Leaderboard

The search index is currently processing. Leaderboard results may not be complete.

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/19/2019 in all areas

  1. Ο Client Product Management Director της AMD Travis Kirsch ανέφερε μερικούς από τους λόγους που οι νέοι Ryzen δεν είναι απλά μια 'φθηνότερη εναλλακτική'. Η οικογένεια των Ryzen 3000 έχει ήδη δημιουργήσει το απαραίτητο hype στη κοινότητα των enthusiasts και όχι μόνο, ενώ κοιτώντας τις αρχιτεκτονικές αλλαγές και βελτιώσεις βλέπουμε ένα αρκετά ολοκληρωμένο πακέτο με features και διαθέσιμα μοντέλα για κάθε πιθανή ανάγκη. Φυσικά σημαντικό μέρος του hype περιλαμβάνει και τον 16-πύρηνο για το mainstream AM4 socket Ryzen 9 3950X με το TDP των 105W που υπόσχεται μικρότερη έκλυση θερμότητας από κάποιον αντίστοιχο Intel επεξεργαστή. Η AMD φαίνεται να τονίζει το γεγονός ότι σε αυτή τη γενιά οι επεξεργαστές της θα είναι σίγουρα πιο ψυχροί από τους αντίστοιχους Intel και οι δοκιμές περιελάμβαναν έναν Core i7 9700K μαζί με τον Ryzen 7 3700X παρέα με μια θερμική κάμερα. Τα αποτελέσματα δείχνουν αρκετά πειστικά δεδομένου ότι έχουν πραγματοποιηθεί στις ίδιες συνθήκες, κάτι που το βλέπουμε από το interface της FLIR κάμερας, οπότε περιμένουμε υψηλό ανταγωνισμό μεταξύ των δύο εταιριών και σε αυτό το κομμάτι. Το ενδιαφέρον εδώ είναι ο τρόπος με τον οποίο η κάθε εταιρία μετράει το TDP των CPU της. Η AMD μετράει το χείριστο σενάριο χρήσης ενώ η Intel μετράει το TDP στο base clock και έτσι οποιαδήποτε χρήση του boost clock εμφανίζει διαφορετικά αποτελέσματα αφού μεγαλύτεροι χρονισμοί ισούνται πάντοτε με μεγαλύτερη έκλυση θερμότητας, ακόμα και χωρίς την αύξηση της τάσης - προσφέροντας όμως υψηλότερες επιδόσεις στους χρήστες. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  2. Ένα build από τους ειδικούς στο Bit-Tech έρχεται στο προσκήνιο και πηγή έμπνευσης είναι οι Royal μνήμες της G.Skill. Στο τελευταίο update του build που παρακολουθούσαμε εδώ και μερικές εβδομάδες έχουμε τις τελικές εικόνες από το G.Skill Royal Crystal Rig από το Bit-Tech.net. Πρόκειται για ένα scratch build εμπνευσμένο από τις μνήμες Trident-Z Royal της Ταϊβανέζικης G.Skill τις οποίες και βρίσκουμε φυσικά στο συγκεκριμένο σύστημα. Στο εσωτερικό βρίσκουμε τη μητρική Z370 AORUS Ultra Gaming, τις Trident Z Royal RGB μνήμες στην ασημένια έκδοσή τους καθώς και τον εξαπύρηνο επεξεργαστή Core i7 8700K της Intel. Οι εμφανείς τροποποιήσεις σε υποσυστήματα όπως το I/O cover της μητρικής δείχνουν να δένουν όμορφα με το υπόλοιπο build και αναδεικνύουν περισσότερο τα χρώματα του RGB αλλά και του ψυκτικού υγρού. Και αυτό μας φέρνει στην custom υδρόψυξη με προϊόντα της EK Water Blocks. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  3. Η ASUS παρουσίασε πριν από μερικές ημέρες την ROG Swift PG27UQX , μια οθόνη 4K ανάλυσης με ρυθμό ανανέωσης 144Hz και υποστήριξη του DisplayHDR 1000. Το βασικό στοιχείο της συγκεκριμένης οθόνης των 27 ιντσών είναι το local dimming, τη δυνατότητα που έχει ο οπίσθιος φωτισμός δηλαδή να κλείνει για πιο βαθύ μαύρο χρώμα στις σκηνές που χρειάζεται. Η συγκεκριμένη περιλαμβάνει συνολικά 576 mini LEDs σε αντίθεση με τα 384 του απλού μοντέλου (PG27UQ) και έτσι το εφέ λειτουργεί με καλύτερα αποτελέσματα. Φυσικά σε αυτό βοηθά και το quantum-dot based IPS panel που φοράει το οποίο έχει ανάλυση 3840x2160 pixels και τρέχει στα 144Hz. Η εμφάνιση ξεφεύγει ελαφρώς από τα περισσότερα σχέδια της εταιρίας κια μόνο η βάση της διατηρεί το aggressive look των υπόλοιπων ROG οθονών. Η ύπαρξη του G-Sync είναι μέσα στα specs ωστόσο όπως αναφέρει η ASUS το module φέρει την 'ultimate' σφραγίδα της NVIDIA κάτι που σημαίνει ότι απαιτεί ενεργή ψύξη για τη σωστή λειτουργία του. Την ίδια στιγμή χάρη στο IPS panel έχουμε αρκετά καλή αναπαράσταση χρωμάτων και βλέπουμε 97% κάλυψη της παλέτας DCI-P3, οπότε ενδέχεται να τη προτιμήσουν και μερικοί επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της φωτογραφίας και του βίντεο. Πληροφορίες για την τιμή και τη διαθεσιμότητα θα μάθουμε στο άμεσο μέλλον. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  4. Σίγουρα με τη πρώτη ευκαιρία θα αντικαταστήσω τον μπιναρισμένο 2700X μου.
    1 point
  5. RAM: Corsair Vengeance RGB 16gb(2*8) 3200C16, SSD: Samsung 970 Evo Plus 500gb m.2, Samsung 860 QVO 1TB
    1 point
  6. μωρε δεν διαφωνω, μαζι σου. κι εμενα δεν μου αρεσει αυτο. αλλα σου λεω οτι απλα, οτι μπορει να το κανουν στρατηγικα, για να πουλησουν καποια χιλιαδες τμχ, μεχρι να περασει ενα 6-8μηνο. Πρεπει να εχεις υποψη σου, οτι δεν εχουν ολοι την δικη μας "τρελα" και την ενασχοληση με τα τεχνολογικα φορουμ, που ενημερωνομαστε για καθε τι νεο, που ερχεται......, πριν καν ερθει στην αγορα. οι περισσοτεροι που πανε και αγοραζουν λαπτοπ, βλεπουν ενα... "επεξεργαστης νεας γενιας" και ειναι οκ...! Δεν καθονται να ψαξουν και να ασχοληθουν περαιτερω. εδω δεν νοιαζονται καν, αν το λαπτοπ εχει SSD ή HDD και μετα απο λιγο καιρο, παραπονιουνται που το λαπτοπ με τον 1ΤΒ δισκο (HDD...φυσικα) σερνεται..........!!!!! τι συζηταμε τωρα...!!
    1 point
  7. Δισκόπλακες, αμορτισέρ, τακάκια. Και ένα note 7 blue
    1 point