Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/21/2020 in all areas

  1. Με την AMD να δίνει προτεραιότητα στην απόκτηση των καρτών από ιδιώτες, ίσως δούμε καθυστερήσεις λόγω χειροκίνητων επιβεβαιώσεων στις παραγγελίες. Η επερχόμενη σειρά καρτών γραφικών Radeon RX 6000 μας έχει ήδη προδιαθέσει για μια σημαντική αύξηση στις επιδόσεις και η RDNA 2 αρχιτεκτονική θα βρίσκεται και στο τιμόνι των επερχόμενων κονσολών της αγοράς, με δυνατότητες όπως ray tracing για πιο ρεαλιστικό rendering. Η AMD δε θέλει να επαναλάβει το λάθος της NVIDIA και όπως μας είχε διαβεβαιώσει εκπρόσωπός της πριν από μερικές ημέρες, λέγεται ότι θα υπάρξει άφθονος αριθμός καρτών γραφικών στην αγορά, για διάθεση σε gamers, enthusiasts αλλά και content creators που θα τις χρειαστούν. Το σχετικό έγγραφο που αναφέρεται στη πηγή ήρθε στην επιφάνεια και δείχνει την παράκληση της AMD προς τα καταστήματα για τη λήψη επιπλέον μέτρων ασφαλείας, προς αποφυγή μαζικής αγοράς από αυτοματοποιημένου τύπου συστήματα, γνωστά και ως bots. Παρά την έκταση που έλαβε η NVIDIA με το λανσάρισμα των RTX 30 Series, εδώ περιμένουμε περισσότερα τεμάχια διαθέσιμα την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας τους (που παραμένει άγνωστη για την ώρα και θα σας ενημερώσουμε), όμως ένα αρνητικό είναι η χαμηλή ταχύτητα διεκπεραίωσης των παραγγελιών, κάτι που θα δημιουργήσει πρόβλημα ειδικά σε μεγάλα καταστήματα με αυξημένη επισκεψιμότητα. Η σειρά των Radeon RX 6000 αναμένεται να έχει υψηλές επιδόσεις που ίσως φτάνουν αυτές της RTX 3080, ενώ φημολογείται ότι θα περιλαμβάνει τουλάχιστον τρία μοντέλα για αρχή καλύπτοντας έτσι αρκετές κλίμακες τιμών και απαιτήσεων. Ενώ βλέπουμε την αναμονή για τις αντίστοιχες GPUs της πράσινης να συνεχίζεται, η AMD ίσως έχει την ευκαιρία να κερδίσει έτσι μεγαλύτερο κοινό, εφόσον φυσικά τα προϊόντα της είναι ανταγωνιστικά έναντι των Ampere υλοποιήσεων. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    3 points
  2. Μέρα με τη νύχτα Λουκά! Είδα το φως το αληθινό και δεν υπερβάλλω! Κάλιο αργά παρά ποτέ που λένε! Έκατσα 4 ώρες μπροστά και δεν το κατάλαβα! 4 ώρες με την παλιά, ούτε για αστείο! Από τις καλύτερες αγορές, σε ευχαριστώ!
    2 points
  3. Η ζήτηση λογικά θα είναι μεγάλη και θα συμβαδίζει τουλάχιστον με την αύξηση της γενικής ζήτησης στην αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Είναι και το μεγάλο άλμα στις επιδόσεις από τις προηγούμενες γενιές. Η προσφορά από την άλλη είναι μικρή. Το είδαμε με την NVIDIA. Τώρα πως θα μπορέσει να ανταπεξέλθει η AMD που έχει παράλληλα και το βάρος των κονσολών, θα το δούμε σε λίγο καιρό. Οι δύο παραπάνω συνθήκες είναι ο "ορισμός" της αύξησης των τιμών.
    1 point
  4. Η εταιρία κυκλοφορεί επίσημα δύο αερόψυκτρες για τη midrange αγορά με λεπτή σχεδίαση και ARGB φωτισμό. Συγκεκριμένα, μιλάμε για τις AS500 και AS500 PLUS, δύο ψύκτρες με single tower σχεδίαση που λαμβάνουν αρκετά χαρακτηριστικά από τις πιο δημοφιλείς προτάσεις. Με πέντε heat pipes πάχους 6mm και επινικελωμένο fin array που θυμίζει την high end Assassin III με τη βασικότερη προσθήκη, αυτή του 5V Addressable RGB φωτισμού. Τα fluid dynamic bearing fans αποδίδουν 70 CFM airflow και υπόσχονται χαμηλό θόρυβο κάτω των 31.5 dBA ή μικρότερο από 26 dBA για την AS500 με τον μονό ανεμιστήρα. Μεταξύ τους οι ψύκτες έχουν το ίδιο tower με τη μόνη διαφορά ότι στην PLUS συναντάμε δύο DeepCool TF140S fans για πιο αποδοτική λειτουργία και χαμηλότερες θερμοκρασίες. Το σημαντικά μειωμένο πάχος της ψύκτρας την κάνει ιδανική για χρήση σε περιβάλλοντα όπου έχουμε ψηλές σε ύψος RAM που ενδέχεται να προκαλέσουν ασυμβατότητα στο σύστημα. Το ύψος των 164mm από την άλλη είναι ιδανικό για πλήθος κουτιών της αγοράς και έτσι η συμβατότητα δε θα αποτελέσει πρόβλημα για τους περισσότερους κατόχους mid towers. Οι προτεινόμενες τιμές των αεροψύξεων ανέρχονται στα 59.99€ για την AS500 και τα 69.99€ για την AS500 PLUS και η διαθεσιμότητά τους έχει ήδη ξεκινήσει. AS500: AS500 PLUS: Deepcool Press Release Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  5. Ναι μεν είναι led η δική σου, αλλά πράγματι θα δεις διαφορά μόλις πας σε κάποιο από αυτά τα μονιτορς. @STORM1978 Για πες, πως τη βλεπεις;
    1 point