Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/19/2020 in all areas

  1. Πληροφορίες από έγκυρες πηγές αναφέρονται σε ένα επερχόμενο μοντέλο της AMD. Η Radeon RX 6000 σειρά προϊόντων πλησιάζει όλο και πιο κοντά στην κυκλοφορία της και αναμένεται να μάθουμε περισσότερα τις 28 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους. Η AMD μας επιφυλάσσει αρκετά με τη νέα γενιά καρτών γραφικών της και ήδη από το online event των Ryzen, μας έδειξε πως θα μοιάζει η reference υλοποίηση της εταιρίας, χωρίς όμως να μας πει περισσότερα για τις επιδόσεις και τις αρχιτεκτονικές αλλαγές. Η RDNA 2 αρχιτεκτονική που θα βρίσκεται στο εσωτερικό είναι η κινητήριος δύναμη των next gen κονσολών της αγοράς, του PlayStation 5 και του Xbox Series X, ενώ θα συνοδεύεται από σαφώς υψηλότερο αριθμό stream processors και αυξημένο μέγεθος πυρήνα, όπως μας έχουν δείξει επίσης πρόσφατα leaks (2η φωτογραφία). Οι νέες πληροφορίες έχουν να κάνουν με το TGP (Total Graphics Power) των 255W και αναφέρουν μεταξύ άλλων και τη συχνότητα λειτουργίας του κορυφαίου (κατά τα φαινόμενα) μοντέλου. Το Game Clock της ισχυρής GPU από την AMD βρίσκεται στα 2400MHz και με τον αριθμό των 5120 stream pocessors που έχουμε μάθει από παλιότερη φήμη, έχουμε τα πρώτα στοιχεία για τις θεωρητικές επιδόσεις της κάρτας γραφικών. Τα 24.5 TFLOPs θεωρητικών επιδόσεων είναι υπερδιπλάσια από την παλιότερη ισχυρή κάρτα της, την RX 5700 XT, ενώ ο Navi 21 XT, όπως είναι η κωδική ονομασία του πυρήνα, ξεκινά να θέτει άλλους στόχους, όπως την RTX 3070 που θα βρεθεί στην αγορά σε μεγαλύτερους αριθμούς απ' ότι οι ακριβότερες υλοποιήσεις, στις 29 Οκτωβρίου. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  2. Η αυξημένη κίνηση στους servers της Activision μαζί με ένα puzzle, 'ξεκλείδωσαν' τη δυνατότητα μιας επιπλέον ημέρας σε όσους θέλουν να δοκιμάσουν τον νέο τίτλο. Σε σχετικό μήνυμα στο Twitter, η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού ανακοίνωσε ότι θα επεκτείνει τη διάρκεια της open beta στην οποία όλοι έχουν δικαίωμα εισόδου από τον Battle.net launcher. Η προγραμματισμένη Open Beta θα έληγε τη Δευτέρα (σήμερα δηλαδή), όμως μετά από σωρεία emails με κομμάτια ενός καλά κρυμμένου μηνύματος, η κοινότητα κατάφερε να 'σπάσει' τον κώδικα και να αποκαλύψει το μυστικό. Όσον αφορά την εμπειρία, ήδη υπάρχουν και τα περίεργα όπως πλήθος cheaters που αμαυρώνουν την συνολική εικόνα του παιχνιδιού, οπότε η έξτρα ημέρα ίσως να μην είναι η καλύτερη εμπειρία για τους gamers στην πλατφόρμα του PC. Αντίθετα οι console players έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν το matchmaking με το PC για απολαύσουν απρόσκοπτα την έξτρα ημέρα τους. Η νέα ημερομηνία που λήγει η Open Beta είναι η 20η Οκτωβρίου, στις 8μμ ώρα Ελλάδας. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  3. Θα είναι η χρονιά όπου η AMD θα έχει και την πιο υψηλά χρονισμένη αλλά και την πιο efficient κάρτα; Πως άλλαξαν έτσι οι ρόλοι.
    1 point
  4. Κάποτε αυτά τα converters ήταν πολύ ακριβά. Τώρα βλέπω το έχουν πάει σε άλλο λέβελ το θέμα και έχουν πέσει και οι τιμές τους αρκετά.
    1 point
  5. H game engine είναι ίδια με αυτή του Black Ops 4, άρα τα ίδια cheats κάνουν. Αντίστοιχα είχε γίνει με τη Beta του WW2. Τώρα όσον αφορά στο cheating - πλατφόρμες / pc αυτό που έχω να πω είναι πως έχουν πήξει οι κονσόλες σε XIM APEX και Cronus Zen, δεν προλαβαίνουν και μπαίνεις σε queue. Ας ελπίσουμε πως η Activision θα ακολουθήσει την ίδια τακτική με αγωγές κατά των εταιρειών κατασκευής cheats και σε αυτή την περίπτωση όπως με το MW/Warzone/
    1 point
  6. Ένα αρκετά τροποποιημένο SL600 της Cooler Master, βρήκε τη θέση του στο νέο case mod του Explore Modding. Ο modder έστησε το Realgar για τον παγκόσμιο διαγωνισμό modding Cooler Master World Series 2019 και πήρε την τρίτη θέση στην κατηγορία Tower Mod, όμως τώρα, έναν χρόνο αργότερα βρίσκεται σε σκέψεις εάν θα πρέπει να το πουλήσει, ή ίσως να το κάνει ξανά κομμάτια για να φτιάξει ένα νέο custom σύστημα από το μηδέν. Αφήνοντας αυτά στην άκρη αξίζει να δούμε το εντυπωσιακό craftsmanship του συγκεκριμένου modder που ξεδίπλωσε τις δυνατότητες του case της Cooler Master. Το σοβαροφανές SL600 πήρε έναν άλλον αέρα με πλήθος τροποποιήσεων στην πρόσοψη, και τα πλαϊνά του, με άφθονες τρύπες και έξτρα υλικό στο εσωτερικό που το κάνουν να μοιάζει ότι βγήκε από το μέλλον. Το βαθύ κόκκινο κυριαρχεί στην εικόνα, όπως επίσης τα hardtubes που χάνονται στο πλαίσιο του κουτιού, ενώ η τοποθέτηση της MSI GPU σπάει το κατεστημένο έχοντας γυρίσει κατά 90 μοίρες στον κάθετο άξονα για το μοναδικό αποτέλεσμα των φωτογραφιών. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  7. Όλες οι MSI μητρικές της σειράς 400 θα υποστηρίξουν τους τελευταίους επεξεργαστές της AMD. Με τη σειρά Ryzen 5000 της AMD να βρίσκεται προ των πυλών, οι κατασκευαστές των μητρικών σχεδιάζουν τις ενημερώσεις για τις μητρικές τους έτσι ώστε να υποστηρίξουν την νέα σειρά Ryzen. Στην περίπτωση της MSI, τα νέα είναι θετικά. Συγκεκριμένα για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των χρηστών της, η MSI ανακοίνωσε ότι και οι 400-series μητρικές της, συμπεριλαμβανομένων των X470 και B450 με το MAX στο τέλος της ονομασίας τους, θα παρέχουν BIOS ενημερώσεις αργότερα έτσι ώστε να κάνουν δυνατή τη λειτουργία των νέων Ryzen. Η AMD έχει αναφέρει ήδη ότι το support θα έρθει πιθανόν λίγο αργότερα από τις 500 Series μητρικές για κάποια μοντέλα και η μετάβαση θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι και τον Ιανουάριο του 2021, αφήνοντας έτσι τους early adopters να χρησιμοποιήσουν μόνο τελευταίας γενιάς μητρική. Πέρα από τη λειτουργία σε παλιότερες μητρικές, η AMD θέλει να προϊδεάσει τους κατόχους 400 Series μητρικών, ότι για την πλήρη αξιοποίηση όλων των features της νέας γενιάς επεξεργαστών, προτείνεται κάποια 500 Series μητρική. Όσον αφορά την MSI, προσθέτει επίσης ότι η αξιολόγηση παλιότερων μητρικών με τους επερχόμενους επεξεργαστές της Ryzen 5000 βρίσκεται σε εξέλιξη και μπορούμε να περιμένουμε πιο λεπτομερείς πληροφορίες για τη διάθεση αυτών των BIOS updates. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point