savvasound

Members
  • Posts

    108
  • Joined

  • Last visited

About savvasound

  • Birthday 05/30/1987

savvasound's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (4/5)

10

Reputation

  1. Αυτο ειναι ιδιοτροπια του Philips Twin Eye sensorα οπου και φορανε τα Razer Naga / Imperator / Mamba. called Z-AXIS tracking Αυτο ητανε fault δικο μου επιδη ειχα "check" την επιλογη "Βελτίωση της ακρίβειας του δείκτη" απο τον πινακα ελεγχου των Windows.
  2. εχω ενα casual 5.1 (τα Logitech G51) βρησκω σε διαφορα μαγαζια μια καρτα που λεγετε Asus Xonar DX/XD/A και στο site της Asus δεν υπαρχει καμια τετοια καρτα! μηπος ειναι η ιδια με την DX? τι ακριβως παιζετε?
  3. παιδια βρηκα μια DX στο stock house του πλαισιου στα 37 ευρο,πηρα τηλ. και τους ρωτησα τι συναιβει με αυτην την καρτα και μου ειπανε οτι ειναι επισκευασμενη,αξιζει να την παρω η οχι αραγε οεο? επισης τι διαφορα εχει ρε παιδια η DX απο την DX/XD/A?
  4. akiasmaska και εγω την ιδια αποψη εχω μαζι σου αλλα μπηκα στο site της Asus και ειδα οτι ουτε Drivers δεν εχει για την D1 ενω για την DX εχει τα παντα! μηπως παιζει κανενα θεμα?
  5. Ρε παιδια ξερει κανεις να μου τι διαφορα εχει η Asus Xonar DX απο την Asus Xonar D1? απο οτι βλεπω ειναι η ιδιες με την μονη διαφορα οτι η D1 ειναι PCI και οχι PCI-E! και εκτος αυτου,στο site της Asus δεν δινει κανεναν driver για την D1,ενω για την DX εχει! την εχω βρει απο το stock house του πλαισιου στα 43 ευρο την D1! αξιζει να την παρω?
  6. ok...θα με βοηθησεις ομως στο τι να παρω γιατι δεν εχω ιδεα? το συστημα που εχω ειναι αυτο της υπογραφης μου
  7. Παιδια θελω να αποφυγω της βλαβες που μπορουν να προκλειθουν απο της διακοπες ρευματος στο pc,και δεν ξερω τι να παρω,σταθεροποιητη τασης ή UPS?
  8. ρε παιδια οταν βαζω το v-sync enable για να γλυτωσω απο το tearing ανεβαινει πολυ το input lag! μπορω να κανω κατι γιαυτο?
  9. Gorillakos το O/S το εχω πανω σε Intel X25-E 32GB,αυτο που θελω ειναι εναν δισκο γρηγορο για να τρεχω παιχνιδια και να εχει και αρκετουτσικο χωρο για εγκαταστασεις. για τον χωρο που χρειαζομαι ενας SSD θα μου βγει πολλα λεφτα,γιατι θελω να εχω πανο απο 100GB αποκληστικα για τα παιχνιδια. κατι αλλο,εγω που εχω mobo με sata II μπορω να χρισημοποιησω δισκο sata III? και το βασικοτερο που ξεχασα,αυτος ο WD εχει πεθανει?
  10. παιδια μπορειτε να μου πειτε πιος ειναι πιο γρηγορος δισκος? o Western Digital Caviar Green WD6400AARS 640GB HDD 3.5" (64MB Cache, IntelliPower, Sata 3Gb/s) ή ο Western Digital Caviar Black 640GB WD6401AALS HDD 3.5" (32MB Cache, 7200RPM, SATA 3Gb/s) θελω εναν για να τρεχω παιχνιδια μεσα απο αυτον και οχι απλος για αποθηκη! τι προτινετε να παρω?
  11. αν ειναι να μου δημιουργησει θεμα και να με αναγκασει να παρω την gtx480 καλητερα να παω για το 24αρι...δεν εχω προβλημα! δεν θα με χαλασει το 24αρι!
  12. ρε παιδια σκεφτομαι να παρω τελικα την 27αρα την Dell U2411,φοβαμε ομως μην εχω αισθητες πτωσης στην αποδοση λογο του οτι ειναι αρκετα μεγαλητερη αναλυση! καρτα γραφικων εχω την GTX285 λετε να πεσει η αποδοση τοσο ωστε να εχω προβλημα?