Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/18/2020 in all areas

  1. Περιμένω την απάντηση της AMD με DC Themed κουτιά από σχεδιασμένα τον Jim Lee. Έτσι για το καλαμπούρι
    3 points
  2. ΧΑΛΙΑ αδιορθωτα...!! φτανει στο σημειο να βαλει την Marvel στο παιχνιδι των πωλησεων......?? ΗΜΑΡΤΟΝ.... ΞΕΦΤΙΛΑ...!!! μηπως νομιζει οτι ο Ηulk θα κανει τους επεξεργαστες......δυνατοτερους>....???? αλλα και αισθητικα...., τα κουτια ειναι χαλια. πολυ πιο ωραιο το Original....!!!! Δλδ χαθηκε η εμπνευση.. ??
    2 points
  3. Αν βγάλει green hornet όμως, τουλάχιστον θα ξέρουμε πως θα πάει από πωλήσεις!
    2 points
  4. Η DeepCool, γνωστή για τις κορυφαίες προτάσεις της στα συστήματα ψύξης CPU και PC hardware ανακοίνωσε την κυκλοφορία του CL500, ενός νέου high airflow mid-tower ATX case. Το CL500 διαθέτει μεγάλα πλέγματα στο πάνω και μπροστινό πάνελ που παρέχουν επαρκές airflow στα εξαρτήματα του υπολογιστή που το χρειάζονται πιο πολύ. Η κλίση του προς το airflow διακρίνεται από την υποστήριξη έως έξι ανεμιστήρων 120 mm ή πολλαπλών cooling radiators έως και 360mm σε μήκος. Το πλαϊνό καλύπτεται από ένα γυάλινο παράθυρο, το οποίο δίνει στον χρήστη τη μοναδική ευκαιρία να κοιτάξει το hardware στο εσωτερικό. Τόσο η αριστερή όσο και η δεξιά πλευρά κουμπώνουν με μαγνήτες, καθιστώντας γρήγορη και εύκολη την πρόσβαση στα εξαρτήματα ή στην διαχείριση των καλωδίων μέσα στο κουτί. Η πρόσβαση στο επάνω πάνελ για την εγκατάσταση ανεμιστήρων ή ψυγείου υδρόψυξης γίνεται πρακτικά με το πάτημα ενός κουμπιού. Εκτός της εύκολης πρόσβασης, το CL500 περιλαμβάνει και πιο πρακτικά αξεσουάρ όπως έναν προεγκατεστημένο PWM fan hub για την οργάνωση των ανεμιστήρων, ακόμη και μια ενσωματωμένη και ρυθμιζόμενη βάση για την GPU. Το εμπρόσθιο I/O διαθέτει τρεις θύρες USB, μια USB 3.1 Gen2 Type-C, δύο USB 3.0 Type-A και μια θύρα Mic/Audio. Οι διαστάσεις του κουτιού είναι 473 X 226 X 519 mm, ενώ με το καθαρό βάρος των 8,4 κιλών σημαίνει μελετημένη κατασκευή από ποιοτικά υλικά και σημειώνεται πως διαθέτει προ-εγκαταστημένο, ένα DC fan των 120mm στο πίσω μέρος. Προαιρετικά μπορείτε να τοποθετήσετε 3 fans των 120mm στο μπροστά μέρος ή 2 των 140mm και 2 των 120mm στο πάνω μέρος. Το CL500 θα γίνει διαθέσιμο στην αγορά αργότερα μέσα στον μήνα με προτεινόμενη τιμή 79.99€ στην Ευρώπη. DeepCool Press Release Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  5. Ο modder δημιούργησε ένα μοναδικό case εμπνευσμένο από μια μηχανή, στο οποίο εγκατέστησε ένα υπερπλήρες gaming setup. Αντλώντας όλη την απαραίτητη έμπνευση από την μηχανή Kawasaki H2R, ο Juggapat Modifier έβαλε μπροστά το project του, το οποίο στήθηκε σε μια μητρική της ASRock και έναν Ryzen 7 3700X. Το σύστημα περιλαμβάνει μια τυπική μητρική Fatal1ty B450 Gaming-ITX/ac και μαζί με την RX 5600 XT Phantom Gaming της ίδιας εταιρίας αποτελούν μια υπόθεση που έχει αναλάβει εξ' ολοκλήρου η ASRock. Την ίδια στιγμή το τροφοδοτικό, το all in one watercooler και οι μνήμες ανήκουν στην Thermaltake, όμως αυτό είναι το λιγότερο εντυπωσιακό επάνω στο σύστημα. Με το έντονο ροζ χρώμα του, η απίστευτη λεπτομέρεια ξεπροβάλλει από κάθε πτυχή του εν λόγω build. Το στήσιμο, η τοποθέτηση του ARGB ανεμιστήρα μπροστά, στη θέση που καταλαμβάνει κανονικά το ψυγείο του κινητήρα, μαζί με τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες, όπως ο πίσω τροχός και η βάση συνθέτουν μια πανέμορφη εικόνα που πρέπει να απολαύσετε, στις φωτογραφίες που ακολουθούν. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  6. δεν έχει καμιά σχέση με το mcu το έχουν πει πολλές φόρες , οι ήρωες είναι βασισμένου σε comics σε όλη την ιστορία της Marvel . Και εγώ καμενος Marvel και DC είμαι άλλα δεν πρόκειται να το πάρω εκτός και ΑΝ πέσει κάνα 20αρικο γιατι δεν κανει για μενα και παραπάνω. O Iron man παρατήρησα έχει για κίνηση mele μια κάνει αυτή την κίνηση συνεχεία δεν έχει ποικιλία γιατί εκτός από τα repulsors έχει και άλλες mele κινήσεις , όλοι οι ήρωες λογικά έχουν τις ιδιες τυποποιημένες κινήσεις και θα τις κάνουν ξανα και ξανα.
    1 point
  7. Δεν κλείσανε μόνο το παιχνίδι, αλλά όλη την εταιρεία που το έβγαζε (gazillion), βγάζοντας φήμες για τον ceo της και ανεβάζοντας κατά πολύ την τιμή των αδειών χρήσης των χαρακτήρων της Marvel. Μάλιστα υπήρχε και το marvel's super hero squad online το οποίο ήταν πρόδρομος του omega και το οποίο επίσης έκλεισε (και πήρε μαζί του και το account μου που ήταν επίπεδο 400). Πάντως, για να πω την αλήθεια το παιχνίδι φαίνεται χάλια σε εμένα. Είμαστε στο 2020 και οι χαρακτήρες ακόμα στέκονται σαν αγγούρια (δηλαδή όπως στα παιχνίδια του ps2). Τα shaders και τα γραφικά δεν είναι και τα πιο εντυπωσιακά, ειδικά όταν κάνεις σκεφτεί ότι πρόκειται για AAA game της crystal dynamics. Ήδη το ένα dlc ανακοινώνεται πίσω από το άλλο. Απλά φαίνεται πως ξέρουν ότι θα πουλήσει λόγω της δημοτικότητας του mcu.
    1 point
  8. Και κάπως έτσι ξεκίνησε. Η μπλε μεριά τον κέρδισε /ontopic δε ξέρω τι λέτε, πάντως τα κουτιά μαρέσουν πολύ.
    1 point
  9. 1 point
  10. Αυστηρές σχεδιαστικές γραμμές και έντονο πράσινο στην υδρόψυξη, το κουτί της Phanteks 'πέφτει' στα χέρια του HRC. Ο επιφανής modder και builder HRC δημιούργησε ένα ακόμα κατά παραγγελία σύστημα, αυτή τη φορά στημένο στο εσωτερικό του Phanteks Evolv X RGB. Το σύστημα διαθέτει μια LGA1200 μητρική της MSI ενώ πλαισιώνεται από τον Core i7 10700K της Intel μαζί με μια RTX 2080 κατασκευής GALAX. Η GPU φέρει το εργοστασιακό σύστημα ψύξης με τους δύο ανεμιστήρες, όμως το ίδιο δε μπορούμε να πούμε για τον επεξεργαστή που ψύχεται από ένα custom loop με προϊόντα της Corsair και ένα εκτυφλωτικό πράσινο ψυκτικό υγρό που δένει όμορφα με τον ambient μπλε ή λευκό φωτισμό της μητρικής και των ανεμιστήρων. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point