Leaderboard

The search index is currently processing. Leaderboard results may not be complete.

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/11/2020 in all areas

  1. Pillars of Enternity Definitive Edition και Tyranny Gold Edition ειναι τα δωραν παιχνιδια για αυτη την εβδομάδα για το Epic games store. Kαι απο τις 17 Δεκέμβριου και καθε μερα μεχρι και της 31 Δεκέμβρη θα δίνει ένα πολύ δυνατο game!!!
    1 point
  2. Η ομάδα ανάπτυξης ανάφερε ότι ετοιμάζει updates που θα βελτιώσουν την εμπειρία στον νέο τίτλο της εντός λίγων εβδομάδων. Μετά τον αριθμό των 8 εκ. προ-αγορών, το Cyberpunk 2077 οδεύει στον δρόμο του πιο πετυχημένου game launch στην ιστορία, έχοντας ξεπεράσει και άλλους δημοφιλείς τίτλους όπως το Grand Theft Auto V, του οποίου οι προ-παραγγελίες άγγιζαν τα 7 εκατομμύρια. Παρά το γεγονός ότι αρκετοί συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα με το παιχνίδι, σε πληθώρα συστημάτων, η εταιρία θέλησε να ευχαριστήσει το κοινό για τις 8 εκ. προ-αγορές που βάζουν τον τίτλο στα πιο επιτυχημένα που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ. Στο σχετικό μήνυμα που ανάρτησε η εταιρία στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρει πως η ομάδα ανάπτυξης της CD Projekt Red δουλεύει σκληρά στο επόμενο update που θα κυκλοφορήσει στο PC, με στόχο να βελτιώσει αισθητά την εμπειρία. Η σύγχυση που έχει δημιουργηθεί γύρω από το Day 1 patch και το Day 0 patch είναι αναμενόμενη, όμως ο community lead της CDPR Marcin Momot δήλωσε στο Twitter ότι πρόκειται για το ίδιο πράγμα - και πως οι χρήστες PC το κατεβάζουν μαζί με το main κομμάτι του παιχνιδιού από τον GOG launcher. Οι κονσόλες θα έχουν ένα επιπλέον update που θα πρέπει να κατεβάσουν ενώ στην περίπτωση του PS4 το update προστίθεται στο αρχικό download φτάνοντας έτσι συνολικά στα 110GB. Τα περισσότερα θέματα των χρηστών αναφέρονται στην παλαιότερη έκδοση του παιχνιδιού μιας και υπήρχαν περιπτώσεις όπου το παιχνίδι αρνούνταν να αναβαθμιστεί στη νεότερη έκδοση. Στο PC η έκδοση που τρέχει αυτή την στιγμή είναι η 1.03 ενώ οι κονσόλες περιμένουν το 1.02 update με τη μορφή ενός patch 28GB. Στις last gen κονσόλες η κατάσταση ήταν αρκετά δύσκολη με δεκάδες bugs και αργή φόρτωση textures σε σημείο όπου άφηναν μια unplayable εμπειρία στον gamer. Η εταιρία αναφέρει πολλάκις την ανάγκη για αναβάθμιση των drivers της κάρτας γραφικών μας πριν παίξουμε το παιχνίδι. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  3. Με την έναρξη των πωλήσεων της 6900 XT η ASUS αποκάλυψε την high end υλοποίηση που θα επιλέξουν όσοι θέλουν τις απόλυτες επιδόσεις. Οι υψηλές επιδόσεις στην κατηγορία έρχονται με την Radeon RX 6900 XT που κυκλοφόρησε επίσημα στις 8 Δεκεμβρίου στην αγορά από την AMD. Η συγκεκριμένη κάρτα γραφικών ενσωματώνει περισσότερους πυρήνες από την απλή υλοποίηση φτάνοντας τους 5120 stream processors στο σύνολό της για απόλυτο 4K gaming. Η ASUS έχοντας ήδη μια αντίστοιχη υλοποίηση στην κατηγορία της RX 6800 XT, λανσάρει την RX 6900 XT ROG STRIX LC η οποία συνοδεύεται από ένα all in one σύστημα υδρόψυξης με ψυγείο 240mm και υβριδική ψύξη των εξαρτημάτων στην περίμετρο του πυρήνα όπως τις μνήμες GDDR6 αλλά και των VRM. Η κάρτα περιλαμβάνει τις εξής εξόδους: 2x DisplayPort 1.4, 1x HDMI 2.1 και 1x USB Type-C ενεργοποιώντας υποστήριξη για κάθε πιθανή οθόνη της αγοράς. Οι σωληνώσεις που οδηγούν στο ψυγείο των 240mm έχουν μήκος 600mm και έτσι δε θα αποτελέσουν πρόβλημα για οποιοδήποτε κουτί κυκλοφορεί. Η ASUS εγγυάται με την συγκεκριμένη υδρόψυκτη υλοποίηση αρκετά υψηλές επιδόσεις και χαμηλές θερμοκρασίες και όπως στην περίπτωση της RX 6800 XT, περιμένουμε αυξημένο θερμικό headroom για περαιτέρω βελτίωση των επιδόσεων με την οδό του overclocking. Οι ενεργειακές απαιτήσεις καλύπτονται από τρεις 8 Pin PCI-e συνδέσεις που υπόσχονται έτσι να δώσουν και περίσσια ενέργεια στον RDNA 2 πυρήνα. Τόσο η AMD όσο και η ASUS προτείνουν τη χρήση μιας μονάδας τροφοδοσίας 850W για την συγκεκριμένη κάρτα, ενώ με τα $999 που ζητάει η reference υλοποίηση, περιμένουμε το υβρίδιο της ASUS να κοστίζει σημαντικά περισσότερα χρήματα μόλις εμφανιστεί στα πρώτα καταστήματα της αγοράς. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  4. Η εταιρία λανσάρει το νέο της high end gaming monitor με specs που κοστολογούνται κάτω από τα 900€! Με specs που θυμίζουν την αντίστοιχη οθόνη της Samsung, η AOC έρχεται για να προσφέρει μια αντίστοιχη λύση με χαμηλότερη τιμή. Το AGON AG493UCX διαθέτει οθόνη ανάλυσης 5120 x 1440 με διαγώνιο 49 ίντσες για λόγο πλευρών που ανέρχεται σε 32:9 για ευρεία εικόνα σε πλήθος περιεχομένου. Το σημαντικότερο, είναι πως το συγκεκριμένο VA panel που εφοδιάζεται η AG493UCX τρέχει στα 120Hz με χρόνο απόκρισης μόλις 1ms, ενώ υποστηρίζει όλα τα σύγχρονα πρότυπα για ομαλή κύλιση της εικόνας: AMD FreeSync και NVIDIA G-Sync. Στον απόηχο αυτών των χαρακτηριστικών, συναντάμε την υψηλή φωτεινότητα που μετράται στα 550 cd/m2 και με την πιστοποίηση του DisplayHDR 400 αναμένεται να προσφέρει λεπτομέρεια στα σκοτεινά και τα φωτεινά σημεία της εικόνας. Ο κορεσμός του 93% DCI P3 μαζί με το 121% του sRGB οδεύουν προς μια αρκετά ποιοτική εικόνα 16,7 εκατομμυρίων χρωμάτων, ενώ το αποτέλεσμα πλαισιώνουν δύο ηχεία ισχύος 5W για τις βασικές απαιτήσεις σε ήχο. Η οθόνη περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες υποδοχές εικόνας όπως: 2x DisplayPort 1.4, 2x HDMI 2.0, 1x USB Type-C, 2x USB ports μέσω hub και μια έξοδο ήχου για ακουστικά. Τέλος, η πηγή μας ενημερώνει και για τη διαθεσιμότητα της AGON AG493UCX, που έχει ξεκινήσει στην Ευρώπη με προτεινόμενη τιμή τα 899€/Αγγλικές λίρες. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  5. Από ότι φαίνεται και η Asrock άρχισε να τα στέλνει. Ορίστε από την δική μου X470 Taichi.
    1 point
  6. Ευτυχώς αυτά τα κατεβάζεις από το νετ.
    1 point