Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/12/2019 in all areas

  1. Μην ξεχνάτε ότι Memory Bandwidth καταναλώνουν και οι συσκευές (πχ Network, SSDs κτλ) μέσω DMA. Πχ αν το ethernet τερματίζει το 10GBit τότε καταναλώνει αρκετό memory bandwidth ακόμα και αν ο επεξεργαστής δεν κάνει τίποτα.
    2 points
  2. Το SS Mods aka NeSSa ξανατυπά και αυτή τη φορά έχει ακόμη ένα H500 της Cooler Master το οποίο αναγνωρίζουμε μόνο από τα εξωτερικά καλύμματα. Μετά από τα καλαίσθητα συστήματα που έχουμε δει από τον ίδιο modder στην επιφάνεια έρχεται και το συγκεκριμένο το οποίο βασίζεται σε ένα H500P Phantom Gaming edition στα χρώματα του gaming brand της ASRock. Στο εσωτερικό βρίσκουμε μια X399 Phantom Gaming μητρική της ASRock παρέα με έναν Ryzen Threadripper 2950X και μνήμες T-Force της TeamGroup. Το motherboard tray άλλαξε τελείως φορά, το κουτί κόπηκε σε αρκετά σημεία και η πρόσοψη στολίστηκε με δύο κόκκινα 3D printed καλύμματα τονίζοντας έτσι το δεύτερο βασικό χρώμα του build, πέρα από το custom ασημί στο οποίο βάφτηκε το κουτί. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  3. Η AORUS της GIGABYTE ανακοίνωσε ένα νέο high performance memory kit 16GB για τις δημοφιλείς πλατφόρμες της αγοράς. Το kit εξακολουθεί και περιλαμβάνει τα δύο έξτρα DIMMs που προορίζονται για τον ομοιόμορφο φωτισμό του σημείου των μνημών ενώ πλέον η AORUS ενσωματώνει και περισσότερα LED για περισσότερο ομαλό αποτέλεσμα με νέα οπτικά εφέ. Το συγκεκριμένο kit έρχεται με βασική συχνότητα λειτουργίας τα 3600MHz ενώ σε συγκεκριμένες μητρικές της GIGABYTE θα υπάρχει και η επιλογή AORUS Boost, που όταν αντιληφθεί τη χρήση του εν λόγω kit θα αυξήσει τη συχνότητα στα 3733MHz με timings 18-19-19-39. Η λίστα συμβατότητας περιλαμβάνει μερικές Z390 μητρικές για την Intel πλατφόρμα των 8ης και 9ης γενιάς Core CPUs αλλά και την καινούρια X570 της AMD και τους τρίτης γενιάς Ryzen που επιτρέπουν τόσο υψηλές συχνότητες λειτουργίας στις RAM. Η GIGABYTE μας επιβεβαιώνει ότι αυτή η αύξηση είναι 4% ενώ όσον αφορά την ημερομηνία διάθεσης στην αγορά η εταιρία μας αναφέρει πως θα γίνει 'σύντομα'. GIGABYTE Press Release Βρείτε μας στα Social:
    1 point