Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/14/2019 in all areas

  1. Απλά η Intel έχει πάρει τόσα άτομα από την AMD που μάλλον έχει αρχίσει να αποκτάει το κακό marketing που είχανε στις εποχές που ήταν η Amd no.2 και δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί. Έστω και ίσο performance να έχουν με τα καλύτερα cpus της intel, είναι αρκετό για να γίνουν no.1 στην desktop αγορά. (Και οι ice lake σε destop λένε θα έρθουν τις αρχές του 2021) Το θέμα είναι ότι η Intel δεν πρόκειται να κλείσει επειδή έχασε την μάχη για την ώρα στην desktop αγορά. Παραμένει πρώτη στην αγορά των λάπτοπ (που όπως και να το κάνουμε είναι η αγορά που έχει τα περισσότερα έσοδα) και με τα 10nm θα ανοίξει και άλλο η διαφορά μεταξύ intel και amd σε αυτό τον τομέα (η amd έχει 12nm επεξεργαστές σε λάπτοπ). Αυτό που με χαροποιεί ιδιαίτερα είναι ότι ο ανταγωνισμός των 2 εταιριών συνεχίζει να κάνει ενδιαφέρον την αγορά των cpu την τελευταία 3ετία, που είχε καταντήσει στάσιμη. Και ελπίζω να δουμε και την Intel να κάνει το comeback έτσι ώστε να μην καθησυχαστεί η Amd, που για την ώρα έχει κερδίσει μια μεγάλη μάχη.
    3 points
  2. Αν θέλεις έχει και να πλυθείς
    1 point
  3. Σωστος... αν και πιστευω οτι και στα λαπτοπ με τους APU 3000U, θα πιεσει πολυ και σε αυτον τον τομεα, που -ας πουμε- οτι εχει λιγο πλεονεκτημα ακομα η INTEL. αν και με τους APU 2000U μια χαρα πιστευω ειναι και τα λαπτοπ,......! θα εχω ιδιαν αποψη τις επομενες μερες, που περιμενω να παραλαβω μαλιστα ενα τετοιο....!!
    1 point
  4. ακριβως αυτο ειναι και η αποψη μου για τις παρουσιασεις. παρουσιαζουν τα πραγματα με οποια οπτικη δημιουργει καλυτερες -γι αυτους- εντυπωσεις. εγω θα περιμενω να βγουν στην αγορα, για να δω ποσα απιδια πιανει η νεα γενια. το σιγουρο ειναι οτι θα ειναι παλι καλυτεροι απο τους προηγουμενους. αυτο μου αρκει...!! δεν με νοιαζει το SC, οσο οι All around επιδοσεις.
    1 point
  5. ? Σακουλάκια από τσάι για ενεργειακό ποτό; Και $30 ένα πλαστικό μπουκάλι; Γιατί να μην πάρω τα κλασσικά; Ή εναν καφέ. ?
    1 point