mchrisober

Members
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

About mchrisober

  • Birthday 10/01/1988

mchrisober's Achievements

Junior Member

Junior Member (3/5)

10

Reputation

  1. καλησπερα και απο μενα, διαβασα τα προηγουμενα θεματα και θελω να κανω μερικες ερωτησεις. Σκεφτομαι να αγορασω καινουργιο pc με ταβανι τα 1500 ευρο περιπου μονο η μοναδα τοσα. Το pc θα ειναι αποκλειστικα σχεδον για gaming και καθολου ο/c, αλλα θελω να παρω κατι που να μου κρατησει καποια χρονια. Αρκετοι μου προτεινουν τον ι5-3570Κ αλλα διαβαζοντας την παρουσιαση καπου στο τελος λεει οτι δεν συγκρινονται με τους sandy-bridge E στις πολυνυματικες εφαρμογες. Οποτε ποια πρεπει να ειναι η επιλογη μου για να εχω και ενα βαθος χρονου? Επισης θελω να μου προτεινετε ενα καλο τροφοδοτικο, μια μητρικη με πολλα καλουδια και μνημες ραμ. Τα υπολοιπα λιγο πολυ δεν με ενδιαφερουν.
  2. θα σε ενδιεφερε να περιμενεις λιγο καιρο γτ ετοιμαζεται να βγαλει η asus κατι καινουργια σαν air στυλ αλλλα ποιο δυνατα? Στο λεω γτ θες φορητοτητα.
  3. Θα σου προτεινω macbook air, εφ οσον θα το φερεις απο Αμερικη. Ειναι οτι ποιο φορητο υπαρχει και η ποιοτητα κατασκευης του ειναι απο τις καλυτερες. Εαν σε ενδιεφερε θα μπορουσα να σου δωσω και αλλες πληροφοριες.
  4. ουσιαστικα το thunderbolt εχει το ιδιο βυσμα με μινι display port, οποτε παιρνεις το καλωδιο που εχεις και το συνδεεις-δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα.
  5. ευχαριστω πολυ, θα το προσπαθησω και βλεπουμε. λοιπον εκανα το usb bootable και περασα τα αρχεια που μου ειπες. Το βαζω μεσα, μπουταρει απο φλασακι και εμφανιζεται μια comand line C: εκει περα τι να γραψω, εγραψα cd και το ονομα του φλασ αλλα δεν ανοιγει με τπτ. Θα επρεπε να βγαζει C αφου το φλασακι στον αλλο υπολιστη εμφανιζεται ωσ G?
  6. μπορεις να μου πεις τροπο να κανω απο usb φλασακι? οκ, περναω το update που εχω κατεβασει αλλα μετα τι διαδικασια ακολουθω?
  7. Φιλε caution πρεπει πρωτα να σε ευχαριστησω για το χρονο σου. Τα πραγμα τα εχουν ως εξης: Βγαζω τελειως ρευμα, βγαζω μπαταρια-> οποτε λογικα εχω κανει clear cmos. Αλλη εναλλακτικη εβαλα το jumber(βρηκα εναν οδηγο) σε αλλες θεσεις και παλι υποτιθεται οτι εκανα clear cmos. Εννοειται οτι οταν ξεκιναω το μηχανημα εχω πανω την μπαταρια. Οταν σβησω το μηχανημα και το ανοιγω ξανα, παιρνω ενα μνμ του στυλ you have changed the cpu και κατι τετοια...,ενω δεν εχω κανει καμια αλλαγη. Εμενα το προβλημα μου ειναι οτι εαν κλεισω το Pc και το ξαναανοιξω χανετε το boot order αλλα και καθε ρυθμιση του Bios. Δεν ξερω γτ. Επισης δεν μπορω να κανω Bios update γτ προς το παρον δεν εχω win και δεν εχω και δισκετα.
  8. το θεμα ειναι οτι εχω κατεβασει το manual της μητρικης και ενω λεει οτι υπαρχει cmos bottom στο διαγραμμα που δινει στο Pdf δεν μπορω να το βρω. Την μπαταρια την εχω βγαλει αλλα αυτο με το jumber δεν ειμαι σιγουρος. τι να κανω?
  9. τελικα η Cpu ηταν, καπου δεν παταει καλα η ψυκτρα και ανεβαζει θερμοκρασια πανω απο 90. Επισης εχω και ενα αλλο προβλημα, ενω εχω αλλαξει μπαταρια απο την mobo δεν μου κραταει τις ρυθμισεις για το boot order.. Παιζει καμια ιδεα?
  10. ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση, λοιπον προβλημα με μνημες δεν παιζει και μαλλον οχι και με καρτα γραφικων. Δεν ξερω εαν ειναι απο Cpu θερμοκρασια αλλα αυτην ειναι στους 55 βαθμους και την βλεπω σταθερη στο Bios. Εβγαλα και την μπαταρια για να κανω clear cmos αλλα δεν ειδα αποτελεσμα.
  11. Παιδες εχω ενα υπολογιστη, ο οποιος ειχε να χρησιμοποιηθει κανενα χρονο. Περιλαμβανει τα εξης: Cpu Intel Core2Duo στα 1,86 Msi Neo P965 7600Gt 425Watt Μνημες ddr2 Το προβλημα ειναι το εξης, ενω ανοιγει κανονικα και μπαινει στα bios μετα απο 1 λεπτο σβηνει απο μονος του. Να σημειωθει οτι δεν του εχω βαλλει κουτι και δισκο, αλλα δεν νομιζω να παιζει καμια σημασια. Υπεθεσα οτι θα ειναι απο υπερθερμανση αλλα ο επεξεργαστης ειναι στους 52 βαθμους μεσα απο bios που ελενξα. Καμια ιδεα για το τι μπορει να ειναι????