iraklisvel

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by iraklisvel

  1. Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες στα περισσότερα. Θα τονίσω ένα πράγμα. Αν θέλουμε τον εύκολο αλλά έγκυρο τρόπο, μπορούμε απλά να ποστάρουμε ό,τι είναι στο Bot, και να τσεκάρουμε δική μας λίστα μετα. Αν θέλουμε να φέρουμε νέο κόσμο στο άθλημα, μπορούμε να βάλουμε και κατηγορίες απόλυτων ρολογιών πχ σε μνήμη επεξεργαστή fsb gpucore κλπ που ανεβαίνουν έτσι για τη φάση του OC και όχι επειδή έβγαλαν ένα συγκεκριμένο bench. Εκεί ο καθένας θα αρχίσει και θα ενβάζει ρολόγια τρελά και η μισή δουλειά έχει γίνει ήδη. ΣΙΓΟΥΡΑ θα τονίσω-θυμίσω το να υπάρχει αερόψυξη σαν βασική κατηγορία για να μπαίνουν όλοι αρχικά και φυσικά μετά κάθε ψύξη να έχει δική της λίγκα. Γιατί και υδρόψυξη να έχεις είναι κρίμα να σε βάλουν σε κατηγορίες που παίζει το άζωτο. Μου άρεσε φοβερά η ιδέα να παίζουμε με συγκεκριμένο υλικό όλοι για πχ ένα μηνα και ο νικητής να παίρνει πχ κάτι συμβολικό σαν κίνηση. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΕΚΤΕΙΝΩ ομως, θα προτείνω το φτηνό υλικό αυτό να ειναι ταυτόχρονα και ψαγμένο στο Bot ώστε να δίνει και λίγους πόντους και εφόσον παίξουμε όλοι, να πάρουμε και πόντους για την HOT-KOT-POT-JACKPOT ή όποια ομάδα γουστάρουμε. πχ. να πάρουμε μια 9500GT και όχι 8400GS εφόσον η πρώτη "παίζεται" ζεστά ζεστά στο bot άρα παίρνει και κάνα πόντο αν χτυπήσει κανείς κάνα ρεκόρ. Για μένα όλο αυτό θα ήταν τέλειο αν μπορούσαμε με κάποιο τρόπο να κάνουμε ή να προτείνουμε αλλαγές στο Bot. Μην κράξετε.... Αλλά αφού μπορούμε να ανεβάζουμε κάπου μετρήσεις και να είναι έγκυρες - για να μην μπλέκουμε με ψευτιές και fake ss, οι της Oktabit θα θυμούνται ένα τυπάκι αφελές που νόμισε πως θα γλυτώσει - γιατί να βάλουμε τον εαυτό μας σε αρχικό στάδιο πάλι; Εννοώ, δεν γίνεται να χωριστούν σε κατηγορίες που προτάθηκαν οι ψύξεις στο Bot? Νομίζω και αυτοί είναι σε φάση που ψάχνουν για αναδιάρθωση συστήματος. Αν πιέσουμε πολλά άτομα μαζί σε forum εκεί ίσως κάτι αλλάξουμε. ΑΚούγεται...ουτοπικό αλλά μπορεί τη δουλειά να μας την κάνουν αυτοί και μάλιστα χωρίς πολλά πολλά. ΚΑι σκεφτείτε πως μετα απο αυτό θα μπαίνεις στην στατιστική σελίδα για την Ελλάδα και θα λέει πχ 1ός με αέρα στο 1Μ ο τάδε κλπ. Μια χαρά διαχωρισμός και για να το πω..στη γλώσσα μου Localization-lateralization. Αυτά και συγνώμη που φαίνομαι αφελής. Αλλά για μένα αυτό είναι που θα έπρεπε να γίνει...
  2. με βαση τις καταχωρησεις του bot απλα να καταρτισουμε μια δικη μας λιστα. δεν χρειαζεται η μηχανη. εμεις με βαση τις ανεβασμενες πληροφοριες που ειναι επικυρωμενες και ολα οκ, παίρνουμε τα στοιχεια που θελουμε και κανουμε δικη μας λιστα. απλο.
  3. Καλησπέρα κι απο μένα. Πρωτάθλημα OC? Για αρχή κατηγορία με αέρα. Διότι ο επίδοξος OCer δεν ξεκινά με κάνιστρα. Και αν θλεουμε να υπάρχουν άτομα με ικανότητες πρεπει να κοιτάξουμε εκεί. Θα συμφωνήσω απόλυτα σε ένα πράγμα. Αν κάποτε έπαιρνες 0.5 πόντους στο bot, τώρα ξενερώνεις γιατί και ο τελευταίος παίζει με πάγο ή άζωτο. Αρα πρώτα πρεπει να δοθεί βήμα-βάση στους αερόψυκτους. Με πλήρη εκτίμηση στους αζωτούχους, ο Κίμωνας ξέρει γενικά την άποψή ή και τα σχέδια μου στο θέμα - αλλά ας παίξουμε όλοι με αέρα να δούμε πως θα έρθουν άτομα γεμάτα όρεξη! Απο κει και περα ας υπαρχει η μεγαλη λιγκα για υπολοιπες ψυξεις... Ταπεινή άποψη.