορήσει το 2019 με νέα features φτάνοντας στην 6η έκδοση. Πέρασαν ήδη 4 χρόνια από το 2014, τη χρονιά που ακούσαμε τελευταία φορά από τους δημιουργούς του Winamp, έναν από τους πιο επιτυχημένους media players της προηγούμενης δεκαετίας ο οποίος μάλιστα τα είχε βάλει και με άλλους δυνατούς παίκτες της αγοράς όπως το iTunes. Το δημοφιλές... λάμα θα επιστρέφει όπως έγινε γνωστό από τον developer του media player μέσα στο 2019 και υπόσχεται να προσφέρει μια ακόμη πιο ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης. Μάλιστα στις 18 του μήνα περιμένουμε την δημοσίευση της έκδοσης 5.8 ως υπενθύμιση πως μέσα στο νέο έτος θα δούμε την 6η έκδοση όπου θα γίνει και η μεγαλύτερη αλλαγή όσον αφορά τις υποστηριζόμενες λειτουργίες. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  9. Απίστευτη οθόνη, για αυτούς που θέλουν να μην έχουν multi monitor setups!
    1 point
  10. Εμένα είναι gaming ...αλλά την ανάλυση ^ τη ζηλεύω ναι.
    1 point
  11. 1 point
  12. Τίποτα, έβγαλα όλα τα apps από το Apps Center της Gigabyte, το AORUS ENGINE, το Apps Center, έσβησα τα φάσκελα. Restart, εγκατάσταση AORUS ENGINE (το οποίο εγκαθιστά το RGB Fusion), εγκατάσταση Apps Center, και το RGB Fusion βλέπει μόνο τη ΜΒ. Να δεις που στο τέλος θα κάνω και format. Τελευταία ευκαιρία uninstall και τους drivers και όλα τα παραπάνω.
    1 point
  13. Έγινε mount στην TV αλλά το BRIX είναι πολύ παλιό και βγάζει μόνο 12 fps στο software για το ambilight ενώ το gaming PC 72 fps minimum οπότε χάνονται κάποια καρέ και πηδάει χρώματα ή αργεί να τα εμφανίσει. Προς αναβάθμιση BRIX λοιπόν.
    1 point
  14. Απλά πιθανολογείτε ότι θα γίνει στα μέσα του 19, που τότε θα είναι αργά αν έχει βγει η τρίτη γενιά των Zen. Αν η τιμή του ήταν όντως 490, θα πήγαινα στον 9900k ακόμα και τώρα, αλλά αυτά τα παραπάνω χρήματα ξεφεύγουν από την mainstream κατηγορία, και ύστερα κοιτάμε σε ThreadReaper και refreshed skylake X.
    1 point
  15. About hype We start with TDM and finish with Black Out. Weekend Zombies.
    1 point
  16. καλησπερεεεεεεες! @Farkadonitis περιμενω νεο πλυντηριο την Παρασκευη, θα το κανω κ εγω (serious mode on)
    1 point