BilloukosGR

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About BilloukosGR

  • Birthday 07/07/1989

BilloukosGR's Achievements

Member

Member (2/5)

10

Reputation

  1. Τον 12άρη, σιγά μην έβαλε 8άρη ανεμιστήρα σε ψυγείο... Πάντως ο Enermax δεν παίζει να κάνει περισσότερο θόρυβο από τον Coolermaster...
  2. 2000rpm είναι πολλά για οποιονδήποτε ανεμιστήρα 12άρη. Χωρίς controller, προσωπικά, το βρίσκω πολύ ενοχλητικό.
  3. Εγώ δεν κατάλαβα, λέτε του παιδιού ότι με τρεις ανεμιστήρες που ο καθένας θα δουλεύει στις 1500-2000 στροφές, ο θόρυβος δεν θα τον ενοχλεί? Επειδή λέει η κάθε εταιρεία τάδεdB? Έχει δοκιμάσει κανείς το παραπάνω setup στην πράξη, και μάλιστα σε κουτί όπως το thermaltake?
  4. axax0ax0axa ναι μίλησε και αρκετά μάλιστα! Αν και δεν έχω ροή Λ το γνωρίζω από φίλους, έτυχε μια φορά μάλιστα να παρακολουθήσω κι εγώ το μάθημά του... καλά ο τύπος δεν υπάρχει! Είναι τελείως εκτός...
  5. Πάντως στο δικό μου 6ο εξάμηνο η ροή Λ αναφέρθηκε αρκετά σε opencl στον μάθημα των γλωσσών προγραμματισμού. Λογικά παίζει περισσότερη εξειδίκευση και σε μεγαλύτερα εξάμηνα, υπάρχουν πολλά μαθήματα επιλογών.
  6. Εγώ έχω μία socket 478 για pentium 4 καμμένη...
  7. ax0a0x0a0xa Μητρικές έβγαζε κάποτε η AOpen δεν ήξερα ότι υπάρχει ακόμη και βγάζει.... κουτιά!
  8. Σύμφωνα με τις διαστάσεις εκεί πέρα έχει χώρο περίπου 4.5 εκατοστά... το ύψος του clip είναι 3 εκατοστά... μένει 1.5 cm... εκεί μέσα μερικές φορές πρέπει να μπει κατσαβίδι... δεν παίζει!
  9. Τα δύο πίσω κλιπσάκια που κουμπώνει η ψήκτρα στο socket πως ακριβώς περιμένει η Nexus να τα κουμπώσουμε??? Δεν είχα σκοπό να την αγοράσω, αλλά για αυτό και μόνο δεν παίζει να την αγόραζα...
  10. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.320669 200 ευρώ ο 64GB... σκέφτομαι σοβαρά την αγορά ενός... τι λέτε? αυτός η Vertex της OCZ???
  11. Δεν νομίζω πως τίθεται τέτοιο ζήτημα. Ούτε καν δηλαδή... Αν η Dell στόχευε το κοινό της acer θα το είχε κερδίσει εδώ και πολλά χρόνια. Είχε σταθερούς πελάτες που δεν την αλλάζουν και εκεί βασίζεται. Και η Hyundai έχει τεράστιες πωλήσεις παγκοσμίως, θα αρχίσει μήπως η ferrari να ανυσηχεί για αυτό? :L..