Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/21/2020 in all areas

  1. Mix από Best Plays που βγάζει το game στο τέλος κάθε match.
    2 points
  2. Ένας εξαπύρηνος επεξεργαστής με ενσωματωμένα γραφικά θα είναι από τις νεότερες προσθήκες στο lineup των AMD Ryzen 5000. Μετρώντας τους μήνες από την κυκλοφορία των Ryzen 5000, η AMD ετοιμάζει περισσότερους επεξεργαστές δύο μήνες μετά και ένα ενδιαφέρον μοντέλο είναι ο Ryzen 5 5600G. Συγκεκριμένα, χωρίς να σημαίνει ότι οι υπόλοιποι επεξεργαστές που φημολογούνται δεν έχουν να προσφέρουν κάτι σημαντικό, το ενδιαφέρον στρέφεται στον Ryzen 5 5600G, έναν εξαπύρηνο επεξεργαστή βασισμένο στην απλή έκδοση ενσωματώνοντας και μια GPU άγνωστης σχεδίασης, αν και είναι πολύ πιθανό να δούμε ξανά κάποια Vega να μπαίνει στο προσκήνιο μιας και το roadmap των RDNA φαντάζει πιο πιθανό προς το τέλος του 2021. Πολυάριθμα leaks κάνουν λόγο και για τις non X εκδόσεις των AMD Ryzen 9 5900 και Ryzen 7 5800 για το desktop που όμως δε θα αποκτήσουμε άμεσα, μιας και θα βρουν το δρόμο τους προς έτοιμα συστήματα αλλά και PCs μεγάλων OEMs, ωστόσο το χαμηλότερο TDP υποδηλώνει ταυτόχρονα χαμηλότερα clocks αλλά και τιμή απόκτησης, που είναι μια καλή λύση για όσους αναζητούν πολλούς και ψυχρούς ενδεχομένως Zen 3 πυρήνες. Στην CES 2021 περιμένουμε την AMD να κάνει διάφορες αποκαλύψεις, όπως των πρώτων Zen 3 based APUs για laptops (μαζί με τον παραπάνω 5600G για το desktop), εκεί όπου βλέπουμε την AMD να λανσάρει μερικά μοντέλα με mixed αρχιτεκτονική Zen 2 αλλά και Zen 3. Άξιο παράδειγμα ενός ενδιαφέροντος επεξεργαστή αποτελεί και ο Ryzen 7 5700G που θα γίνει ίσως ο πρώτος οκταπύρηνος επεξεργαστής με ενσωματωμένα γραφικά και άγνωστα για την ώρα specs, όμως υπόκειται στην οικογένεια Cezanne που θα γίνει γνωστή από τα mobile μοντέλα που θα προσφέρει σε midrange και high end laptops. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  3. Ο Sa Mod παρουσίασε ένα εντυπωσιακά τροποποιημένο C700P από την Cooler Master, το οποίο έντυσε με το branding της Mercedes AMG. Οι modding δυνατότητες του Sa Mod δοκιμάζονται και το συγκεκριμένο build αποτελεί σίγουρα από τα καλύτερα που έχουμε δει μέσα στο περίεργο 2020. Η πλατφόρμα πίσω από το σύστημα των εικόνων είναι η Ryzen και η μητρική είναι η δημοφιλής Crosshair VIII από την ASUS, ενώ το custom κύκλωμα της υδρόψυξης που διαπερνά τον επεξεργαστή αλλά και την κάρτα γραφικών ανήκει στην Alphacool. Ο κομμένο και ραμμένο Cosmos C700P γίνεται διακριτό από τις λαβές του επάνω μέρους και φυσικά την πρόσοψη, ενώ τα πλαϊνά δίνουν έναν χαρακτήρα που συναντάμε στην GTR AMG, το αυτοκίνητο - έμπνευση του συγκεκριμένου συστήματος. Τα διπλά reservoir στην πλάτη της μητρικής, μαζί με το πράσινο ψυκτικό υγρό και τα προσεγμένα sleeved καλώδια που βλέπουμε στις φωτογραφίες, ολοκληρώνουν τον οπτικό και τον λειτουργικό τομέα του Project AMG. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  4. Ο λόγος για τους Threadripper Pro 3000WX-series της AMD που εμφανίστηκαν μόνο για την Lenovo, όμως μια νέα μητρική της Gigabyte μπορεί να σημαίνει κάτι διαφορετικό. Μιας και οι AM4 CPUs διαθέτουν άφθονους πυρήνες για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των enthusiasts, δεν έχουμε νεότερα από τους Ryzen Threadripper για το desktop. Η γενιά των Ryzen Threadripper Pro 3000WX ανακοινώθηκε το περασμένο καλοκαίρι και περιελάμβανε μοντέλα ειδικά σχεδιασμένα για συστήματα της Lenovo και οι 4 CPUs βασίζονταν στην Zen 2 αρχιτεκτονική της εταιρίας, γι' αυτό και διέθεταν την ίδια ονοματολογία με τους υπόλοιπους Ryzen Threadripper's όπως τον Ryzen Threadripper 3990X. Στα specs τους βλέπουμε τον διπλασιασμό των PCI Express lanes στα 128 αποτελώντας έτσι την καλύτερη λύση και για πιο απαιτητικές εφαρμογές, σε συστήματα με πολλαπλές κάρτες γραφικών και μέσα αποθήκευσης. Η αποκλειστικότητα της Lenovo όμως ενδέχεται να φτάνει στο τέλος της μιας και η Gigabyte ετοιμάζει την WRX80 SU8, μια μητρική ειδικά σχεδιασμένη και για την νέα γενιά των επεξεργαστών. Το chipset WRX80 υποστηρίζει επίσημα αυτή την οικογένεια επεξεργαστών, μαζί με τους τωρινούς Threadripper 3000 Series, ενσωματώνοντας περισσότερες PCI Exrpess από τα μέχρι σήμερα μοντέλα που έχουν εμφανιστεί στα συστήματα της Lenovo, που φέρουν μητρικές σχεδίασης AMD. Το κατά 90 μοίρες περιστραμμένο socket τοποθετεί τις μνήμες αρκετά κοντά με τις PCIe, αν και πιθανότατα η επιλογή έγινε για την αποδοτικότερη ψύξη των VRM και του επεξεργαστή σε ένα ειδικού τύπου κουτί, όπως συνηθίζεται στα workstations αυτής της κατηγορίας. Η σειρά των Ryzen Threadripper PRO 3000 περιλαμβάνει τα εξής μοντέλα, βασισμένα στην Zen 2 αρχιτεκτονική και ξεκινούν από τους 12 πυρήνες με χρονισμούς τα 4GHz και TDP's που αγγίζουν τα 280W σε όλες τις υλοποιήσεις τους, όπως και οι αντίστοιχες desktop εκδόσεις τους. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point