Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/10/2020 in all areas

  1. 40€ στο Battlenet https://eu.shop.battle.net/en-gb/product/call-of-duty-black-ops-cold-war?p=73929
    1 point
  2. Η εταιρία υπόσχεται να διαθέτει αναβαθμίσεις για όλα τα μοντέλα της με τα B450 και X470 chipsets ενεργοποιώντας την εγκατάσταση των Ryzen 5000. Σε σχετικό δελτίο τύπου της η MSI ανοίγει επίσημα τα χαρτιά της για το θέμα των updates στις 400 Series μητρικές και ξεκαθαρίζει το πότε θα μπορούμε να εγκαταστήσουμε τους νέους Ryzen 5000 CPUs. Πρόσφατες ενέργειες από άλλες εταιρίες χρηστών που έδειξαν ένα λειτουργικό παράδειγμα ενός Ryzen 5 5600X να τρέχει ακόμα και σε μια X370 μητρική. Όσον αφορά την επίσημη υποστήριξη από την MSI, γίνεται λόγος τόσο για την MAX σειρά μητρικών, όπου με το μεγαλύτερο σε μέγεθος BIOS chip έχουν τη δυνατότητα να συμπεριλάβουν πολλές γενιές επεξεργαστών σε ένα BIOS, όσο και για την απλή σειρά, η οποία θα λάβει υποστήριξη μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου. Αυτό σημαίνει ότι Ryzen 5000 θα μπορείτε να εγκαταστήσετε σε κάθε μητρική με το B450 ή το X470 chipset της εταιρίας, αρκεί να δείτε για την σχετική επιλογή στο επίσημο site του κατασκευαστή. Το update έρχεται μετά την σχετική ανακοίνωση της AMD, η οποία θα εξέταζε το ενδεχόμενο κυκλοφορίας BIOS που θα φέρουν την πολυπόθητη υποστήριξη των Zen 3 CPUs σε παλαιότερες μητρικές, μιας και η συμβατότητα δεν αποτελούσε θέμα κάτι που είχε γίνει ευρέως γνωστό από προηγούμενες αναλύσεις. Το AMD AGESA COMBO PI V2 1.1.0.0 Patch D είναι επίσημο και προέρχεται από την ίδια την AMD, μεταφέροντας την ευθύνη στους κατασκευαστές μητρικών για το εάν θέλουν να αναβαθμίσουν τις υπάρχουσες μητρικές τους. Ένα εξίσου σημαντικό feature είναι και το Re-Size BAR όπου δείχνει να υπάρχει στις AMD μητρικές, ενώ το είδαμε πρόσφατα και σε μερικά Z490 μοντέλα της αγοράς, μέσω επίσημων αναρτήσεων από γνωστές εταιρίες όπως η ASUS. Η MSI ενδέχεται να φέρει εκτός της υποστήριξης για τους Ryzen 5000 και το παραπάνω feature στις 400 Series AMD μητρικές της, όμως για την ώρα το σημαντικότερο πράγμα που 'καίει' τους κατόχους αντίστοιχων μητρικών, είναι το εάν θα μπορούν να κάνουν boot με κάποιον Zen 3 CPU, ένα ερώτημα όπου η Ταϊβανέζικη εταιρία απαντάει θετικά. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  3. Από ότι φαίνεται και η Asrock άρχισε να τα στέλνει. Ορίστε από την δική μου X470 Taichi.
    1 point
  4. Το ρεκόρ καταρρίπτεται με το Cyberpunk 2077 το οποίο παρά τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν μερικοί, βρίσκεται στην κορυφή των charts. Το Cyberpunk 2077 μόλις άνοιξε τις (ψηφιακές) πύλες του στο ευρύ κοινό και δεκάδες ήταν αυτοί που αποφάσισαν να μπουν στον κόσμο της Night City, όπου εκτιλύσσεται η ιστορία του νέου RPG της CD Projekt Red. Στα Steam reviews βλέπουμε και την αγανάκτηση μερικών που έχουν πάρει το παιχνίδι και αντιμετωπίζουν προβλήματα που σχετίζονται με τις επιδόσεις, σε μια πληθώρα εξαρτημάτων, ενώ όπως ανέφερε εκπρόσωπος της CD Projekt Red θα υπάρχουν διαρκή updates για την βελτίωσή τους. Για κάποια από τα προβλήματα συνιστάται η αναβάθμιση του driver στις νεότερες εκδόσεις που έχουν λανσάρει AMD και NVIDIA για τις κάρτες γραφικών τους και φέρουν όλα τα fixes που θα χρειαστείτε για να ξεκινήσετε. Όσοι όμως δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα με το παιχνίδι και έχουν ακολουθήσει τα παραπάνω για την αναβάθμιση του driver τους, βρίσκονται online απολαμβάνοντας τον τίτλο και σύμφωνα με τα στατιστικά της Valve, στο Steam το Cyberpunk 2077 ξεπέρασε τους 1 εκατομμύριο ταυτόχρονα συνδεδεμένους παίκτες σήμερα τα ξημερώματα, μένοντας για μια ανάσα πίσω από το πολύ δημοφιλές Counter-Strike: Global Offensive, έναν free to play τίτλο που εξακολουθεί να έχει την εύνοια των competitive gamers. Αυτός ο αριθμός είναι ο μεγαλύτερος που έχει σημειωθεί για single player παιχνίδι και την δεύτερη πλέον θέση δείχνει να κατέχει το Fallout 4 της Bethesda, κατά τις πρώτες ώρες της κυκλοφορίας του, το οποίο είχε σημειώσει περί τους 472.000 παίκτες. Η ίδια επιτυχία του παιχνιδιού μεταφέρεται και σε streaming επίπεδο, εκεί όπου η γνωστή πλατφόρμα της Amazon, Twitch έχει κατακλυστεί από ανθρώπους που είναι εκεί για να πάρουν μια πρώτη γεύση του game προτού το αγοράσουν, βλέποντας παράλληλα τους αγαπημένους τους streamers να προχωρούν την ιστορία. Τα προβλήματα συνεχίζονται και σε επίπεδο downloads, αφού η σύγχυση που έχει δημιουργηθεί στις κονσόλες με το μέγεθος του Day 1 update είναι εμφανής. Το PlayStation απαιτεί περί τα 110GB στο σύνολο ενώ η PC έκδοση του παιχνιδιού βρίσκεται στα 60GB με 2~3GB να είναι το μέγεθος του update που έρχεται στο GOG και το Steam. Αρκετοί μάλιστα προτείνουν την αλλαγή του server λήψης, προς βελτίωση των επιδόσεων, αφού υπάρχουν καθυστερήσεις σε κάποιες χώρες. Η CDPR αναφέρει ότι το πρώτο patch είναι αρκετά σημαντικό αφού διορθώνει αρκετά προβλήματα και βελτιώνει τις επιδόσεις του παιχνιδιού αισθητά, όμως συνεχίζει να δηλώνει πως οι ελάχιστες απαιτήσεις καλό είναι να τηρούνται για αποδεκτά αποτελέσματα. Τα περιεχόμενα του μεγάλου σε μερικές περιπτώσεις patch, είναι φυσικά άγνωστα στο ευρύ κοινό και η εταιρία δεν έχει μοιραστεί περισσότερα σχετικά. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  5. Για XBOB If you are sick/worried about COD Cold War freezing and bricking your Series X/S, Microsoft will give you a refund if you have the digital edition https://www.reddit.com/r/XboxSeriesX/comments/k6n0c2/if_you_are_sickworried_about_cod_cold_war/?ref=share&ref_source=embed&utm_content=media&utm_medium=post_embed&utm_name=cf7234f779314c1481c4ea37d9a83c5f&utm_source=embedly&utm_term=k6n0c2
    1 point