Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/04/2020 in all areas

  1. Η επιτυχία της Microsoft στο Steam δεν μπορεί να μείνει απαρατήρητη, μιας και τέσσερα από τα δεκαπέντε κορυφαία σε πωλήσεις παιχνίδια στο Steam ήταν δικά της. Αυτό το νούμερο είναι μεγαλύτερο από κάθε άλλο δημιουργό και δείχνει πως η απόφαση να βάλει τα παιχνίδια της στην πλατφόρμα της Valve ήταν σωστή επιλογή. Πιο συγκεκριμένα κατάφερε να κατακτήσει τις πρώτες τρεις θέσεις με το Grounded, το Microsoft Flight Simulator, και το Halo: The Master Chief Collection όπου βρίσκονται στις αντίστοιχες θέσεις. Επίσης το Sea of Thieves έρχεται προ-τελευταίο στη δέκατη τέταρτη θέση. Όλοι οι μελλοντικοί τίτλοι των Microsoft Games Studios έχουν προγραμματιστεί τόσο για πλατφόρμες Xbox όσο και PC που σημαίνει ότι η Microsoft θα εκμεταλλευτεί την πλατφόρμα της Valve με σκοπό να διατηρήσει την επιτυχία της, χάνοντας όμως στην επισήμανση 'exclusive'. Μέσα στους επόμενους μήνες, οι παίκτες θα λάβουν για PC τα Microsoft Flight Simulator, Halo 3: ODST, Halo 4 και Battletoads. Κάθε ένας από αυτούς τους τίτλους πρέπει να προσφέρει ισχυρές πωλήσεις στη Microsoft και δώσει στην εταιρεία περισσότερους συνδρομητές στην υπηρεσία του Xbox Game Pass. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  2. Αγορά από Ελλάδα ή εξωτερικό;
    1 point
  3. Η Gigabyte ανακοίνωσε μια νέα ψύκτρα, την AORUS ATC800, η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη για επεξεργαστές πολλαπλών πυρήνων και έτσι κρίνεται ιδανική για τον Core i9 10900K. Αυτό δεν σημαίνει ότι χρησιμοποιείται μόνο για τον συγκεκριμένο επεξεργαστή αλλά μπορεί να υποστηρίξει πλήρως τους περισσότερους επεξεργαστές της Intel και της AMD λόγω της σχεδίασής της. Όσο για την ψύκτρα, διαθέτει stacked fins, 6 Direct Touch Heat pipes με διάμετρο 6mm καθώς και δύο double bearing ανεμιστήρες και μια μοναδική σχεδίαση στα blades τους. Η εξειδικευμένη κατασκευή των heat pipes και των stack fins ενισχύει τη δομή του σχεδιασμού, αλλά επίσης απομακρύνει τη θερμότητα πιο γρήγορα, επιτρέποντας την πιο αποδοτική απομάκρυνση της θερμότητας από τον επεξεργαστή. Προσφέρει επίσης και έξυπνες ενδείξεις θερμοκρασίας CPU / RPM για εύκολη παρακολούθηση από τους χρήστες. Δοκιμάστηκε σε έναν overclocked i9 10900K στα 5,1 GHz σε όλους τους πυρήνες και υπό το Prime 95 burning-in test. Κατάφερε να μετριάσει τη θερμότητα σε πάνω από 250 Watt TDP που δημιουργήθηκαν υπό αυτές τις συνθήκες με αποτέλεσμα τελικά να προσφέρει καλές θερμοκρασίες σε όσους κάνουν overclock τους επεξεργαστές τους και όχι μόνο. Εκτός από το ότι μπορεί να απομακρύνει αποτελεσματικά τη θερμότητα από τον επεξεργαστή, η AORUS ATC800 διαθέτει μοντέρνα εφέ φωτισμού που χρησιμεύουν ως άμεση ένδειξη των θερμοκρασιών και των RPM του ανεμιστήρα. Οι χρήστες δεν χρειάζεται να έχουν πρόσβαση στο λογισμικό ή στο BIOS για να γνωρίζουν τι συμβαίνει στο σύστημα τους, αφού με μια ματιά στο πλαϊνό παράθυρο του κουτιού, θα έχουν άμεση απάντηση. O Jackson Hsu, Director of the GIGABYTE Channel Solutions Product Development Division δήλωσε επίσης: "Our liquid cooling products with i9 10900K CPU have accomplished all-core at 5.2GHz under the burn-in test, which is attractive to many users. However, there are also comparatively more constraints on liquid cooling to make users hesitate”. “GIGABYTE AORUS ATC800 tower fan makes use of fin thermal pad, 6 Direct-Touch Heatpipes, each 6mm in diameter, dual ball bearing structure, and our unique fan blade design, for superior heat dissipation. All of these features are not only designed for users to overclock their Intel Core™ i9-10900K CPUs to all cores at 5.1GHz under the Prime 95 burn-in test, but definitely fulfills all kinds of needs for CPU heat dissipation. The easy display of the temperature function and fashionable appearance are also essential to why people are enthusiastic for AORUS." GIGABYTE Press Release Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  4. Φαντάζομαι λίγο τις αγγελίες. "Πωλείται MacBook Pro (x86) άριστο."
    1 point
  5. Η Microsoft επιβεβαίωσε επίσημα ότι το multiplayer του Halo Infinite θα είναι δωρεάν σε Xbox One, PC και Xbox Series X, λέγοντας επίσης ότι το παιχνίδι θα "υποστηρίζει 120 FPS στο Xbox Series X". Αυτή η κίνηση της Microsoft θα δώσει την ευκαιρία σε όλους τους gamers να απολαύσουν τα 120 FPS και στο multiplayer mode του παιχνιδιού, είτε παίζουν στη κονσόλα, είτε στο PC. Η Microsoft θα μοιραστεί περισσότερα για το multiplayer του Halo Infinite μελλοντικά χωρίς να δώσει συγκεκριμένη ημερομηνία, αν και προηγούμενες μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες έχουν δείξει ότι το παιχνίδι θα διαθέτει και Battle Pass και επιλογές προσαρμογής που δεν υπήρχαν σε προηγούμενα Halo. Προς το παρόν, δεν είναι γνωστό ποια modes θα είναι διαθέσιμοι στο multiplayer του Halo: Infinite, όμως αναμένεται να καλύψει τα κλασικά όπως: Regicide, Domination, Extraction, Grifball και Flood. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point