Leaderboard

The search index is currently processing. Leaderboard results may not be complete.

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/26/2020 in all areas

  1. Μετά τη διαρροή των 3DMark αποτελεσμάτων της RTX 3070, πολλές πηγές διαρρέουν και αυτά της επερχόμενης Radeon RX 6800 XT. Τα αποτελέσματα της Radeon RX 6800 XT προέρχονται από έγκυρα media και leakers - και ένας λόγος που δείχνουν πιστευτά είναι η μικρή απόκλιση που έχουν μεταξύ τους. Συγκεκριμένα, από το Fire Strike έως το Time Spy η Radeon RX 6800 XT φαίνεται να κερδίζει την RTX 3080 σε 3 από τα 6 benchmarks, προσφέροντας υψηλότερες επιδόσεις αλλά χάνοντας στο ray-tracing benchmark, Port Royal. Οι διαφορές στα benchmarks που διέρρευσαν είναι οι εξής: στο Fire Strike Extreme (1440p) στους 4796 πόντους υπέρ της RX 6800 XT στο Fire Strike Extreme 4K στους 2378 πόντους υπέρ της RX 6800 XT στο Fire Strike Ultra 4K στους 2340 πόντους υπέρ της RX 6800 XT στο Time Spy (1440p) στους 239 πόντους υπέρ της RTX 3080 στο Time Spy Extreme 4K στους 254 πόντους υπέρ της RX 6800 XT στο Port Royal 4K στους 945 πόντους υπέρ της RTX 3080 Μια από τις πηγές ισχυρίζεται ότι τα δεδομένα προέρχονται από δύο συνεργάτες της AMD: MSI, Gigabyte ή Asus, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένουμε από τη πρώτη ημέρα custom μοντέλα από τις παραπάνω εταιρίες. Άλλοι αναφέρουν πως τα αποτελέσματα προέρχονταν από engineering samples βασισμένα στην Navi 21XT, η οποία διαθέτει 80 CUs για τον συνολικό αριθμό των 5120 Stream processors, specs που γνωρίζουμε από προηγούμενες φήμες. Στα αποτελέσματα αξίζει να αναφέρουμε και τον ρόλο που παίζει το λοιπό hardware των συστημάτων, όπου με μικρές αποκλίσεις (όπως το CPU) ενδέχεται να μας επιστρέφει και διαφορετικό αποτέλεσμα. Τα αποτελέσματα ωστόσο φαίνονται ελπιδοφόρα για την AMD, αφού η Radeon RX 6800 XT ουσιαστικά 'έχασε' μόνο στο Port Royal, το οποίο είναι ένα ray-tracing benchmark. Περιμένουμε τα τελικά αποτελέσματα μετά την ανακοίνωση στις 28 Οκτωβρίου για πιο ολοκληρωμένη σύγκριση. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  2. Η Microsoft θέλει να προσφέρει τις εμπειρίες του Xbox σε όσο το δυνατόν περισσότερες πλατφόρμες, όπως την τηλεόρασή σας. Εκτός από τα cross-platform παιχνίδια που μπορείτε να παίζετε σε Xbox One και στις επερχόμενες κονσόλες Xbox Series S / X, υπάρχει η δυνατότητα gaming και στο PC. Με το xCloud της Microsoft, της cloud gaming υπηρεσίας που αποτελεί μέρος του πακέτου Xbox Game Pass Ultimate, πλέον μπορείτε να παίξετε παιχνίδια του Xbox και στο Android smartphone σας. Ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, ανέφερε σε συνέντευξή του ότι στο μέλλον θα συνδέεστε στην τηλεόραση και θα παίζετε παιχνίδια μέσω Xbox streaming sticks, ένας ιδιαίτερος τρόπος που δεν απαιτεί την ύπαρξη μιας Xbox κονσόλας στο χώρο, παρά μόνο μιας βιβλιοθήκης παιχνιδιών και μιας γρήγορης σύνδεσης στο διαδίκτυο. Το 2016, φήμες ήθελαν τη Microsoft να κυκλοφορεί μια Chromecast-τύπου streaming συσκευή, με κωδικό όνομα Project Hobart. Ωστόσο, τα σχέδια της εταιρίας πήραν άλλη τροπή και άφησε το project πίσω της, αλλά, βλέπουμε πως η ιδέα δεν έχει εξαφανιστεί τελείως, με την εταιρία να ψάχνει τρόπους επαναφοράς του project. "Νομίζω ότι θα δείτε lower-priced hardware να προστίθεται στο οικοσυστήμα μας, όπως streaming sticks και άλλα πράγματα που θα δώσουν την δυνατότητα σε όσους θέλουν, να συνδεθούν στην τηλεόρασή τους και να παίξουν μέσω του xCloud τίτλους του Xbox. Φανταστείτε ότι έχουμε κάτι που θα σας δώσει τη δυνατότητα να παίζετε παιχνίδια μέσω του xCloud στην τηλεόρασή σας". Τα λόγια του Phil Spencer, φαίνονται ξεκάθαρα όμως δεν υπάρχουν προς το παρόν περισσότερες πληροφορίες για την εν λόγω συσκευή που ετοιμάζει η Microsoft, όμως θεωρούμε δεδομένο ότι κάτι τέτοιο δεν αποτελεί όνειρο θερινής νυκτός και ίσως το δούμε πιο σύντομα απ' όσο περιμένουμε. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  3. Τις πήρα τις μήνες τις έβαλα και όλα κομπλέ και ούτε μπλε και πράσινες οθόνες Στο Α-xmp profile 2 κατευθείαν στα 3200.
    1 point
  4. Η Corsair ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία των πρώτων ακουστικών της με επίσημη άδεια χρήσης για το Xbox Series X και το PC. Τα HS75 XB wireless, είναι συμβατά με το Xbox One, το Xbox Series X / S και το PC, προσφέροντας ποιητικό ήχο και άνεση, δύο βασικά συστατικά που ξεχωρίζουν τα ακουστικά της σειράς HS. Συνδέονται απευθείας στην κονσόλα αλλά και σε Windows 10 PCs μέσω του Xbox Wireless Adapter, ο οποίος πωλείται ξεχωριστά. Το Dolby Atmos για ακριβή τρισδιάστατο ήχο και το κατευθυντικό μικρόφωνο με noise-cancellation είναι στα σημαντικά χαρακτηριστικά του, προσθέτοντας βάθος στον ήχο και επιτρέποντας την απροβλημάτιστη επικοινωνία με τους συμπαίκτες σας. Διαθέτει επίσης κουμπιά για τον χειρισμό του ήχου και της συνομιλίας στα παιχνίδια, ώστε να μπορείτε εύκολα να αλλάξετε την εστίαση του ήχου από το παιχνίδι στους συμπαίκτες σας και το αντίστροφο. Έρχεται με έως και 20 ώρες διάρκεια μπαταρίας και ασύρματη εμβέλεια περίπου 10 μέτρα. Ένα από τα δυνατά χαρακτηριστικά τους είναι η άνεση και η ποιότητα κατασκευής που διαθέτουν. Τα μαξιλαράκια των αφτιών είναι δερμάτινα με αφρό μνήμης ενώ ο ανθεκτικός σκελετός τους είναι ενισχυμένος με κράμα αλουμίνιο. Τα Corsair HS75 XB wireless είναι άμεσα διαθέσιμο από το διαδικτυακό κατάστημα της Corsair και τους εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές της εταιρίας με 2 χρόνια εγγύηση και τιμή 179.99€. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  5. Το Acer Book RS είναι το νέο δημιούργημα της Acer για την premium αγορά και σχεδιάστηκε με τη βοήθεια της Porsche Design. Με κομψές γραμμές και τις υψηλές επιδόσεις που ορίζει η νέα εποχή, το Acer Book RS έρχεται στην αγορά με προτεινόμενη τιμή τα $1399 ενώ μαζί του μπορείτε να προμηθευτείτε και το προηγμένης σχεδίασης ποντίκι Acer Mouse RS για το ποσό των $109.99. Αυτό που καθιστά το notebook αρκετά ισχυρό είναι η ιδιαίτερη εμφάνιση και κατασκευή από το CNC-machined σασί με πάχος μόλις 15.99mm, ενώ η unibody σχεδίαση ολοκληρώνει το ενδιαφέρον οπτικό αποτέλεσμα. Το 14 ιντσών μέγεθος της οθόνης έχει ανάλυση Full HD και τα μικρά bezels του δίνουν τον εντυπωσιακό λόγο 90% screen-to-body. Τα specs του περιλαμβάνουν έναν 11ης γενιάς Intel Core i7 Tiger Lake επεξεργαστή και μια NVIDIA GeForce MX350 GPU με βάρος μόλις 1.20 kg. Η νέα γενιά επεξεργαστών της Intel συνοδεύεται και από μερικά ακόμα καλούδια όπως Thunderbolt 4, αυξάνοντας έτσι τις δυνατότητες σύνδεσης του συστήματος. Η σχεδίαση με το carbon fiber κάλυμμα οθόνης και άλλα σχετικά σημεία προσφέρουν στο σύστημα τον χαρακτήρα του Porsche Design, συνεισφέροντας και στο χαμηλό βάρος της μονάδας. Η διαθεσιμότητα τόσο του φορητού υπολογιστή, όσο και των αξεσουάρ που το συνοδεύουν θα κυκλοφορήσουν αρχικά στην αγορά των ΗΠΑ άμεσα. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  6. Με γεια! Θα κάνεις Crossfire, γι' αυτό τόσο μεγάλο psu?
    1 point
  7. Αρχίσαμε... από την BETA
    1 point