Leaderboard

The search index is currently processing. Leaderboard results may not be complete.

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/07/2020 in Posts

  1. Πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα από τα μεγαλύτερα leaks δεδομένων που αφορούν όχι μόνο ακυκλοφόρητο, NDA υλικό, αλλά και drivers/binraries ειδικών προϊόντων. Η πηγή κάνει λόγο για 20GB δεδομένων, τα οποία αποτελούν μόνο μέρος από αυτά που θα ακολουθήσουν, φαίνεται να είπε ο ανώνυμος leaker που έδωσε σε χρήστη του Twitter το υλικό. Λίγο μετά την ανακοίνωση, πως τα πρώτα chips των 7nm θα καθυστερήσουν μέχρι και έναν χρόνο από σήμερα, η συγκεκριμένη είδηση έρχεται για να συνεχίσει το σερί των 'κακών μαντάτων' για την Intel. Συγκεκριμένα ο όγκος των δεδομένων περιλαμβάνει δεκάδες έγγραφα, πολλά από τα οποία με τη σήμανση "Non-Disclosure Agreement" για περιορισμένη κυκλοφορία σε συγκεκριμένους ανθρώπους, αλλά και λογισμικό για hardware προηγούμενων γενιών. Ο leaker αναφέρει επίσης ότι πολλά από αυτά τα δεδομένα, δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ στο διαδίκτυο μιας και όπως είναι φυσικό, αποτελεί υλικό για χρήση στο εσωτερικό της Intel. Την ίδια στιγμή, στα δεδομένα υπάρχει και μεγάλος αριθμός από διαγράμματα, όπως και roadmap slides για μελλοντικά προϊόντα για τη πλατφόρμα των Tiger Lake, αλλά και κάποιοι Camera drivers για κάμερες που έφτιαξε η Intel για λογαριασμό της διαστημικής εταιρίας SpaceX. Ο τρόπος που βρέθηκαν τα δεδομένα, όπως έγινε γνωστό και μεταφέρει το The Register, έγινε σκανάροντας με το Nmap το οποίο βρήκε έναν απροστάτευτο CDN server της Intel. Η εταιρία απάντησε σε ερώτηση του Techradar και δήλωσε ότι ερευνά το περιστατικό, οπότε θα μάθουμε και εμείς περισσότερα το επόμενο διάστημα. Μια λίστα των πραγμάτων που διέρρευσαν: Intel ME Bringup guides + (flash) tooling + samples for various platforms Kabylake (Purley Platform) BIOS Reference Code and Sample Code + Initialization code (some of it as exported git repos with full history) Intel CEFDK (Consumer Electronics Firmware Development Kit (Bootloader stuff)) SOURCES Silicon / FSP source code packages for various platforms Various Intel Development and Debugging Tools Simics Simulation for Rocket Lake S and potentially other platforms Various roadmaps and other documents Binaries for Camera drivers Intel made for SpaceX Schematics, Docs, Tools + Firmware for the unreleased Tiger Lake platform (very horrible) Kabylake FDK training videos Intel Trace Hub + decoder files for various Intel ME versions Elkhart Lake Silicon Reference and Platform Sample Code Some Verilog stuff for various Xeon Platforms, unsure what it is exactly. Debug BIOS/TXE builds for various Platforms Bootguard SDK (encrypted zip) Intel Snowridge / Snowfish Process Simulator ADK Various schematics Intel Marketing Material Templates (InDesign) Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  2. Η Asus είναι η πρώτη εταιρεία που προσθέτει HDMI 2.1 σε gaming monitor της. Συγκεκριμένα η ROG Swift PG43UQ πέρασε από μια σειρά δοκιμών συμβατότητας και επικύρωσης, υπό την εποπτεία της Allion Labs, η οποία δήλωσε πως η ASUS είναι ο πρώτος συνεργάτης με αυτήν την πιστοποίηση. Δοκιμές που έγιναν από την Allion Labs περιλαμβάνουν τις αυστηρές δοκιμές Fixed Rate Link (FRL), FRL Electrical, FRL Decoding και FRL Protocol. Αυτές οι δοκιμές διασφαλίζουν ότι η οθόνη είναι πλήρως συμβατή με τις μελλοντικές συσκευές HDMI 2.1. Επίσης η οθόνη είναι συμβατή με τις next-gen κονσόλες και όπως προαναφέραμε μπορεί να χειριστεί πλήρως τις δυνατότητες του HDMI 2.1, με full bandwidth έως τα 48Gbps. Αυτό σημαίνει ότι αυτή η οθόνη μπορεί να προβάλει 4K περιεχόμενο με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz, ένα μεγάλο χαρακτηριστικό των επόμενων κονσολών της αγοράς, από τις Sony και Microsoft. Επιπλέον διαθέτει Auto Low Latency που επιτρέπει αυτόματο έλεγχο μεταξύ μειωμένου latency ή βελτιωμένου processing quality. Η Asus ανακοίνωσε επίσης ότι θα υπάρξουν και άλλες συμβατές gaming οθόνες με HDMI 2.1 που θα κυκλοφορήσουν αυτήν την περίοδο, διαθέσιμες σε μεγέθη 27, 32 και 43 ιντσών, πλαισιωμένες με έξτρα gaming χαρακτηριστικά. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  3. Στο cdkeys έχει την απλή 39,20€
    1 point
  4. Ναι, αλλά γιατί να πάρει κάποιος Konami, θα νομίζει ότι θα παίζει καλύτερα τα δικά της παιχνίδια;
    1 point
  5. Συνήθως το τροφοδοτικό σε περιορίζει εκεί, είναι η αλήθεια. Αν κοιτάζεις κουτιά σε branded PCs όπως της Dell τότε ναι, αυτά είναι περίεργα, αλλά όσοι στήνουν σε κανονικά κουτιά έτοιμα συστήματα, eshop, plaisio, msystems, kotsovolos, θα δεις ότι έχουν αρκετό χώρο και για μεγάλες κάρτες. Αλλά για μια 2080 Ti, πολλά PSUs είναι μικρά
    1 point
  6. Φυσικά και υπάρχει. Στα 600 βρίσκεις τον 3500U που είναι πολύ καλό CPU και είχα τις καλύτερες εντυπώσεις όταν το χάζεψα κάπου. Κατασκευαστικά δεν είναι κάτι extreme και είναι το βασικότερο μειονέκτημά του. Και θα σου δώσει τον αέρα που θα χρειαστείς, γιατί φαντάζομαι ότι κάποια από τα προγράμματα, εάν δεν υπάρχει η επιλογή του desktop για τρέξιμο εκεί, την χρειάζονται τη δύναμή τους. Συν ότι θα έχεις και συνολικά ένα καλύτερο σύστημα για όλα τα υπόλοιπα. Σκέψου το. https://www.skroutz.gr/s/22118951/Huawei-MateBook-D-14-R5-3500U-8GB-512GB-FHD-W10-Mystic-Silver.html
    1 point
  7. Λόγω εξέλιξης της πανδημίας το τελευταίο διάστημα, αρκετοί επαγγελματίες ξεκίνησαν να εργάζονται από το σπίτι και ως εκ τούτου, η ανάγκη για ηλεκτρονικές συνεδριάσεις επηρέασε την αγορά των webcams. Η κατάσταση δεν επηρέασε μόνο τους επαγγελματίες, αλλά και άλλες άλλες κατηγορίες ανθρώπων όπως τους μαθητές που θα έπρεπε να πραγματοποιήσουν μεγάλο αριθμό μαθημάτων διαδικτυακά, με αποτέλεσμα ο εξοπλισμός που απαιτείται για αυτόν τον σκοπό να βρίσκεται σε έλλειψη. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Logitech η αγορά συνεχίζει να αντιμετωπίζει έλλειψη στις webcams, κάτι που έχει ήδη αντίκτυπο στις τιμές τους. Η ίδια η εταιρία, δήλωσε τον Απρίλιο ότι τα αποθέματα θα επανέλθουν σε φυσιολογικά επίπεδα μέχρι τον Μάιο, ενώ ακόμα υπάρχουν μοντέλα της ίδιας της εταιρίας που είναι δύσκολο να βρεθούν σε καταστήματα. Παρά την κατάσταση η εταιρία δηλώνει ότι προσπαθεί να ανταπεξέλθει στην ζήτηση που υπάρχει. Εκπρόσωπος της Logitech δήλωσε: "Δεν μπορούμε να δεσμευτούμε για μια συγκεκριμένη ημερομηνία, όμως κάνουμε ό, τι μπορούμε για να αυξήσουμε τα αποθέματα, ειδικά για την επερχόμενη σχολική σεζόν. Έχουμε αυξήσει επιθετικά την παραγωγή, ωστόσο, λόγω της μεγάλης ζήτησης, συνεχίζουμε να πουλάμε γρήγορα με αποτέλεσμα πολλά από τα προϊόντα μας να εμφανίζονται ως εξαντλημένα στο site μας." Μαζί με τα παραπάνω η Logitech ανέφερε πως όχι απλά θα αυξηθούν τα αποθέματα αλλά θα επιστρέψουν και στα ράφια των καταστημάτων μέχρι τον Ιόνιο, αυτό που παρατηρούμε όμως είναι πως τα προϊόντα της Logitech εξακολουθούν να εξαντλούνται και η αύξηση στις τιμές είναι μια λογική εξέλιξη που ισχύει στο εμπόριο ανεξαιρέτως. Παρόμοιες δηλώσεις υπήρξαν και από τον CEO της εταιρίας, όπου είχε δηλώσει πως τα αποθέματα θα αυξηθούν από το δεύτερο τρίμηνο του 2020 και έπειτα, ωστόσο η παρούσα κατάσταση ενδέχεται να συνεχιστεί και μέχρι το τέλος του έτους. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  8. Περίεργη έκδοση, απλά 100 MHz κάτω σε όλα. Θα έχουν πολλά chip που δεν κάνουν για 10900K αλλά είναι καλύτερα από 10900 σκέτο. Αν και θα προτιμούσα να βγάλουν μια ενδιάμεση έκδοση με 95 W TDP, αντί για 65 W -> 125 W.
    1 point