Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 10/12/2019 in all areas

 1. 2 points
  Slides μας δείχνουν τις αλλαγές της Zen 3 αρχιτεκτονικής τις οποίες θα αντιληφθούμε με τη μορφή καλύτερων επιδόσεων. Στόχος της AMD είναι να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τη σχεδίαση των Ryzen επεξεργαστών της και η Zen 3 αρχιτεκτονική έχει δρομολογηθεί για το 2020 με πιθανές αλλαγές στη πλατφόρμα όπως για παράδειγμα στο socket. Η Zen 2 έχει μπει στον τρίτο μήνα της κυκλοφορίας της και υλοποιείται στους Ryzen 3000 Series που βρίσκονται στα ράφια των καταστημάτων ενώ οι τελευταίοι βασίζονται επίσης στη λιθογραφία των 7nm από τη TSMC. Η αμερικανική εταιρία όμως προχωρά με τη βελτίωση της αρχιτεκτονικής της κάτι που μας έχει δείξει και μερικά χρόνια πριν, με το roadmap των Zen μέχρι και το 2020, όμως μόλις πριν από μερικές ημέρες ήρθαν στο φως κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την επόμενη γενιά επεξεργαστών της εταιρίας, αυτή που θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2020. Αρχικά η Zen 3 υπόσχεται ένα σημαντικό boost στο IPC ενώ η AMD επιβεβαιώνει ότι οι 8 πυρήνες θα παραμείνουν ως έχουν στο εσωτερικό κάθε chiplet. Αυτό που θα αλλάξει είναι η διαρρύθμιση της μεγάλης cache η οποία πλέον θα μοιράζεται και στα δύο Core Complex του κάθε die κάνοντας έτσι τη πρόσβαση πιο γρήγορη ειδικά από προγράμματα που αξιοποιούν ολόκληρο το οκταπύρηνο chiplet. Μαζί με την βελτίωση του IPC που μετριέται στο 8% λέγεται ότι τα πρώτα engineering samples αυτών των AMD θα τρέχουν από 100 μέχρι και 200MHz υψηλότερα από τους τωρινούς Zen 2 ενώ την ίδια στιγμή αυτοί θα κατασκευάζονται στην πιο προηγμένη λιθογραφία των 7nm+ της TSMC που θα μπει σύντομα σε τροχιά από τη Ταϊβανέζικη κατασκευάστρια ημιαγωγών. Φυσικά διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας για το κομμάτι των χρονισμών, ωστόσο τα δεδομένα που έχει αναφέρει η AMD είναι και αυτά από μόνα τους ενδιαφέροντα. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 2. 2 points
 3. 2 points
  Δε με μπάναραν για το Free Hong Kong και με μπάναραν για το Free Mykonos
 4. 2 points
 5. 2 points
  Ένα C700M της Cooler Master γίνεται το όχημα για να δημιουργηθεί ένα σύστημα με βάση το επερχόμενο παιχνίδι Red Dead Redemption 2 για το PC. Το ιδιαίτερο αυτό σύστημα βασίζεται σε μια μητρική της ASRock καθώς και ένα custom σύστημα υδρόψυξης του επεξεργαστή αλλά και της κάρτας γραφικών, με σκληρούς σωλήνες. Στο C700M έχει γίνει αρκετή εικαστική παρέμβαση από τον Toru Mod με στοιχεία που συναντάμε στο Red Dead Redemption - και στη προκειμένη οι console players είχαν το πλεονέκτημα να το δοκιμάσουν έναν χρόνο πριν έρθει στη πλατφόρμα του PC, κάτι που θα γίνει στις 5 Νοεμβρίου. Το hardware αποτελείται από μια μητρική X570 Taichi της ASRock, έναν Ryzen 5 3ης γενιάς και μια RTX 2080 Ti της GALAX για να επισφραγίσει έτσι τις υψηλές επιδόσεις που θα έχει, πέρα από την ιδιαίτερη εμφάνιση. Το σύστημα είναι ανάμεσα σε αυτά που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στον παγκόσμιο διαγωνισμό case modding της Cooler Master 'Case Mod World Series 2019'. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 6. 2 points
  Η Cooler Master, ηγέτιδα δύναμη στον χώρο των εξαρτημάτων και των περιφερειακών, αποκαλύπτει σήμερα την νεότερη προσθήκη στην οικογένεια τροφοδοτικών της, τα MasterWatt Lite. Δελτίο Τύπου: Πρόκειται για μια σειρά προσιτών τροφοδοτικών, με έμφαση στην αξιόπιστη και απροβλημάτιστη λειτουργία. Φροντίσαμε η σειρά MasterWatt Lite να χαρακτηρίζεται από απλότητα. Στο κουτί των μονάδων, θα βρείτε όλα τα απαραίτητα για την απρόσκοπτη λειτουργία του συστήματός σας. Προσθέσαμε higher-end χαρακτηριστικά όπως Active PFC και PWM τεχνολογία για αυξημένη σταθερότητα ενώ διασφαλίσαμε πως όλες οι μονάδες μας πληρούν τα ErP 2013 και CE πρότυπα, για ασφαλή λειτουργία και μειωμένη κατανάλωση ενέργειας. Όσα ακριβώς απαιτούνται για την προσιτή και αξιόπιστη τροφοδοσία τους συστήματός σας. Advanced Circuit Design - Το Active PFC και η PWM τεχνολογία σε συνδυασμό με την dual forward τοπολογία των μονάδων και το διπλό EMI filter, βελτιώνουν την απόδοση ενώ αυξάνουν τις επιδόσεις και την σταθερότητα του συστήματός σας. Silent and Durable Fan - Ο 120mm HDB ανεμιστήρας που έχει αναλάβει την ψύξη, ελαχιστοποιεί τις τριβές κατά την περιστροφή ενώ προσαρμόζει την ταχύτητά του στην θερμοκρασία. Παραμένει έτσι εξαιρετικά αθόρυβος και ανθεκτικός, σε βάθος χρόνου. Green Power - Η συμμόρφωση με τους κανονισμούς ErP εξασφαλίζει ότι το τροφοδοτικό σας καταναλώνει λιγότερο από 0.5W όταν το σύστημά σας είναι σε standby, υπό κανονικές συνθήκες. Όλες οι μονάδες της σειράς συμμορφώνονται με τις προτεινόμενες από το ATX πρότυπο τιμές για τα ErP Lot 6 2013, ErP Lot 6 και 2014 ErP Lot 3. Επιπλέον, με efficiency μεγαλύτερο από 82/85/82 τοις εκατό σε 20/50/100 τοις εκατό load, η σειρά MasterWatt Lite πληροί τους αυστηρούς Ευρωπαϊκούς κανονισμούς EU617/2013, που απαιτούνται από τους system integrators στην Ευρώπη. Safety Guardian - Ένα πλήθος προστασιών (OCP/OVP/UVP/SCP/OPP) σε συνδυασμό με το Over Temperature Protection (OTP) ελαχιστοποιεί τους κινδύνους για φθορές στο σύστημά σας, ακόμα και σε περιπτώσεις διακοπής ή υπέρτασης στο δίκτυο. 80 Plus Standard 230V EU Certified – τυπικά 85% efficiency. Η σειρά Cooler Master MasterWatt Lite περιλαμβάνει τέσσερα μοντέλα – 400W / 500W / 600W / 700W Τιμή & Διαθεσιμότητα Τα MasterWatt Lite είναι άμεσα διαθέσιμα, με προτεινόμενες τιμές λιανικής €46,90, €55,90, €66,90 και €72,90 για τις προαναφερθείσες ισχύεις. Δελτίο Τύπου Cooler Master Βρείτε μας στα Social:
 7. 2 points
  Αφού μου κίνησε την περιέργεια ο διπλασιασμός των ωρών για την αντλία, έστειλα σχετικό μήνυμα στην CM. Η απάντηση ήταν θετική. Το περίεργο είναι όμως πως δεν διαφημίζουν το εν λόγω spec το οποίο θεωρώ ότι είναι σημαντικό.
 8. 2 points
  Για όσους θέλουν έξτρα επιδόσεις στο σύστημά τους η Deepcool λανσάρει την ολοκαίνουρια CASTLE 360EX WHITE. Σε ολόκληρη την υδρόψυξη κυριαρχεί το λευκό χρώμα και η σχεδίαση του κυκλώματος βασίζεται στις ήδη δημοφιλείς CASTLE υδροψύξεις. Η έκδοση περιλαμβάνει λευκό radiator, μαύρους ανεμιστήρες με λευκό όμως frame, μαύρες σωληνώσεις αλλά και ανοικτόχρωμο CPU Block. Το CPU block είναι αντίστοιχης σχεδίασης με των άλλων CASTLE υδροψύξεων όμως είναι ακόμη πιο ισχυρό για να μετακινήσει με μεγαλύτερη άνεση περισσότερο ψυκτικό υγρό εντός του κυκλώματος. Η υδρόψυξη διαθέτει και addressable RGB LED στην αντλία όλα ελεγχόμενα μέσα από το software της, ή αυτό που συνοδεύει τη μητρική μας. Το efficiency είναι κατά 25% υψηλότερο σε αυτή την υλοποίηση ενώ η Deepcool εγγυάται το μηδενικό leak με τη τεχνολογία 'Anti-leak' που συνοδεύει αρκετές από τις υδροψύξεις της. Η προτεινόμενη τιμή της συγκεκριμένης είναι 159,99€ στην Ευρώπη και θα γίνει διαθέσιμη μέσα στον μήνα σε όλους τους συνεργάτες της εταιρίας και στη χώρα μας. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 9. 1 point
  Ωραία specs, ωραίο τηλέφωνο, αλλά οι τιμές έχουν ξεφύγει οπότε δυστυχώς pass. Επίσης οι τσίπηδες δώσανε για τρεις μήνες μόνο τα 100GB στο Drive? Αν είναι δυνατόν! Δώστο εκεί για 2 χρόνια να γουστάρει όποιος το πάρει.
 10. 1 point
  Ωραίος, άντε και στο hwbox.
 11. 1 point
 12. 1 point
  Για να δούμε και τώρα
 13. 1 point
  Μέσα στο έτος το Facebook ανακοίνωσε το κρυπτονόμισμα Libra με στόχο να γίνει το μεγαλύτερο εικονικό πάντα νόμισμα του χώρου. Έχοντας την ίδια βάση με τα υπόλοιπα γνωστά όπως το Bitcoin και το Ethereum, το Libra αξιοποιεί τη δική του blockchain για άμεσες συναλλαγές χωρίς επιπλέον χρέωση ενώ το σημαντικότερο είναι πως θεωρείται 'stablecoin', δηλαδή κρυπτονόμισμα που παραμένει προσκολλημένο σε κάποιο που έχει καθιερωθεί, όπως το δολάριο και πιο πρόσφατα το Ευρώ. Με αυτό κατά νου, το Libra θα πρέπει να πληρεί κάποιες προϋποθέσεις, πολλές από αυτές νομικές ούτως ώστε να γίνει δυνατή η κυκλοφορία του, κάτι που είχε προγραμματιστεί για το 2020, ωστόσο οι εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων μάλλον κάνουν πιο δύσκολο το έργο του Mark Zuckerberg. Μεγάλοι επενδυτές του project εγκαταλείπουν το Libra και κάποιοι από αυτούς είναι το PayPal, το eBay και πιο πρόσφατα η Mastercard αλλά και η Visa που βρίσκονταν ανάμεσα στους ισχυρούς υποστηρικτές της κίνησης, κάνοντας έτσι άγνωστο το μέλλον του νομίσματος. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 14. 1 point
  Εμένα δεν θα με χαλάσει ένα 4.8ghz all-core boost και ας έχει 5.0ghz single core boost. Μήπως θέλω πολλά?😂
 15. 1 point
  Θα είναι η επόμενη, η χρονιά που θα δούμε τους Ryzen να φτάνουν τα 5ghz; Αμφιβάλω πολύ στον αν θα το δούμε σε όλα τα cores (εξωπραγματικό), αλλά δεν θα μου φαινόταν απίθανο να το δουμε σε single core boost.
 16. 1 point
  Ένα case mod βασισμένο στο Core P90 της Thermaltake αλλάζει ριζικά από τα χέρια του JP Modified. Το hardware περιλαμβάνει μια μητρική ASUS Maximus X Code με το Z370 chipset, μνήμες της TeamGroup καθώς και κάρτα γραφικών της NVIDIA. Το σύστημα ψύχεται από ένα custom κύκλωμα υδρόψυξης και από ένα χρυσού χρώματος ψυκτικό υγρό, ενώ σε αντίστοιχο χρώμα φωτίζεται και το υπόλοιπο hardware όπως οι μνήμες αλλά και οι ανεμιστήρες του μεγάλου ψυγείου της Thermaltake. Η βάση όπως και το τελικό αποτέλεσμα μας θυμίζουν έντονα ένα στητό πολυβόλο, ενώ το tempered glass δρα ως προστατευτικό του χειριστή αυτού του όπλου, φυσικά κάτι που είναι παρμένο από τον κόσμο του gaming. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 17. 1 point
 18. 1 point
  Κανει και για τις 28 Μαρτη; 😋
 19. 1 point
  Το Black Ops 4 φεύγει, το Modern Warfare έρχεται
 20. 1 point
  Έτοιμο για τις 25 Οκτώβρη
 21. 1 point
  Αυτό έχει βγει ότι είναι fake μήνες τώρα. Hint, κανένας αμερικάνος δε βάζει το δολάριο μετά τη τιμή.
 22. 1 point
  Το πιο πιθανό είναι να βγει και στη retail αγορά ναι! Θα υπάρξει ζήτηση ειδικά από όσους είναι της λογικής set it and forget it, αλλά μέχρι εκεί γιατί το τσιπ είναι αρκετά περιορισμένο από άποψης clocks.
 23. 1 point
  Για Ελλάδα δε νομίζω να βρεις αντιπρόσωπο. Από κανένα Γερμανό retailer κοίταξε, παίζει να το βρεις αλλά με τα ανάλογα μεταφορικά.
 24. 1 point
  Ε δεν θα βγει και στις υπόλοιπες χώρες μετά από μερικούς μήνες; Ειδικά ο 3900, ίσως έχει μεγαλύτερη ζήτηση από τον X.
 25. 0 points
  Τελικά όχι, μόνο remove post