Leaderboard

The search index is currently processing. Leaderboard results may not be complete.

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/10/2019 in all areas

  1. Υπομονή, επιμονή και να ελπίζει. Υπάρχουν συμφωνίες και επενδύσεις που τρέχουν και δε μπορούν να σπάσουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Μια χαρά τα πάει η AMD, ειδικά με την 3η γενιά με την οποία χτίζεται η αξιοπιστία της (υπομονή). Αν και οι δύο συνεχίσουν έτσι, η AMD συνεχώς να βελτιώνεται (επιμονή) και η Intel να παρατείνει χρονοδιαγράμματα, διαθεσιμότητα, ασφάλεια, κλπ (ελπίδα), τότε θα έρθει και η στιγμή της AMD. Τα πράγματα έχουν αρχίσει να σφίγγουν ειδικά με τη διαθεσιμότητα.
    3 points
  2. Τρελό! Οι σωλήνες δίνουν πολύ μεγάλη έμφαση!!!
    2 points
  3. O Stavros έδωσε κάποια παραδείγματα, μπορείς να παρεισ μια ιδέα λίγο από αυτά. Με πιο σημαντικό την ραγδαία αύξηση τον επιδόσεών του Hardware από πλευράς AMD και την στασιμότητα της Intel. Ως προς εσένα. Να δουλέψει την συμβατότητα του Hardware/Software που μάλλον, από ότι φαίνεται και στην αγορά είναι παντελώς ανύπαρκτη. Επιφυλακτικά γραφώ, πως κατά κάποιον τρόπο και το Trouble Shooting κάποιου προβλήματος θα ναι ανύπαρκτο από πλευράς technical support μιας εταιρίας. Δεν θα μου φαινόταν καθόλου περίεργο κάποιος με AMD Servers να έπαιρνε τηλέφωνο την VMware για ένα πρόβλημα που δυστυχώς δεν μπορεί να λύσει, και η ιδιά η εταιρία να του λέγε σορού αλλά και εμείς το δουλεύουμε ακόμα δεν υπάρχει κάποιο hot fix/patch update. Προσωπικά, νομίζω πως ένας λόγος που δεν βλέπουμε τόσα πολλά συστήματα της AMD παρ όλο το τούμπανο Hardware που έχει, είναι καθαρά θέμα συμβατότητας με διάφορες πλατφόρμες. Είναι κτήνη τα CPUs της, κτήνη απλά. Αλλά αυτό μόνο του δεν έχει να λέει τίποτα πραγματικά. Φαντάζεσαι να είχαμε εμείς οι δυο μια εταιρία, και να σεταραμε Virtual συστήματα χιλιάδων ευρώ με AMD επειδή δίνει καλά αποτελέσματα σε Benchmarks, και κάθε τρεις και πέντε να ήμασταν στον πελάτη για Trouble Shooting; Not cool.
    1 point
  4. Το διόρθωσα, ευχαριστώ. Αλλά παρ όλα αυτά το ερώτημά μου μένει αναπάντητο. Υπάρχει κάποιο παιχνίδι, γνωρίζεις;
    1 point
  5. Δηλαδής; :) Σε γενικές γραμμές ισχύουν αυτά που λες για τις μεγάλες εταιρίες και την αξιοπιστία που έχει αποκτήσει η intel όλα αυτά τα χρόνια που η AMD ήταν αόρατη, τι θα μπορούσε όμως να κάνει διαφορετικά η 2η; Έχει βγάλει κάποια προϊόντα που είναι φθηνότερα και φαίνονται αξιοόπιστα (δεν έχω δοκιμάσει, αν και πολύ θα το ήθελα), τι άλλο να κάνει;
    1 point
  6. Έχουμε παιχνίδια στην αγορά που επωφελούνται σημαντικά από τετρακαναλο ελεγκτή μνήμης; Που να δίνουν ένα σημαντικό boost όμως, όχι απλά το "κάτι" παραπάνω.
    1 point
  7. Όταν η Cooler Master επιτρέπει την περιστροφή του motherboard tray, κάποιοι περιστρέφουν το κουτί γύρω από αυτό! Το σύστημα του NeSSa ή αλλιώς των SS Mods βασίζεται στο Cosmos C700P της Cooler Master και είναι ένα από αυτά που διακρίνονται ήδη στον case modding διαγωνισμό της Cooler Master, CMWS19 (World Series). Το όνομα του build, Zorog και σύμφωνα με τον NeSSa στόχος του είναι να δείξει στον κόσμος τις δυνατότητες που υπάρχουν για ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα, δίνοντας παράλληλα ιδέες στους κατασκευαστές που παρακολουθούν. Το σύστημα περιλαμβάνει μια μητρική ROG Zenith Extreme της ASUS παρέα με έναν Threadripper 1920X όπως αι δύο ASUS GTX 1080 Ti σε διάταξη SLI. Πέρα από αυτό στο σύστημα τοποθετήθηκε το τροφοδοτικό ROG Thor 1200W Platinum ενώ στο C700P έγιναν άφθονες εικαστικές παρεμβάσεις για να φτάσει σε αυτό το αποτέλεσμα των εικόνων. Πέρα από τα καλύμματα στο πλαϊνό παράθυρο βλέπουμε και μια καλαίσθητη custom υδρόψυξη με hardtubes όμορφα τακτοποιημένα στο εσωτερικό του συστήματος. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  8. Εν αναμονή των 72 pcie lanes στα workstations..
    1 point