Leaderboard

The search index is currently processing. Leaderboard results may not be complete.

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/17/2020 in all areas

  1. Αλλα δύο dim των συνολικά 16gb. Πλέον είμαι 32gb VID_20201217_122306.mp4
    2 points
  2. Κοιτάζοντας το μέλλον η Intel ανακοίνωσε τα νέα προϊόντα που θα πορευτεί το 2021 στην client και την server αγορά. Εστιάζοντας στο κομμάτι της αποθήκευσης η Intel κυκλοφορεί μια νέα σειρά SSDs με βασιζόμενοι στην τεχνολογία Optane με multi-layer NAND μνήμες 144 επιπέδων για την απλή καταναλωτική και την server αγορά, ενώ συνοδεύονται και από ανακοινώσεις στον τομέα των απλών NAND Flash. Με βάση αυτά και μερικά ακόμη καινοτόμα τεχνικά χαρακτηριστικά η Intel ανακοίνωσε τον SSD P5800X, για την data center αγορά ενώ ο Optane Memory H20, είναι η πρόταση για την αγορά των καταναλωτών με στόχο τους gamers αλλά και content creators που θέλουν μικρά loading times και ταχύτατη εκτέλεση των εντολών τους. Ο συγκεκριμένος θα διαθέτει μαζί με την Optane τεχνολογία με τη μορφή μιας τοπικής μεγάλης cache και NAND Flash μνήμες τύπου QLC 3D NAND. Σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η είσοδος της 5-bit (Penta Layer Cell) NAND Flash που θα βρεθεί στο εσωτερικό κάποιων προϊόντων και συμπυκνώνοντας τόσο μεγάλη χωρητικότητα, η Intel ευελπιστεί να αντικαταστήσει τους παραδοσιακούς σκληρούς δίσκους με μικρότερου μεγέθους μονάδες αποθήκευσης που θα αυξήσουν παράλληλα και τις ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής. Υπενθυμίζεται ότι μόλις πρόσφατα, η Intel αποφάσισε να πουλήσει το τμήμα Storage της στην SK Hynix, μια εταιρία που ειδικεύεται κυρίως στις volatile τύπου μνήμες, τις γνωστές σε όλους μας RAM. Ο Intel SSD 670p για παράδειγμα θα είναι ένα προϊόν ειδικά για την καταναλωτική αγορά, ενώ πλαισιώνεται με τις next-gen 144-layer quad-level-cell (QLC) 3D NAND μνήμες της εταιρίας, ιδανικά για mainstream computing. Ταυτόχρονα θα δούμε και την σειρά Intel SSD D7-P5510 και Intel SSD D5-P5316, οι οποίοι θα είναι οι πρώτοι της εταιρίας που θα ενσωματώνουν μνήμες τύπου 144-layer TLC & 144-layer QLC NAND αντίστοιχα για ελαφρώς διαφορετικά σενάρια χρήσης. Ένα από τα καινοτόμα στοιχεία που μας έδειξε η Intel έρχεται με τη μορφή του 3rd gen Optane persistent memory και σύμφωνα με την πυραμίδα των επιδόσεων που μας δείχνει σε σχετικό slide, πρόκειται για μια από τις ταχύτερες μεθόδους αποθήκευσης που πλησιάζει σε bandwidth τις συμβατικές RAM, αποτελούμενη από non-volatile NAND Flash και ένα κλασικό DDR4 DIMM form factor συνδυάζοντας έτσι τα θετικά από τις δύο διαφορετικές υλοποιήσεις: των RAM και των SSDs. Το δελτίο τύπου συνοδεύεται και από πλούσιο υλικό στο newsroom.intel.com, ενώ οι SSDs που μας ενδιαφέρουν όπως ο SSD 670p θα εμφανιστεί κάποια στιγμή προς τις αρχές του 2021. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  3. Upgrade part ii xpg adata gammix s11 pro 15 gb
    1 point
  4. Ωραίο το κιτρινάκι.
    1 point
  5. Παίξτε δωρεάν τον πιο πρόσφατο τίτλο της Treyarch στην δωρεάν εβδομάδα που έχει ετοιμάσει η Activision. Η προσφορά της εταιρίας σχετίζεται με την γιορτινή περίοδο της εβδομάδας των Χριστουγέννων κατά την οποία θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουμε το multiplayer κομμάτι του ήδη δημοφιλούς παιχνιδιού Call of Duty Black Ops Cold War από σήμερα στις 17/12 έως και τις 24/12, αφήνοντάς μας και αρκετό χρόνο για να περάσουμε τις γιορτινές ημέρες με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Η Activision προσφέρει απλόχερα 18 Maps μεταξύ των οποίων η Raid the Mall και η Nuketown, ενώ περιλαμβάνονται και άφθονα game modes τα οποία έχει επιλέξει μεθοδικά. Η δωρεάν εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί σε δύο κύματα από τις 17 έως τις 21 και από τότε μέχρι και τις 24 Δεκεμβρίου, δίνοντας διαφορετικό περιεχόμενο κάθε φορά: 2v2 Gunfight, Team Deathmatch και μερικές Featured Playlists: Nuketown Holiday 24/7, Raid the Mall, ενώ στο δεύτερο κύμα θα δούμε και το Prop Hunt που είναι μια εναλλακτική έκδοση του παιχνιδιού 'κρυφτό' α λα Garry's Mod. Περισσότερες πληροφορίες για την προσφορά υπάρχουν στο επίσημο site, ενώ η κίνηση αφορά τόσο την πλατφόρμα του PC όσο και τις κονσόλες. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  6. Επιτέλους κάποιος το δοκίμασε. Τουλάχιστον εδώ και ένα χρόνο έχω την ιδέα και είχα σχεδιάσει και εκτυπώσει με FDM pump top reservoir σε αναμονή να πάρω κάποια στιγμή μεγάλο MSLA εκτυπωτή. Με την έρευνα που έκανα τότε νομίζω το πρόβλημα είναι ότι οι ρητίνες δεν είναι ακόμα εκεί. Πρέπει να αντέχουν σε βίδες, πίεση, θερμοκρασίες, να έχουν μια συμβατότητα με τα premix ή γενικά custom coolants. To distro είναι σχετικά απλό. Με την MSLA 3D εκτύπωση αν υπάρχει η κατάλληλη ρητίνη και γίνει σωστά το post process/post curing, τότε ξεκλειδώνονται πολλά πράγματα στο custom water cooling. 3D patterns σε hard tubing, all in one reservoir-pump-tubing block, 3D waterblock tops, motherboard pass through tubing κλπ.
    1 point