Leaderboard

The search index is currently processing. Leaderboard results may not be complete.

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/18/2020 in all areas

  1. Football Manager 2020 , Watch dogs 2 Stick it to the man! ειναι τα δωρεαν παιχνιδια του Epic games store
    2 points
  2. Τα μειωμένα αποθέματα τελείωσαν με αποτέλεσμα η RTX 3080 να εξαντληθεί σε πολλές αγορές, λίγο πριν την κυκλοφορία των πρώτων custom καρτών στα καταστήματα. Η NVIDIA εξέδωσε πριν από μερικές ώρες μια δήλωση σχετικά με τις ελλείψεις της RTX 3080 από την αγορά, αφού τα αποθέματα τελείωσαν όχι μόνο από το site της NVIDIA σχετικά με την Founders Edition, αλλά και από δεκάδες retailers ανά τον κόσμο. Η δήλωση της NVIDIA γράφει: "Το πρωί είδαμε μια αρκετά μεγάλη ζήτηση για την GeForce RTX 3080 σε παγκόσμιο επίπεδο, συμπεριλαμβανομένου και του NVIDIA online store. Στις (σ.σ. 16:00 ώρα Ελλάδας), οι πωλήσεις ξεκίνησαν στο online store μας όμως παρά την προετοιμασία αυτό κατακλύστηκε από κίνηση και έπεσε, όμως λίγο αργότερα οι πωλήσεις συνεχίστηκαν κανονικά". Οι servers της εταιρίας που αφορούν το online store, έπεσαν για μικρό χρονικό διάστημα και οι παραγγελίες συνεχίστηκαν για λίγα ακόμη λεπτά, προτού η κάρτα εξαντληθεί όμως η NVIDIA έχει τη λύση σε αυτό το πρόβλημα. Φαίνεται πως τα μικρά αποθέματα συμπληρώνονται καθημερινά και η NVIDIA δεν δείχνει να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα διαθεσιμότητας στην, κατά τα φαινόμενα, δημοφιλή GPU. Στις 24 Σεπτεμβρίου ακολουθεί η κυκλοφορία της RTX 3090 και ήδη υπάρχουν δεκάδες διαθέσιμα μοντέλα από τους μεγάλους κατασκευαστές, ενώ όπως γνωρίζουμε η συγκεκριμένη αποτελεί πρακτικά αντικαταστάτης της RTX TITAN για την high end αγορά με προτεινόμενη τιμή τα $1499. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  3. Αδυνατώ να καταλάβω και να υιοθετήσω τα σενάρια συνομοσιολογίας. Δηλαδή, η NVIDIA πως θα βγάλει παραπάνω χρήματα αν ο AIB κρατάει το στοκ του ή υπάρχει περίπτωση να αρχίσει η NVIDIA να πουλάει τα τσιπάκια της πιο ακριβά στους AIB και πόσο πιο ακριβά 50% ? Από την άλλη λογικό μου φαίνεται η FE να ξεπούλησε, είναι μάλλον η καλύτερη FE υλοποίηση και πόσο μάλλον όταν δε βρίσκεις και αρκετές custom. Άσε που η NVIDIA λογικά ως "χονδρέμπορος" δε μπορεί να βγάλει και ένα σκασμό FE, γιατί θα έρθει σε αντίθεση με τους partners (σίγουρα υπάρχει όρος συνεργασίας για το πόσα κομμάτια FE θα βγαίνουν ανά μήνα ή whatever). Άποψή μου είναι πως το παιχνίδι παίζεται από τους partners ή ότι υπάρχει πρόβλημα στην παραγωγή. Η κάρτα "σπέρνει" και φαίνεται πως οι partners βρήκαν πάτημα. Όλα τα παραπάνω με την προϋπόθεση ότι αύριο δεν θα δούμε τις FE πιο ακριβές, πράγμα που το βλέπω δύσκολο είτε λόγω της επικείμενης radeon (την οποία σύμφωνα με τους φίλους της αναμένεται ίδια ή καλύτερη της 3080 και σε καλύτερη τιμή), είτε γιατί την τελευταία αλλαγή σε τιμή της FE, αν θυμάμαι καλά την είδα προς τα κάτω.
    1 point
  4. Είδα κάποιους να κάνουν προ-παραγγελίες. Υπάρχει κάποιο review των κονσολών ή προ-παραγγέλνουν στη τύχη έχοντας μόνο τα specs και κάποια σκόρπια bencmarks, υποσχέσεις και αποκλειστικότητες ? Που θα παίζει καλύτερα το CoD, το BF, κλπ ?
    1 point
  5. Η χρήση πολλαπλών GPUs μπορεί να θεωρείται χόμπι για λίγους, όμως η NVIDIA έχει βλέψεις να βελτιώσει τον τρόπο που υλοποιείται στα παιχνίδια. Στις RTX 20, η NVIDIA πήρε τη μεγάλη απόφαση να αφαιρέσει το NVLink (ή SLI για τους παραδοσιακούς) από την RTX 2070, μιας και σύμφωνα με τα στατιστικά της ολοένα και λιγότεροι συντηρούσαν δύο κάρτες γραφικών στα συστήματά τους για gaming. Στο τωρινό lineup των RTX 30 Series η NVIDIA αφαίρεσε το NVLink ακόμα και από την RTX 3080, αφού ο ρόλος της flagship κάρτας μετατίθεται στην ακόμη πιο ισχυρή RTX 3090 η οποία έχει προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας στις 24 Σεπτεμβρίου. Αν και ο λόγος παραμένει ίδιος, η NVIDIA έχει άλλον στόχο στο άμεσο μέλλον. Όταν μιλάμε για setups με δύο ή περισσότερες κάρτες γραφικών του ίδιου μοντέλου η λογική παραμένει ίδια. Ο driver διαθέτει προ-ρυθμισμένα προφίλ ρυθμίσεων και έτσι κάθε GPU αναλαμβάνει να κάνει render διαφορετικά τμήματα του κάθε frame όπου είναι και ο πιο συνήθης τρόπος βελτίωσης των επιδόσεων σε ένα παιχνίδι. Αυτή η τεχνική προϋποθέτει ότι η ανάπτυξη των προφίλ θα συμβαίνει από την ίδια την NVIDIA και αυτό θα αλλάξει στο μέλλον, μιας και το βάρος θα το επωμιστούν οι game developers. Αυτό θα συμβεί τόσο στην σειρά RTX 30 όσο και στις μελλοντικές GPUs, ενώ θα υποστηρίζονται τα πιο μοντέρνα και προηγμένα DirectX 12 και Vulkan APIs. Το in-game SLI υποστηρίζεται ήδη από κάποια παιχνίδια και είναι τα εξής: Shadow of the Tomb Raider, Civilization VI, Sniper Elite 4, Gears of War 4, Ashes of the Singularity: Escalation, Strange Brigade, Rise of the Tomb Raider, Zombie Army 4: Dead War, Hitman, Deus Ex: Mankind Divided, Battlefield 1 και Halo Wars 2. Όσον αφορά το Vulkan τα υποστηριζόμενα games είναι τα εξής: Red Dead Redemption 2, Quake 2 RTX, Ashes of the Singularity: Escalation, Strange Brigade και Zombie Army 4: Dead War. Επιπλέον, στόχος της NVIDIA είναι να ενεργοποιήσει τα οφέλη ενός multi-GPU setup και σε διάφορες άλλες εφαρμογές πλην των παιχνιδιών, που σχετίζονται με το επαγγελματικό κομμάτι. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  6. Πες το ψέματα. Είναι δύσκολο το task που έχουν και αυτοί.
    1 point
  7. Όχι, είναι πολλοί (ζούνε ανάμεσά μας )
    1 point
  8. Εδώ δεν κάνουν καλό optimization για μία κάρτα...
    1 point
  9. Έχει μπόλικα γράμματα το αλφάβητο, μαντέψτε πόσα θα βγουν
    0 points