Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/16/2020 in all areas

  1. 1 point
  2. Ένα Star Wars build που δε μοιάζει με τα άλλα και όπως μας δείχνει ο δημιουργός του, έγινε κυρίως με προϊόντα της Corsair. Το Corsair 500D που επιλέχθηκε φιλοξενεί στο εσωτερικό του αρκετά ισχυρό hardware αποτελούμενο από μια μητρική ASUS Z390-F Strix, όπως και τον Core i7 9700K της Intel, όπου με την custom υδρόψυξη που τον καλύπτει μας προϊδεάζει για τα υψηλά clocks που μπορεί να αγγίξει. Την παράσταση κλέβουν φυσικά και οι τροποποιήσεις στο κουτί, όπως τα custom panels και τα τμήματα που έχουν προστεθεί για να μοιάσουν στον χαρακτήρα της Rey, την πρωταγωνίστρια των τελευταίων ταινιών του σύμπαντος Star Wars. Η ASUS Strix RTX 2070 Super καλύπτεται από ένα custom water block της Corsair και όλα έρχονται και δένουν επάνω στο μεγάλο ψυγείο των 360mm, τοποθετημένο παράλληλα με την μητρική, ενώ τροφοδοτείται από έξι στο σύνολο ανεμιστήρες Corsair LL120. Η ζώνη στην πρόσοψη του κουτιού μαζί με το custom PSU cover που φέρει το λογότυπο Star Wars και την custom βαφή σε ανοικτό γκρι χρώμα είναι, από τις σημαντικότερες λεπτομέρειες που αξίζει να δείτε στο σύστημα του Metallicacid. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  3. Παρακολουθώ τις τιμές των RTX 3000 και πρώτη φορά βλέπω τα μεγάλα καταστήματα - αλυσίδες να έχουν χαμηλότερες τιμές από τα σκρουτζομάγαζα.
    1 point
  4. Με την έναρξη των πωλήσεων της 6900 XT η ASUS αποκάλυψε την high end υλοποίηση που θα επιλέξουν όσοι θέλουν τις απόλυτες επιδόσεις. Οι υψηλές επιδόσεις στην κατηγορία έρχονται με την Radeon RX 6900 XT που κυκλοφόρησε επίσημα στις 8 Δεκεμβρίου στην αγορά από την AMD. Η συγκεκριμένη κάρτα γραφικών ενσωματώνει περισσότερους πυρήνες από την απλή υλοποίηση φτάνοντας τους 5120 stream processors στο σύνολό της για απόλυτο 4K gaming. Η ASUS έχοντας ήδη μια αντίστοιχη υλοποίηση στην κατηγορία της RX 6800 XT, λανσάρει την RX 6900 XT ROG STRIX LC η οποία συνοδεύεται από ένα all in one σύστημα υδρόψυξης με ψυγείο 240mm και υβριδική ψύξη των εξαρτημάτων στην περίμετρο του πυρήνα όπως τις μνήμες GDDR6 αλλά και των VRM. Η κάρτα περιλαμβάνει τις εξής εξόδους: 2x DisplayPort 1.4, 1x HDMI 2.1 και 1x USB Type-C ενεργοποιώντας υποστήριξη για κάθε πιθανή οθόνη της αγοράς. Οι σωληνώσεις που οδηγούν στο ψυγείο των 240mm έχουν μήκος 600mm και έτσι δε θα αποτελέσουν πρόβλημα για οποιοδήποτε κουτί κυκλοφορεί. Η ASUS εγγυάται με την συγκεκριμένη υδρόψυκτη υλοποίηση αρκετά υψηλές επιδόσεις και χαμηλές θερμοκρασίες και όπως στην περίπτωση της RX 6800 XT, περιμένουμε αυξημένο θερμικό headroom για περαιτέρω βελτίωση των επιδόσεων με την οδό του overclocking. Οι ενεργειακές απαιτήσεις καλύπτονται από τρεις 8 Pin PCI-e συνδέσεις που υπόσχονται έτσι να δώσουν και περίσσια ενέργεια στον RDNA 2 πυρήνα. Τόσο η AMD όσο και η ASUS προτείνουν τη χρήση μιας μονάδας τροφοδοσίας 850W για την συγκεκριμένη κάρτα, ενώ με τα $999 που ζητάει η reference υλοποίηση, περιμένουμε το υβρίδιο της ASUS να κοστίζει σημαντικά περισσότερα χρήματα μόλις εμφανιστεί στα πρώτα καταστήματα της αγοράς. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  5. Η εταιρία λανσάρει το νέο της high end gaming monitor με specs που κοστολογούνται κάτω από τα 900€! Με specs που θυμίζουν την αντίστοιχη οθόνη της Samsung, η AOC έρχεται για να προσφέρει μια αντίστοιχη λύση με χαμηλότερη τιμή. Το AGON AG493UCX διαθέτει οθόνη ανάλυσης 5120 x 1440 με διαγώνιο 49 ίντσες για λόγο πλευρών που ανέρχεται σε 32:9 για ευρεία εικόνα σε πλήθος περιεχομένου. Το σημαντικότερο, είναι πως το συγκεκριμένο VA panel που εφοδιάζεται η AG493UCX τρέχει στα 120Hz με χρόνο απόκρισης μόλις 1ms, ενώ υποστηρίζει όλα τα σύγχρονα πρότυπα για ομαλή κύλιση της εικόνας: AMD FreeSync και NVIDIA G-Sync. Στον απόηχο αυτών των χαρακτηριστικών, συναντάμε την υψηλή φωτεινότητα που μετράται στα 550 cd/m2 και με την πιστοποίηση του DisplayHDR 400 αναμένεται να προσφέρει λεπτομέρεια στα σκοτεινά και τα φωτεινά σημεία της εικόνας. Ο κορεσμός του 93% DCI P3 μαζί με το 121% του sRGB οδεύουν προς μια αρκετά ποιοτική εικόνα 16,7 εκατομμυρίων χρωμάτων, ενώ το αποτέλεσμα πλαισιώνουν δύο ηχεία ισχύος 5W για τις βασικές απαιτήσεις σε ήχο. Η οθόνη περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες υποδοχές εικόνας όπως: 2x DisplayPort 1.4, 2x HDMI 2.0, 1x USB Type-C, 2x USB ports μέσω hub και μια έξοδο ήχου για ακουστικά. Τέλος, η πηγή μας ενημερώνει και για τη διαθεσιμότητα της AGON AG493UCX, που έχει ξεκινήσει στην Ευρώπη με προτεινόμενη τιμή τα 899€/Αγγλικές λίρες. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  6. Το ρεκόρ καταρρίπτεται με το Cyberpunk 2077 το οποίο παρά τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν μερικοί, βρίσκεται στην κορυφή των charts. Το Cyberpunk 2077 μόλις άνοιξε τις (ψηφιακές) πύλες του στο ευρύ κοινό και δεκάδες ήταν αυτοί που αποφάσισαν να μπουν στον κόσμο της Night City, όπου εκτιλύσσεται η ιστορία του νέου RPG της CD Projekt Red. Στα Steam reviews βλέπουμε και την αγανάκτηση μερικών που έχουν πάρει το παιχνίδι και αντιμετωπίζουν προβλήματα που σχετίζονται με τις επιδόσεις, σε μια πληθώρα εξαρτημάτων, ενώ όπως ανέφερε εκπρόσωπος της CD Projekt Red θα υπάρχουν διαρκή updates για την βελτίωσή τους. Για κάποια από τα προβλήματα συνιστάται η αναβάθμιση του driver στις νεότερες εκδόσεις που έχουν λανσάρει AMD και NVIDIA για τις κάρτες γραφικών τους και φέρουν όλα τα fixes που θα χρειαστείτε για να ξεκινήσετε. Όσοι όμως δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα με το παιχνίδι και έχουν ακολουθήσει τα παραπάνω για την αναβάθμιση του driver τους, βρίσκονται online απολαμβάνοντας τον τίτλο και σύμφωνα με τα στατιστικά της Valve, στο Steam το Cyberpunk 2077 ξεπέρασε τους 1 εκατομμύριο ταυτόχρονα συνδεδεμένους παίκτες σήμερα τα ξημερώματα, μένοντας για μια ανάσα πίσω από το πολύ δημοφιλές Counter-Strike: Global Offensive, έναν free to play τίτλο που εξακολουθεί να έχει την εύνοια των competitive gamers. Αυτός ο αριθμός είναι ο μεγαλύτερος που έχει σημειωθεί για single player παιχνίδι και την δεύτερη πλέον θέση δείχνει να κατέχει το Fallout 4 της Bethesda, κατά τις πρώτες ώρες της κυκλοφορίας του, το οποίο είχε σημειώσει περί τους 472.000 παίκτες. Η ίδια επιτυχία του παιχνιδιού μεταφέρεται και σε streaming επίπεδο, εκεί όπου η γνωστή πλατφόρμα της Amazon, Twitch έχει κατακλυστεί από ανθρώπους που είναι εκεί για να πάρουν μια πρώτη γεύση του game προτού το αγοράσουν, βλέποντας παράλληλα τους αγαπημένους τους streamers να προχωρούν την ιστορία. Τα προβλήματα συνεχίζονται και σε επίπεδο downloads, αφού η σύγχυση που έχει δημιουργηθεί στις κονσόλες με το μέγεθος του Day 1 update είναι εμφανής. Το PlayStation απαιτεί περί τα 110GB στο σύνολο ενώ η PC έκδοση του παιχνιδιού βρίσκεται στα 60GB με 2~3GB να είναι το μέγεθος του update που έρχεται στο GOG και το Steam. Αρκετοί μάλιστα προτείνουν την αλλαγή του server λήψης, προς βελτίωση των επιδόσεων, αφού υπάρχουν καθυστερήσεις σε κάποιες χώρες. Η CDPR αναφέρει ότι το πρώτο patch είναι αρκετά σημαντικό αφού διορθώνει αρκετά προβλήματα και βελτιώνει τις επιδόσεις του παιχνιδιού αισθητά, όμως συνεχίζει να δηλώνει πως οι ελάχιστες απαιτήσεις καλό είναι να τηρούνται για αποδεκτά αποτελέσματα. Τα περιεχόμενα του μεγάλου σε μερικές περιπτώσεις patch, είναι φυσικά άγνωστα στο ευρύ κοινό και η εταιρία δεν έχει μοιραστεί περισσότερα σχετικά. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point