mixailof

Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

About mixailof

  • Birthday 01/01/1977

mixailof's Achievements

Member

Member (2/5)

10

Reputation

  1. Λοιπον τελικα ολα καλως.Ο Τ8100 εχει αντικαταστησει τον Celeron 560 και εχουμε βρει την υγεια μας.Χρειαστηκε να λυθει κομματια ολο το φορητο για να μπορεσω να φτασω στον επεξεργαστη αλλα τελικα δεν ηταν και τοσο δυσκολο..Να ευχαριστησω ολα τα παιδια για την συμμετοχη και την βοηθεια τους!!
  2. Στο Dram Frequency λεει 266.0 με 4αρια ενω στο SPD φαινεται να γινεται για 333 με 5αρια και στα 400 με 6αρια. Αρα μαλλον εχεις δικιο και εχουν χρονησει χαμηλα. Πηγα στο BIOS αλλα δεν ειδα πουθενα κανενα περιθωριο αλλαγης σε μεγαλυτερη συχνοτητα. Υπαρχει καποιος αλλος τροπος?
  3. Κατεβασα το service manual και οντως εχεις δικιο αφου κατι τετοιες βιδες φαινονται να το κρατανε.Τελικα ενα αλλο παιδι μου ειπε οτι στο GL960 εχει εγκαταστησει επιτυχημενα Τ8300 οποτε ο Τ8100 λογικα δεν θα εχει προβλημα..
  4. Ναι αλλα κατα την Intel υποστηριζει και μνημες εως 667 και εγω δουλευω με 800αρες χωρις προβλημα..Ολοι ξερουμε οτι πολλες φορες εστω και ανεπισημα υποστηριζονται πολυ περισσοτερα πραγματα που στα επισημα σαιτ δεν αναφερονται..Παντως λογικα δεν νομιζω οτι παιρνει μονο Celeron. Αν θες καντο λιγο πιο λιανα γιατι χαθηκα.....Τελικα ισχυει αυτο που λεει οτι, οτι επεξεργαστης ειναι για το GM965 ισχυει και για το GL960? Μπλεξιμο με αυτην την Intel........
  5. Εφτασα να υπρχει ενα μεταλικο μαυρο πλαισιο και αποκατω φαινοταν το cooler αλλα δεν φαινοταν πως εβγαινε το μαυρο πλαισιο καθως δεν φαινοταν να πιανει σε βιδες και τετοια..Vista 32 bit
  6. Καλησπερα σε ολους. Εδω και καιρο ενδιαφερομαι να αναβαθμισω το λαπτοπ μου ( HP Compaq 610 ) και ηδη εχω προβει σε αναβαθμιση σε 3GB Ram απο 1GB ( δεν ξερω γιατι αλλα η μια slot οταν βαζω 2GB στικακι εχει ως αποτελεσμα να μην μου ξεκιναει το λειτουργικο και οποτε παρολο που πηγαινα για 4 εμεινα στα 3GB ) και ερχομαστε στο δυσκολο κομματι με τον επεξεργαστη... Λοιπον αντιμετωπιζω το εξης προβλημα..πρωτον με το cpu-z δεν μπορεσα να βγαλω ακρη γιατι μου εμφανιζει το Socket 479mPGA και τον επεξεργαστη Celeron M 560 και Mainboard GL960. Λοιπον με αναζητηση στο google μπερδευτηκα εντελως γιατι αναφερεται οτι το 479 ειναι το 478 αλλα το cpuz δεν μπορει να αναγνωρισει καποια πραγματα κτλ...και διαφορα αλλα τερτιπια που γενικα με μπλεξανε και δεν ξερω τι τελικα cpu μπορω να βαλω. Ενδεικτικα αναφερω οτι αλλου λενε οτι το συστημα παιρνει 4GB Ram και cpu μεχρι και τον Τ8100 με fsb ομως εως 800, αλλου αναφερεται οτι σηκωνει μονο εως τον Τ5870 και γενικα εχω μπλεξει.Μηπως καποιος μπορει να βοηθησει!!!! Επισης προσπαθησα να λυσω το φορητο αλλα παρολο που σχεδον το εκανα κομματια εφτασα σε ενα σημειο αλλα πουθενα δεν γινοταν να φτασω ως την cpu. Μηπως καποιος μπορει να βοηθησει..Σε βιντεακια η αλλαγη φαινεται πολυ ευκολη αλλα στο συγκεκριμενο λαπτοπ φανταζει ακατορθωτη....Ευχαριστω ολους προκαταβολικα και περιμενω τα φωτα σας!!
  7. Εχω την 23αρα και ειναι μια χαρα.Σαν εικονα δεν ειναι κατι το εντυπωσιακο αλλα για την δουλεια που την θες θα σε βολεψει μια χαρα. Ενδεχομενως να πουλαγα την δικη μου αν σε ενδιαφερει μιας και προσανατολιζομαι σε αλλαγη απο σταθερο συστημα σε φορητο.Αν ειναι μου λες
  8. Η AMD παραδοσιακα καλυπτει το κομματι των low budget και απο οτι φαινεται αυτο δεν θα αλλαξει ουτε στο μελλον.Η μαμα Intel βγαζει πλεον καινουριες σειρες πρωταθλητων αλλα παντα με το αζημιωτο..Ποτε θα δουμε πραγματικα καλες αποδοσεις σε προσιτες τιμες?
  9. Απο τιμες εχει ακουστει τιποτα? Επισης για συνδεση με 40αρα τηλεοραση ποια θεωρειται καλη για να παιζουμε κανα παιχνιδακι? Δεν με ενδιαφερει να πηγαινει και τερμα..
  10. Παιδια να ευχηθω Χρονια Πολλα σε ολους με Υγεια και Ευτυχια και οτι καλυτερο για ολο τον κοσμο.Να περασετε ολοι πολυ καλα αυτες τις Αγιες μερες και ευχομε το κλιμα των Χριστουγενων να φωλιασει μεσα στις καρδιες μας.Χρονια Πολλα!!!
  11. Αν δεν ειναι κατι απο αυτα που αναφερουν τα παιδια παραπανω κοιταξε αν εχεις κουμπωσει και τις δυο παροχες της μητρικης γιατι το ιδιο μου εκανε καποια φορα επειδη δεν ειχε κουμπωσει καλα η μικρη τροφοδοσια ρευματος της μητρικης με αποτελεσμα να παιρνει μπροστα και μετα λογο ελειψης τροφοδοσιας εκανε επανεκινηση..
  12. Παρα πολυ καλη εξελιξη και επικροτω τις αποψεις σου μιας και η τοποθετηση σου σε καθε σημειο με βρισκει απολυτα συμφωνω.Οι αγγελιες ειναι ενα μεσο για να εξυπηρετησουν καθε ενδιαφερομενο που θελει να δωσει κατι για να απαλλαχτει απο ενα προιον που δεν τον ενδιαφερει και να εξικονομησει λιγα χρηματα απο την μελλοντικη αγορα του ενω για τον αγοραστη μπορει να επωφεληθει απο κατι μεταχειρισμενο και να μην πληρωσει το αρχικο κοστος του καινουριου.Νομιζω ετσι πρεπει να αντιμετωπιζεται το θεμα μιας και η εννοια των αγγελιων πρεπει να ειναι η εξυπηρετηση των μελων και οχι διαφορων συστηματικων πωλητων που το βλεπουν ως μεσο να επεκτεινουν την επιχειρηση τους..
  13. Παντως ολες οι μετρησεις συνηγορουν μακραν για τους ssd για να μην αναφερω οτι για τον θορυβο ουτε λογος..Παντως αν δεν βιαζεσαι οι τιμες συνεχως πεφτουν και οποτε μπορεις να κανεις μια αξιολογη αγορα χωρις υπερβολικο κοστος και παντα υπαρχουν και τα Ebay κτλ για ακομα φτηνοτερα.
  14. Μαλλον χλωμο τον βλεπω τον φιλο. Το που πας ρεε καραμητρο ακουγεται πολυ σωστο...
  15. Πατριωτη μια χαρα το καινουριο. Καλοριζικο!