Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/06/2020 in all areas

  1. Στο νεότερο βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της μας δείχνει πως κατάφερε να χρησιμοποιήσει τμήματα αυτοκινήτων για να φτιάξει αναπνευστήρες. Η κατασκευάστρια αυτοκινήτων Tesla του Elon Musk ανακοίνωσε πριν από μερικές ημέρες πως θα ξεκινήσει τη παραγωγή αναπνευστήρων σε κάποια εργοστάσιά της προκειμένου να βοηθήσει στη πλήρωση νοσοκομείων στις ΗΠΑ, μιας και τα συνολικά κρούσματα έχουν ξεπεράσει τις 330.000 άτομα, αριθμός που αναγράφει η υπηρεσία της Microsoft στο bing.com. Στο βίντεο οι εργαζόμενοι της Tesla δείχνουν στους πάγκους τους λειτουργικά πρωτότυπα των αναπνευστήρων που πρόκειται να διαθέσουν σε επιλεγμένα νοσοκομεία και αρκετά κομμάτια τους κατασκευάζονται από τμήματα των Model 3, του πιο προσιτού αυτοκινήτου που έχει θέσει στη παραγωγή εδώ και μερικούς μήνες. Το σύστημα που έχει σχεδιάσει η Tesla είναι συμβατό με τις παροχές οξυγόνου των νοσοκομείων δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους ασθενείς να αναπνεύσουν σωστά τις ώρες που θα βρίσκονται διασωληνωμένοι στις εκεί ΜΕΘ. Ο Elon Musk δήλωσε επίσης, ότι το εργοστάσιο της Νέας Υόρκης η οποία σημειώνεται πως πλήττεται με αρκετά κρούσματα κορονοιού τελευταία, θα επαναλειτουργήσει με μερικό προσωπικό για να κατασκευαστούν περισσότεροι τέτοιοι αναπνευστήρες άμεσα. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  2. Σε όλες τις αυτοκινητοβιομηχανίες ζητήθηκε να γίνει τροποποίηση μέρους των εργοστασίων τους για την παρασκευή αναπνευστήρων και άλλων ιατρικών βοηθημάτων. Η πρώτη που το αποδέχτηκε ήταν η Fiat. Αν θυμάμαι σωστά η Fiat έχει ήδη αρχίσει να παράγει μάσκες από τα τέλη του Μαρτίου. edit : https://www.bbc.com/news/business-51956880
    1 point
  3. 1 point
  4. Ένα high end build στο Cougar Gemini X case και με τους 32 πυρήνες του Threadripper 3970X και μια custom υδρόψυξη με κομμάτια της Barrow δια χειρός Declassified Systems. Στο εσωτερικό βρίσκουμε τη μητρική GIGABYTE TRX40 Aorus Extreme καθώς και μια κάρτα γραφικών RTX 2080 Ti Extreme WB που έρχεται με προεγκατεστημένο water block για εγκατάσταση σε custom κυκλώματα υδρόψυξης όπως του συγκεκριμένου PC. Το hardware περιλαμβάνει επίσης τις μνήμες Trident Z Royale της GSkill όπως και δύο SSDs της AORUS που συμπληρώνουν το αποτέλεσμα, ενώ μαζι αξίζει να προσθέσουμε και το high end τροφοδοτικό Corsair AX των 1500 Watt. Η custom υδρόψυξη γίνεται με προϊόντα τη Barrow και περιλαμβάνει CPU Block για τον επεξεργαστή καθώς και δύο reservoir 240mm για τη ψύξη όλου του hardware. Επιπλέον το κύκλωμα περιλαμβάνει και flow indicators με RGB φωτισμό ενώ τα παράλληλα τοποθετημένα και έντονα πράσινα hard tubes ολοκληρώνουν την εικόνα του συστήματος. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  5. Ο browser στην έκδοση με τη Chromium μηχανή rendering ξεπερνάει σε χρήση τον Firefox και παίρνει τη δεύτερη θέση σύμφωνα με έρευνα του NetMarketShare. Ο browser διατίθεται ήδη για Windows και macOS αλλά βρίσκεται σε beta έκδοση που αυτό μπορεί να σημαίνει διάφορα μικρο-προβλήματα για κάποιους χρήστες. Η Microsoft όμως αναφέρει ότι είναι η πιο σταθερή έκδοση που έχει διαθέσιμη και ακολουθούν οι Dev και Canary εκδόσεις που σε αντίθεση με το Update cycle των 6 εβδομάδων αναβαθμίζονται ανά μια εβδομάδα και κάθε ημέρα αντίστοιχα. Η κυκλοφορία του έγινε πριν από μερικούς μόλις μήνες και όπως δείχνουν τα νεότερα στατιστικά του NetMarketShare ο browser κατέχει τη δεύτερη θέση ρίχνοντας τον Firefox στη τρίτη. Όσον αφορά τα ποσοστά ο Google Chrome κατέχει τη συντριπτική πλειοψηφία της αγοράς με 68,5% ενώ ο Mozilla FireFox βρίσκεται πλέον στο 7,2% και τη τρίτη θέση, αφήνοντας στη δεύτερη τον νεοφερμένο Edge της Microsoft ο οποίος όμως έχει μια σημαντική διαφορά έναντι αυτού που έρχεται μαζί με τα Windows. Οι περισσότεροι γνωρίζετε τον Edge με τη μηχανή της Micorosft όμως η νεότερη, beta έκδοση βασίζεται στην ανοικτού κώδικα Chromium, όπως και αυτή που τρέχει ο δημοφιλέστερος Chrome της Google και έτσι αυτομάτως υπάρχει υποστήριξη για πολλά extensions αλλά και τα πλεονεκτήματα της υψηλότερης ταχύτητας σε αντίθεση με άλλες μηχανές. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  6. Μια χαρά, κάνεις και μια αναβάθμιση σε 3700Χ στο μέλλον που θα πέσουν οι τιμές και μια σύγχρονη gpu. Το τροφοδοτικό δεν ξέρω αν το έχεις από το 2013, αλλά αν βρεις πρόβλημα το αλλάζεις και αυτό.
    1 point