Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 09/24/2020 in all areas

 1. 3 points
  Μετά την τεράστια εξαγορά της ZeniMax, μητρικής εταιρίας της Bethesda, η Microsoft δε θέλει να σταματήσει. Η συσσώρευση μικρών εταιριών σε μεγάλους ομίλους είναι κάτι συνηθισμένο στους καιρούς που ζούμε και ίσως η μοναδική μέθοδος εξέλιξης και επέκτασης των μεγάλων εταιριών, όπως για παράδειγμα, της Microsoft. Πριν από μερικές ημέρες εξαγόρασε επιτυχώς την ZeniMax, μητρική εταιρία της Bethesda η οποία ευθύνεται για την κυκλοφορία αρκετών επιτυχημένων τίτλων και σειρών τα τελευταία χρόνια, όμως σύμφωνα με νεότερα η εταιρία δε θα σταματήσει εκεί, αφού έχει βλέψεις για την επέκταση του portfolio των παιχνιδιών της για τη πλατφόρμα του Xbox στο άμεσο μέλλον. Τα Xbox Game Studios μετρούν ήδη πάνω από 20 μικρότερες εταιρίες ανάπτυξης παιχνιδιών που ασχολούνται με διάφορα είδη, από racing και open world μέχρι platform, first person shooters και RPGs, όμως ο Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft, Satya Nadella θεωρεί πως το να δημιουργήσεις μια μεγάλη ομάδα game studios είναι κάτι αρκετά σημαντικό για το περιεχόμενο του Xbox, ένα από τους τομείς που θέλει να ενδυναμώσει η Microsoft. Στην προσπάθεια αυτή έρχεται να προστεθεί το γεγονός ότι, μεταξύ των studios που έχουν ενσωματωθεί στην Microsoft, η ZeniMax και η Bethesda δεν πρόκειται να δουν αλλαγές στο εργατικό δυναμικό τους, κάτι που σημαίνει ότι η Microsoft δε θα επηρεάσει το έργο που παράγεται από αυτά τα studios στο μέλλον. Η 'δέσμευση' που γίνεται από την Microsoft προς την βιομηχανία των παιχνιδιών και οι επενδύσεις δισεκατομμυρίων που γίνονται στον βωμό αυτής, αναμένεται να προσφέρουν ό, τι ακριβώς ζητάει η αγορά, δηλαδή οι gamers που απολαμβάνουν τα παιχνίδια. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 2. 3 points
  Μια ματιά στο Pure Base 500DX μαζί με την αερόψυκτρα Pure Rock 2 και το 80 PLUS Platinum τροφοδοτικό Straight Power 11 των 850W... Συνέχεια... Βρείτε μας στα Social:
 3. 3 points
  Θα κάνουν την διαφορά αυτή τη φορά; Η απλά να περιμένουμε μια διαρκή απογοήτευση από την AMD; Θέλω πολύ να πιστέψω τα rumors, αλλά τα τελευταία 7 χρόνια δεν μας έχει εντυπωσιάσει. Ας ελπίσουμε πως η Lisa έχει βάλει και το Graphics department σε σωστή πορεία.
 4. 2 points
 5. 2 points
  Οι φήμες πληθαίνουν για μια πιο προσιτή Ampere GPU η οποία ίσως έρθει στην αγορά, μερικές εβδομάδες μόνο αργότερα από την RTX 3070. Ο λόγος για την RTX 3060 Ti, η οποία θα έχει μερικές ομοιότητες με την RTX 3070 όπως τον πυρήνα GA104-200, με 8 SM απενεργοποιημένα, που σημαίνει πως η κάρτα θα έχει 1024 CUDA Cores λιγότερους από την 3070, φέρνοντας το σύνολο στους 4864 CUDA Cores. Η 3060 Ti επιβεβαιώθηκε από διάφορες πηγές και μαζί της γίνονται γνωστά και κάποια από τα τεχνικά χαρακτηριστικά της, όπως το γεγονός ότι θα συνοδεύεται από 8GB GDDR6 μνήμη χρονισμένη στα 14Gbps, ακριβώς όπως και στην περίπτωση της 3070. Μια παράλληλη φήμη που τρέχει αυτή την περίοδο έχει να κάνει με την ύπαρξη και μιας RTX 3080 με 20GB μνήμη GDDR6X καθώς και μια RTX 3070 Ti, δύο κάρτες - απάντηση ίσως, προς τις επερχόμενες Radeon RX 6000 που ετοιμάζει η AMD. Αν και λεπτομέρειες σχετικά με την συχνότητα του πυρήνα δεν έχουν γίνει γνωστές, η GPU αναμένεται να έχει χαμηλότερο TDP από την RTX 3070 (περίπου 180W) και το ίδιο μέγεθος πυρήνα με την αμέσως επόμενη GPU του lineup (RTX 3070), τοποθετώντας έτσι την 3060 Ti σίγουρα κάτω από την 3070 από άποψης επιδόσεων. Τιμολογιακά, θα λέγαμε πως είναι πολύ νωρίς για να εξάγουμε σωστά συμπεράσματα, ιδίως όταν στην αγορά δεν κυκλοφορεί ακόμα η RTX 3070 που θα είναι η πιο κοντινή GPU από άποψης επιδόσεων και τιμής. Τέλος, οι φήμες μιλούν για ανακοίνωση στα τέλη Οκτωβρίου και πιθανή κυκλοφορία μερικές εβδομάδες αργότερα. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 6. 2 points
  Ο πηγαίος κώδικας των Windows XP SP1 και άλλων εκδόσεων του OS φαίνεται ότι διέρρευσε στο διαδίκτυο, προκαλώντας ανησυχίες. Ο leaker που διέρρευσε το λογισμικό, ισχυρίζεται ότι τους τελευταίους δύο μήνες συγκέντρωσε κομμάτια πηγαίου κώδικα από την Microsoft. Πρόκειται για ένα torrent μεγέθους 43GB που κυκλοφόρησε στο φόρουμ 4chan. Παρακάτω η λίστα με τα περιεχόμενα του αρχείου (+ φωτογραφία): MS DOS 3.30 MS DOS 6.0 Windows 2000 Windows CE 3 Windows CE 4 Windows CE 5 Windows Embedded 7 Windows Embedded CE Windows NT 3.5 Windows NT 4 Windows XP Windows server 2003 Εκτός των παραπάνω υπήρχε και ένας φάκελος με μια συλλογή με "συνωμοσιολογικά βίντεο" σχετικά με τον τότε CEO της Microsoft, Bill Gates. Επίσης αναφέρθηκε πως το source code των Windows XP υπάρχει στα χέρια των hackers εδώ και χρόνια, χωρίς να το γνωρίζουμε. Όπως είναι αυτονόητο, υπάρχει σημαντικός κίνδυνος για την ασφάλεια των χρηστών, ιδίως όσων χρησιμοποιούν ακόμη αυτή την απαρχαιωμένη έκδοση των Windows. Ωστόσο εάν κάποιο τμήμα κώδικα εξακολουθεί και χρησιμοποιείται στις σύγχρονες εκδόσεις των Windows, τότε οι hackers έχουν ένα τεράστιο πλεονέκτημα και έχουν τη δυνατότητα να μάθουν τις αδυναμίες του λογισμικού και θα μπορέσουν να αποκτήσουν ευκολότερα πρόσβαση, πόσο μάλλον για όσους χρησιμοποιούν ακόμα Windows XP. Να σημειωθεί πως δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα τα όσα ανέφερε το άτομο που έκανε την διαρροή. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 7. 2 points
  RollerCoaster Tycoon 3 complete edition είναι το δωρεάν παιχνίδι που δίνει η epic για αυτή την εβδομάδα
 8. 2 points
 9. 2 points
  Η NVIDIA θα ανανεώσει τη σειρά των Quadro και η φημολογούμενη Quadro RTX A6000 έκανε την εμφάνισή της. Ο λόγος για μια επαγγελματική κάρτα γραφικών με blower style cooler και τον για πολλούς πλήρη GA102 πυρήνα της NVIDIA, που σύμφωνα με τη διαρροή θα έχει περισσότερους CUDA cores και από την RTX 3090, τερματίζοντας στους 10752, έναντι των 10496 της 3090. Η επαγγελματική σειρά θα λάβει ένα σημαντικό bump στις επιδόσεις με την Quadro RTX A6000, ενώ μέσα από screenshot γίνονται γνωστά περισσότερα specs. Η μνήμη θα φτάνει τον διαστημικό αριθμό των 48GB με bandwidth σημαντικά περιορισμένο στα 16Gbps έναντι 19Gbps των RTX 3080 και 19.5Gbps αρκετών RTX 3090, προφανώς για λόγους σταθερότητας, αφού προορίζεται για κρίσιμες εφαρμογές και την επαγγελματική αγορά. Η συγκεκριμένη τρέχει όμως σε αρκετά υψηλότερη συχνότητα και το screenshot αναφέρει 1860MHz, όπου είναι το boost clock της κάρτας γραφικών. Η NVIDIA θα πραγματοποιήσει σε online μορφή το επερχόμενο 2020 GPU Technology Conference στις 5 με 9 Οκτωβρίου και εκεί περιμένουμε νεότερα για την νέα γενιά των Quadro GPUs που θα συνοδεύσει τις Gaming κάρτες GeForce κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο το 2020. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 10. 2 points
  Λίγες ώρες πριν την επίσημη αποκάλυψη της κάρτας γραφικών η NVIDIA βγαίνει με μια δήλωση. Η GeForce RTX 3090 θα ενσωματώνει 10496 CUDA cores και 24GB GDDR6X μνήμη για gamers που θέλουν να ξεπεράσουν τα όρια, ήταν κάποια από τα στοιχεία που ανέφερε η NVIDIA στο σχετικό blog post της για την GPU, η οποία έχει προγραματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, σήμερα στις 24 Σεπτεμβρίου. Πιο ειδικά, όσον αφορά τις επιδόσεις της, η NVIDIA ανέφερε ότι η RTX 3090 θα είναι κατά 10 με 15% ταχύτερη από την RTX 3080 σε 4K gaming, μια δήλωση που σίγουρα δεν περιμέναμε από την εταιρία, πριν την δημοσίευση των πρώτων reviews. Ταυτόχρονα η RTX 3090 είναι η πρώτη GPU με δυνατότητα gaming στην 8K ανάλυση, ένα feature που διαδόθηκε αρκετά από αρκετά videos τις τελευταίες ημέρες. Η δήλωση της NVIDIA όμως δεν περιορίζεται στις επιδόσεις, αλλά καλύπτει και το θέμα της διαθεσιμότητας, θέλοντας έτσι να προλάβει πιθανές παρανοήσεις. Στο κείμενό της μιλάει για την ιδιαιτερότητα της RTX 3090 και λόγω του ότι προορίζεται για λίγους όπως και η TITAN RTX που αντικαθιστά, θα πρέπει να περιμένουμε περιορισμένους αριθμούς τεμαχίων για αρχή κάτι για το οποίο απολογήθηκε η εταιρία προκαταβολικά, ενώ σημειώνει ότι πρόκειται να βελτιώσει την παραγωγή τις ερχόμενες εβδομάδες. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 11. 1 point
  Η EVGA έρχεται να προσφέρει μια παραλλαγή της RTX 3090, την KINGPIN HYBRID, η οποία είναι το πρώτο μοντέλο της εταιρίας με kit AIO των 360mm. Ο Vince Lucido, overclocker που εργάζεται στην EVGA, συμμετείχε στη διαδικασία σχεδιασμού της RTX 3090 KINGPIN. Πρόσφατα κατάφερε ένα παγκόσμιο ρεκόρ αφού ξεπέρασε τη συχνότητα των 2,58 GHz με την παραπάνω κάρτα γραφικών. Η κάρτα θα διαθέτει επίσης αναδιπλούμενη οθόνη στο επάνω σημείο για την παρακολούθηση των θερμοκρασιών, με άλλες αντίστοιχες κάρτες της αγοράς. Η αναδιπλούμενη σχεδίαση επιτρέπει μάλιστα και την προσαρμογή της οθόνης εάν θέλετε να τοποθετήσετε κάθετα την κάρτα, για παράδειγμα, με τη βοήθεια ενός riser. Όσο για την ψύξη, η εταιρία μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιώσει εάν θα υπάρξει "καθαρό" αερόψυκτο μοντέλο. Το μοντέλο με AIO ψύκτρα λειτουργεί σε χαμηλότερες θερμοκρασίες ενώ παράγει χαμηλότερο θόρυβο. Το ευμεγέθες ψυγείο ωστόσο θα απαιτήσει αρκετό χώρο από το κουτί, οπότε η χρήση κάποιου μεγάλου case είναι επιβεβλημένοι για όσους αποφασίσουν να χρησιμοποιήσουν την εν λόγω GPU. Δεν υπάρχουν προς το παρόν πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας και την τελική τιμή της RTX 3090 KINGPIN. Όμως επειδή πρόκειται για niche προϊόν και όπως οι προηγούμενες KINGPIN κάρτες δε διατίθενται σε πολλά κομμάτια. Πηγή 1. Πηγή 2. Βρείτε μας στα Social:
 12. 1 point
  Ένα σύστημα στημένο στο InWin 925 έρχεται στο φως από το HEAT και το αποτέλεσμα είναι καθηλωτικό. Το πλήθος των πτυχών της Z490 AORUS Extreme Waterforce εντυπωσιάζουν και τα πιο εκπαιδευμένα μάτια και κάπως έτσι, το Project 'Hypnotize' έρχεται για να μείνει στις ψηφιακές μας σελίδες. Το κουτί που επιλέχθηκε είναι το InWin 925, ένα ιδιαίτερο case με άφθονους χώρους και premium κατασκευή, ενώ στο εσωτερικό πέρα από τη μητρική της GIGABYTE, βρίσκουμε και τον κορυφαίο Core i9 10900K της Intel παρέα με μια RTX 2080 Ti AORUS Extreme με βιδωμένο επάνω της ένα water block της EK Water Blocks. Η αναγνωρισμένη εταιρία του χώρου έχει διαθέσει αρκετά parts για το custom κύκλωμα της υδρόψυξης ενώ για τη τροφοδοσία χρησιμοποιείται ένα Seasonic Prime 850W PSU με 80 PLUS Titanium πιστοποίηση. Τα χρώματα που επιλέχθηκαν απορρέουν κυρίως από το branding της AORUS όπου βλέπουμε το μωβ και το κυανό χρώμα, όπως εμφανίζεται και στο media υλικό της στην επίσημη ιστοσελίδα της. Το χρώμα είναι ήπιο και μένει μόνο στους ανεμιστήρες και στη μητρική της GIGABYTE, αφήνοντας την υπόλοιπη εικόνα στο χρώμα του μετάλλου από το κουτί της InWin, καθώς και στις λεπτομέρειες βουρτσισμένου αλουμινίου των εξωτερικών panel. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 13. 1 point
  Το πρώτο leak από την επόμενη σειρά επεξεργαστών της AMD μας δείχνει έναν αρκετά γρήγορο επεξεργαστή στο μετροπρόγραμμα του Ashes of the Singularity. Τα αποτελέσματα μας δείχνουν τον οκταπύρηνο Ryzen 7 5800X ο οποίος συγκρίνεται με τους Core i9 10900K και Ryzen 7 3800X, με το ίδιο hardware και ρυθμίσεις, ενώ στέκεται μερικές δεκάδες FPS μπροστά από τον κορυφαίο επεξεργαστή της Intel, για την ώρα. Τα 16 threads σε συνδυασμό με τις φημολογούμενες συχνότητες λειτουργίας άνω των 4.6GHz και τη βελτιωμένη Zen 3 αρχιτεκτονική που περιμένουμε, θα δώσουν την απαραίτητη ώθηση στη νέα γενιά να δείξει τις δυνατότητές της σε gaming εφαρμογές. Η διαρροή έρχεται μια εβδομάδα σχεδόν πριν από την επίσημη αποκάλυψη των επεξεργαστών που έχει προγραμματιστεί για τις 8 Οκτωβρίου, ενώ γνωρίζουμε ότι λίγο αργότερα, περιμένουμε και τα πρώτα στοιχεία για τις next-gen κάρτες γραφικών της AMD. Όσον αφορά τους Zen 3 επεξεργαστές, αυτοί θα τοποθετούνται στο υπάρχον AM4 socket και θα είναι συμβατοί με όλες τις X570 και B550 μητρικές, ενώ πιθανόν να δούμε support και για τις παλιότερες B450 μητρικές κάποιων κατασκευαστών. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 14. 1 point
  Τα προβλήματα σταθερότητας των νέων NVIDIA RTX 3080 έκαναν τις ASUS, GIGABYTE και MSI να μιλήσουν στους δημοσιογράφους. Οι GeForce RTX 3080 είναι απαιτητικές όσον αφορά την τροφοδοσία, ωστόσο αποτελούν ένα από τα κορυφαία μοντέλα της NVIDIA για αυτό το lineup. Οι απαιτήσεις της σε ισχύ μαζί με τις κατασκευαστικές επιλογές της NVIDIA όσον αφορά τα voltage rails που τροφοδοτούν τον πυρήνα έθεσαν επιπλέον φόρτο εργασίας σε γειτονικά υποσυστήματα, όπως τους πυκνωτές απόπλεξης που τοποθετούνται για να φιλτράρουν την τάση που οδηγεί σε πολλά επιπλέον υποσυστήματα του πυρήνα - και η χρήση αρκετών τέτοιων μονάδων είναι επιβεβλημένη για την αποδοτική και κυρίως, την σταθερή λειτουργία του chip. Κάποιες εταιρίες εξέδωσαν τις δικές τους αναλύσεις, δίνοντάς μας εκ των έσω πληροφορίες για το τι υλικά χρησιμοποιούν στις δικές τους υλοποιήσεις, για να έχουμε μια καλύτερη εικόνα της κάρτας που παραλαμβάνουμε. Η ASUS αναφέρει σε δήλωσή της πως κατά τις δοκιμές, η χρήση MLCC πυκνωτών (Strix, TUF) έφερε απόλυτη σταθερότητα, αλλά και επιπλέον headroom για overclocking των απαιτητικών RTX 3080. Επίσης, αναφέρει πως κάποιες από τις φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στα καταστήματα ενδέχεται να εμφανίζουν πρώιμα μοντέλα από την ανάπτυξη και δεν ανταποκρίνονται στα parts που θα λάβουν οι τελικοί χρήστες. Ο driver που εξέδωσε η NVIDIA προ λίγων ωρών, φαίνεται πως μειώνει το γράφημα της συχνότητας σε συνάρτηση με την τάση οδηγώντας σε χαμηλότερα clocks και ελαφρώς χαμηλότερες επιδόσεις, κάτι που το κάνει σε BIOS επίπεδο στις συγκεκριμένες GPUs, ενώ εφαρμόζεται σε όλα τα μοντέλα που κυκλοφορούν, άσχετα με τον κατασκευαστή. Η GIGABYTE αναφέρεται στη σχεδίαση δύο OC εκδόσεων, των GIGABYTE RTX 3080 GAMING OC και EAGLE OC οι οποίες συνάδουν κατασκευαστικά με τις προδιαγραφές της NVIDIA και όσον αφορά τη συνολική χωρητικότητα των πυκνωτών, βρίσκεται πάνω από τον μέσο όρο της βιομηχανίας με 2820uF (μικροφαράντ) στις παραπάνω υλοποιήσεις. Ο δημοφιλής @der8auer σε σχετικό βίντεό του πραγματοποιεί ένα test και βρίσκει πως η GPU της GIGABYTE είναι μια αρκετά σταθερή υλοποίηση, ωστόσο όντως μετά την αφαίρεση κάποιων πυκνωτών από το πίσω μέρος της GPU, εμφανίζονται διάφορα προβλήματα αστάθειας μέσα στα πρώτα δευτερόλεπτα κιόλας 3D φορτίου. Η MSI από την άλλη δηλώνει ότι στις υλοποιήσεις που έχει στην αγορά ενσωματώνει και τους δύο τύπους πυκνωτών και έχουν διατεθεί - κατά τα φαινόμενα - μόνο τα ανανεωμένα σχέδια, ενώ ενδέχεται κάποιοι reviewers να έλαβαν στα χέρια τους παλιότερο revision με τέσσερα SPCAPs έναντι πέντε των εκδόσεων παραγωγής. Και άλλες εταιρίες όπως οι: GALAX, GAINWARD, Inno3D, ZOTAC, Colorful, EVGA βγήκαν με δηλώσεις, άλλες καθησυχαστικές όπως της Inno3D που δεν αναφέρει προβλήματα σε καμία GPU, ή της ZOTAC που εξέδωσε πρόγραμμα αντικατάστασης για συγκεκριμένα μοντέλα βάσει σειριακού αριθμού, ένα post το οποίο κατέβηκε αρκετά γρήγορα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 15. 1 point
 16. 1 point
  Πότε θα καταλάβει επιτέλους ο λαουτζίκος οτι ποτέ των ποτών δεν αγοράζουμε οτιδήποτε τεχνολογικό day-1;
 17. 1 point
  Αργά το βράδυ η NVIDIA απάντησε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αρκετοί κάτοχοι των RTX 3080 GPUs στα επίσημα forums της. Το κείμενο επιβεβαιώνει τα προβλήματα που υπάρχουν στις νέες κάρτες γραφικών και αφορούν τόσο custom σχέδια από πολλούς κατασκευαστές όσο και τις Founders Edition που εμφανίζουν αντίστοιχα προβλήματα, με σημαντικότερο το απότομο κλείσιμο της 3D εφαρμογής και την επιστροφή στο desktop. Αυτά τα φαινόμενα crashing δείχνουν να περιορίζονται για κάποιους όταν μειώνουν τη συχνότητα λειτουργίας του πυρήνα οδηγώντας κάποιους στο συμπέρασμα ότι πρόκειται περί κατασκευαστικού σφάλματος, ή ανεπαρκούς τροφοδοσίας, μεταξύ άλλων. Μαζί με την ανακοίνωση της NVIDIA η εταιρία διαθέτει μαζί και έναν νέο driver (Driver Version: 456.55) που βελτιώνει τη σταθερότητα των καρτών, ενώ όσον αφορά τις κάρτες γραφικών των συνεργατών της, η NVIDIA αναφέρει πως βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία και κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης. Όσον αφορά τους πυκνωτές η NVIDIA αναφέρει ότι δεν είναι πάντοτε ένδειξη ενός ποιοτικού προϊόντος και διαφέρουν από σχέδιο σε σχέδιο. Ο νέος driver φαίνεται πως διορθώνει κάποια από τα προβλήματα των GPUs ενώ δε γνωρίζουμε για την ώρα τις αλλαγές που πραγματοποιεί και εάν αυτές σχετίζονται με τη συχνότητα λειτουργίας του πυρήνα. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 18. 1 point
  Ελπίζω να δούμε την AMD να κάνει σωστά price της κάρτες της εξαρχής, ώστε να γλιτώσει συγκρίσεις με τις λάθος κάρτες.
 19. 1 point
  Υψηλές επιδόσεις και μεγάλη χωρητικότητα περιμένει όσους αποκτήσουν τις νέες RAM της G.SKill. Η G.SKill κυκλοφορεί νέα κιτ μνήμης υψηλής απόδοσης και low latency, DDR4 στα 4400MHz, CL16, 2x8GB, οι οποίες είναι διαθέσιμες στις σειρές Trident Z Royal, Trident Z RGB και Ripjaws V. Οι συγκεκριμένες RAM έχουν κατασκευαστεί με υλικά υψηλής ποιότητας, προσφέροντας χαμηλό latency σε υψηλές συχνότητες. Φαίνεται να είναι η ιδανική επιλογή για overclockers, και όχι μόνο, που στοχεύουν σε υψηλότερα benchmarks scores ή απλά σε αποδοτικότερες μνήμες για το βασικό setup. Υπάρχει και διαθέσιμη έκδοση χωρητικότητας 32GB, 2x16GB, για όσους χρειάζονται μεγαλύτερο μέγεθος. Η διαφορά αυτού του kit είναι ότι έρχεται με χαμηλότερη συχνότητα στα 4000MHz, παραμένοντας όμως μια από τις πιο ιδανικές επιλογές για gaming και content creation. Οι μνήμες είναι διαθέσιμες μέσω των συνεργατών της G.SKill παγκοσμίως, χωρίς να γνωρίζουμε τιμές. Μπορείτε να δείτε screenshots παρακάτω με τους επεξεργαστές 10ης γενιάς της Intel και το Z490 chipset: G.Skill Press Release Βρείτε μας στα Social:
 20. 1 point
  Ψάχνω μήπως βρω σε CL14, 2400 MHz να πέσει λίγο ακόμα το latency.
 21. 1 point
 22. 1 point
  Ο Samuel Jackson επιστρέφει στον ρόλο του Διευθυντή της SHIELD , μέσα από την νέα σειρά που θα προβληθεί από το Disney+ σε συνεργασία με το Marvel Studio ημερομηνίες δεν έχουν διαρρεύσει ακόμα.
 23. 1 point
  Ο διευθυντής του Gaming τμήματος της AMD, Frank Azor θέλει να διασφαλίσει πως το λανσάρισμα των RDNA 2 δε θα είναι αντίστοιχο με των NVIDIA. Στο Twitter θέλησε να πάρει θέση ο Frank Azor, διευθυντής του τμήματος Gaming της AMD, σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά των καρτών γραφικών αυτή τη στιγμή. Συγκεκριμένα ο Azor αναφέρθηκε στις επερχόμενες κάρτες γραφικών της AMD, που αναμένεται να ανακοινωθούν στις 28 Οκτωβρίου, βάζοντας μάλιστα στοίχημα $10 με έναν 'δυσαρεστημένο αγοραστή RTX 3090', για το εάν το λανσάρισμα των RDNA 2 θα είναι και αυτό paper launch. Παρά την αρνητική κριτική που έχει υποστεί η NVIDIA για το λανσάρισμα της RTX 3080, η εταιρία δείχνει να έχει θετική ανταπόκριση όσον αφορά τις επιδόσεις που προσφέρει η RTX 3080, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα μας έχει πει η AMD για τη δική της σειρά, όπως το γεγονός ότι οι RDNA 2 θα είναι κατά 50% πιο αποδοτικές στην ίδια κατανάλωση ενέργειας, ίσως δούμε την 'κόκκινη' να πλησιάζει ή και να παίρνει τα σκήπτρα της πιο αποδοτικής GPU από την NVIDIA. Ακόμη και εάν η AMD καταφέρει να φτάσει τις RTX 30 Series με την επερχόμενη κάρτα γραφικών της, η NVIDIA έχει αρκετές τεχνολογίες και την βοήθεια του DLSS στην πλάτη της, για να καταφέρει να την προσπεράσει και πάλι. Ο Frank Azor εμφανίζεται πεπεισμένος ότι οι RDNA 2 θα υπάρχουν σε μεγαλύτερους αριθμούς, ενώ συνέχισε λέγοντας ότι "θα κάνουμε ότι μπορούμε για να αντεπεξέλθουμε στις προσδοκίες των αγοραστών", κάτι που πιθανόν σημαίνει ότι θα δούμε σίγουρα περισσότερα τεμάχια στα ράφια των καταστημάτων. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 24. 1 point
  Καλά τα σχόλια του κυρίου Frank. Αλλά ελπίζω να είναι σε θέση να υποστηρίξει τα όσα σε ισχυρίζεται σε ένα μήνα από τώρα.
 25. 1 point
  πολύ ωραίο και ποιοτικό κουτί , επίσης και ωραία η παρουσίαση !!!
 26. 1 point
  Ακόμα ένα εντυπωσιακό gaming build, αυτή τη φορά με θέμα το αναμενόμενο Cyberpunk 2077, ολοκληρώθηκε από τον Toru Mod έχοντας ως βάση το In Win 925 κουτί. Το σύστημα τρέχει σε μια ROG MAXIMUS XII EXTREME μητρική της ASUS την οποία συνοδεύουν ένας Intel Core i7-10700K και μία ASUS ROG STRIX RTX2080Ti GAMING. Το σύστημα φέρει άφθονη RAM (4X8GB XPG SPECTRIX D60G DDR4 @4133mhz της Adata), καθώς και 1TB χώρο για την αποθήκευση δεδομένων (XPG SX8100 PCIe Gen3 M.2 2280, επίσης της Adata), ενώ η τροφοδοσία του συστήματος γίνεται με ένα Hydro G Pro 1000W της FSP. Η ψύξη του συστήματος γίνεται φυσικά με ένα custom loop με εξαρτήματα της Bitspower, με δύο DDC αντλίες και ένα custom water cooling reservoir, μέσω του οποίου ψύχονται το CPU και η GPU διασφαλίζοντας κορυφαίες επιδόσεις και για τα δύο υποσυστήματα. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 27. 1 point
  Άρα κρατάει την φήμη του να ξεφτιλίζει το hw με κάθε τρόπο! Αυτό το crysis θέλουμε
 28. 1 point
  μισοδουλειες δλδ........ καλυτερα το οριτζιναλ.......!! επιμενω και ΘΑ επιμενω......!!! η ουσια των παιχνιδιων ειναι στο σεναριο-πλοκη, στον χειρισμο, στην αλληλεπιδραση παικτων-παιχνιδιου, και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ τα γραφικα και τα εφε. Μπορει να δινουν εντυπωσιακες εικονες, αλλα αν το σεναριο του παιχνιδου δεν εχει κατι το ενδιαφερον για να σε τραβηξει, να "κολλησεις" να το παιζεις..... τοτε τι να τα κανω? αν θελω ομορφα γραφικα και ωραιες φωτογραφιες, τις βλεπω και αλλου.......!!!!