Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/28/2020 in all areas

  1. O χειμώνας θα είναι ζεστός, powered by Nvidia.
    2 points
  2. η ιδεα σου ειναι .... απλως...! το ανθρωπινο ματι, μπορει να καταλαβει αλλα πραγματα στα πολλα καρε οχι ομως τα ιδια τα καρε..! μην ξεχνας οτι οι κινηματογραφικες ταινιες ειναι και στα 24Fps..!! Σκεψου λοιπον αν ειναι ανθρωπινως δυνατον να καταλαβεις διαφορες απο (θα ελεγα ακομα και απο τα 60, αλλα εσυ πες....) 120fps και πανω .....!!!! ακομα κι εκει, αν οι οθονες μπορουσαν να αποδωσουν σωστα τα 60, θα ηταν υπεραρκετα. αλλα κατι το clouding, κατι το Blurring, κατι η μαμη, κατι η λεχωνα, λεμε απο 120 και πανω, για να βλεπεις ομαλη κινηση.
    2 points
  3. Η QuasarZone δημοσίευσε τρεις εικόνες υψηλής ανάλυσης του νέου Molex Micro-Fit 3.0 12-pin που θα χρησιμοποιούν οι "Ampere" της NVIDIA , τουλάχιστον οι Founders Edition. Όπως αναφέρθηκε και παλαιότερα από διάφορα sites, το καλώδιο των 12-pin έχει μικρότερους ακροδέκτες από τα τυπικά PCIe καλώδια τροφοδοσίας και είναι ελαφρώς μακρύτερο από ένα PCIe 8-pin. Τοποθετημένα το ένα δίπλα στο άλλο, μπορείτε να δείτε πώς ο σύνδεσμος PCIe είναι ψηλότερος ή πιο παχύς, ανάλογα πως το κοιτάμε. Παρά τις σχετικά συμπαγείς διαστάσεις του, το 12-pin φημολογείται ότι έχει αξιολογηθεί για πολύ υψηλότερη απόδοση ισχύος από ένα 8-pin, με μερικές από τις παλαιότερες αναφορές να μιλούν ακόμη και για 600 W. Τα καλώδια του power connctor φαίνονται να είναι υψηλότερου εύρους από εκείνα που αποτελούν το 8-pin. Η NVIDIA σε μια παρουσίαση που κυκλοφόρησε την Τετάρτη εξήγησε πώς οι επερχόμενες κάρτες γραφικών θα μπορούν να αντιμετωπίσουν προβλήματα που σχετίζονται με το fundamental engineering, με τους τομείς της απόδοσης θερμότητας, της αντοχής της πλακέτας και την παροχή ισχύος. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  4. Να και οι Zotac https://videocardz.com/newz/zotac-geforce-rtx-3090-trinity-pictured
    1 point
  5. Το Hitman 3 βέβαια θα έχει free τη μετάβαση στη νέα γενιά. Btw νέο video από την gamescom (campaign)
    1 point
  6. τα κακομοίρα τι έχουν να τραβήξουν
    1 point
  7. Και εγώ έτσι πίστευα, αλλά μόλις παίξεις σε μια τέτοια οθόνη και μπορέσεις να πιάσεις τα fps με το σύστημα σου, όλα είναι πιο smooth. Περίεργο αν σκεφτεί κανείς ότι το ανθρώπινο μάτι "καταλαβαίνει" μέχρι "30fps".
    1 point
  8. 75 ευρώ θα πρέπει να δώσει κάποιος για το call of duty black ops cold war για PS5 και X series
    1 point