Dolly

Members
  • Posts

    122
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Dolly

  1. Aνέστη δεν υπάρχετε! α) Gz! β) αν με βάλεις και στην υδρόψηξη θα σε βαρέσω!! γ) δηλαδή πόσο θα μου πάει?
  2. Θα τραβάει όμως? γιατί οι 5870 Vapor δεν τραβάγανε καθόλου καλά
  3. ε μετά απο 2 βδομάδες ΔΕΝ τον παίζει το νετ στην δουλειά και έχω δακρύσει... εσθάνομε όπως όταν πήγα απο το 28.800 supra modem μου, στις 8 Τ1 παράλληλες που είχαμε στο πανεπιστήμιο!
  4. 2άρες ήταν Γιώργο οι κόκκινες που λεει ο Ανέστης! απλά αυνανιζόντουσαν με ρυθμό που θα ζήλευε φοιτητης 10ου έτους!
  5. Λολ ναι 3,4 * όλα με αέρα, κάτι warnings έβγαζε το βιος με κόκκινα αλλα δεν ξέρουν οι Ιάπωνες!! πάντως ένα αυγό το βράσαμε!
  6. Με μνήμες της προκοπής παίζει να φλερτάραμε με sub 10… Σε κάποια φάση βρήκε ο Ανέστης ένα sweet spot και ενώ κολλούσε στα 490, έπαιξε πάνω από 500, αλλά ήταν και παλιό ΒΙΟS και λίγος χρόνος, όσο φιλότιμα και να προσπάθησε ο Ανέστης ( 4 V στις μνήμες, 1,8 στο CPU, 2,5 στο NB) δεν άκουγε το ρημάδι! :D
  7. Τελικά τρέχει σε χαμηλότερα ρολόγια απο τις μονές?
  8. Εγώ έβαλα κάρτα για να το ξεκινήσω, και στο καπάκι πήγα και την έβγαλα πάντος. Μεγιές Βούδα!
  9. Rotfl Ναι ρε Seb τα λεω 1000000000% ειρωνικά γιατί αλλιώς θα με μπάναρε ο ίδιος ο Ανέστης από το Box αν έγραφα όπως του τα είπα εχτές... Επειδή τον συνάντησα καθώς γύριζε από το eshop ειλικρινά νόμιζα πως μου έκανε πλάκα όταν μου είπε πως αυτό το cpu του το δώσανε όπως το είδα.
  10. Dread θα διαφωνήσω εν μέρη. * Όταν κάνεις κάτι παρά-εισαγωγή το κάνεις για να έχεις το μικρότερο δυνατό κόστος. Το έχω δει επανειλημμένως με τις Nikon που ασχολούμαι με την φωτογραφία, αλλά ως γνωστόν αν κάνεις κάτι με παρά-εισαγωγή δεν καλύπτεσαι από την εγγύηση και συνεπώς, τραβάς τα ΠΑΝΔΕΙΝΑ για να βγάλεις άκρη με τους αλήτες. Βέβαια ΠΡΕΠΕΙ να το πεις στον πελάτη αλλά σιγά μην το λένε. Το * πάει στο ότι είναι ΚΑΙ παρά-εισαγωγή, ΚΑΙ τα δίνουν πιο ακριβά, γιατί σε τιμές είναι one to one με το Πλαίσιο, οπότε ΔΕΝ κερδίζει κάπου ο πελάτης ουσιαστικά (που το μόνο κέρδος του πελάτη σε τέτοιες περιπτώσεις είναι η τιμή δεδομένου πως χάνει τη εγγύηση). Γενικά επειδή το είδα και εχτές το cpu του Ανέστη , οι τύποι είναι γελοίοι, και πραγματικά, έχω μετανιώσει και το 1 CF Bridge Που πήρα από εκεί που έδωσα 7?...
  11. Δηλαδή ρε φίλε τι θέλεις και εσύ? Αντί να σε στείλει στην Αμερική την χώρα του σατανά να το αλλάξεις μόνος σου από την ίδια την ΑΜΔ, κάθεσαι και παραπονιέσαι γιατί το κουτί είχε μια μικρή «φθορά» και ο επεξεργαστής λίγη πάστα πάνω, επειδή τα παιδιά τον bencharane είδαν πως δεν πάει και μετά τον ξαναβάλανε στο κουτί του. Για σκέψου τι θα πλήρωνες αν είχαν και άτομο για να βγάζει την θερμοαγώγιμη πάστα σε κάθε cpu που δοκιμάζανε «λίγο» και μετά το δίνανε πίσω σε πελάτες. Τότε να δεις ακρίβεια. Παράλογε.
  12. Καλημέρες! Ανεστάκο, αυτό που κάνει ντρίν-ντρίν είναι το κινητό σου, το σηκώνεις, και πατάς 1 φορά το πράσσινο κουμπάκι, και μετά ακούς φωνούλες! :D
  13. Σαν τρίτος που το μόνο που έχω καταφέρει να κάνω είναι 8.02.238 (το είδε ο Ανέστης με τον Celeron @ 450) πρέπει να πω, πως κάνετε με ΤΡΕΛΗ επιείκεια σαν γκόμενες 16 ετών εν καιρό περιόδου, και αυτή η κουβέντα, ή παρωδία όπως θέλετε το λετε, θα μπορούσε να είχε λήξει ν-1 σελίδες πριν αν απλά Αντώνη είχες πει «θα έρθω στην ADW και θα το κάνω στο περίπου». Από την στιγμή που και πριν από 12 χρόνια είχες δώσει σε κάποιον το δικαίωμα να σε αμφισβητεί, ΑΝ θέλεις να έχεις την καθολική «έγκριση» της κοινότητας θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να κάνεις live validation αν ποστάρεις κάτι πολύ ακραίο, γιατί επειδή ο κόσμος ΔΕΝ ξέχνα, έτσι είναι. Αν πάλι είναι στα φρύδια σου το αν σε πιστεύει αυτή η κοινότητα τότε απλά μην είσαι ενεργό μέλος και παίξε με άλλους, δεν είναι μεμπτό, ούτε κανείς θα σου πει τίποτα. Αλλά δεν γίνεται να λες ειδικά εσύ που ΔΕΝ είσαι 18, πως «αυτά είχα γίνει παλιά», γιατί και να έχεις αλλάξει από τότε, ο κόσμος ΕΙΝΑΙ επιφυλακτικός.
  14. εντάξει και όποιος καπνίζει 20 χρόνια μπορεί να μην έχει τίποτα, και μια μέρα να έχει πολλά. Δεν νομίζω πως κανείς αμφιβάλει πως η κοκα κολα ΔΕΝ κάνει καλό.
  15. Φαντάζομε αυτό που εκτός απο τα κακά λέει πως και 1 κουτάκι έχει 7-8 κουταλιές ζάχαρη μέσα ε? Γενικά κοκα-κολα και δίαιτα είναι σαν να λες καλόγρια και Ροκο Σιφρέντι... Ανέστη σξδφ σξαφα σκ φξσ ΠΟΤΕ?????
  16. Ε ναι, 12η αγονιστική θα δούμε τι θα δούμε!
  17. Κοίτα και το Panamera Turbo που βγήκε τώρα, ή εναλλακτικά θα έλεγα και εγώ το Fiesta
  18. μακάρι... μόνο εμάς βολεύει αυτό, απλά αυτή η σιγή με προβλιματίζει, και όχι θετικά...
  19. Αυτές τις κάρτες τις αγοράζουν κατά 99,99% gamers, εγώ αυτό βλέπω, και για τα παιχνίδια δεν γίνεται ΚΑΜΙΑ νύξη. Και όταν η ΑΤΙ έχει βγάλει που κατά γενική ομολογία ΕΙΝΑΙ κολασμένο στην αγορά, και ήδη το διαθέτει, αν ήμουν nvidia και είχα κάτι που μαμαει για παιχνίδια δεν θα κράταγα το στόμα μου κλειστό, όπως δεν έχω κάνει τόσα χρόνια. Για αυτό κάτι μου βρομάει. Και ναι αν φτιάξει μια κάρτα με αυτά τα specs που καιει όσο παράγει ένα υδροηλεκτρικό εργοστάσιο, έχει 9 12άρια fans για ψύξη, και κάνει όσο 1 αυτοκίνητο πόλης, τότε στα φρύδια μου, και στα φρύδια πολλών. Γιατί τα 500? είναι το ψυχολογικό όριο για πολλούς, και από ότι φαίνεται θα το λιώσουν με την μονή υλοποίηση.
  20. Το crysis και κάθε παιχνίδι που είναι λαλακισμένα γραμμένο για να προωθεί κάρτες για μένα είναι γτπ τελείως. Πέραν αυτού , γιατί και από πού, ξέρουμε και κάνουμε δηλώσεις πως το GT300 θα μαμήσει την ΑΤΙ? Δεν έχω πρόβλημα αν το κάνει, καλό για εμάς θα είναι, αλλά ΠΟΥ το ξέρεις και το λες στο παλικάρι? Όπως και να γίνει τώρα για μένα είναι ΛΑΘΟΣ να τα σκάσει για 2η 295 γιατί έρχονται κάρτες εντός του μήνα... έλεος δηλαδή. Το cryengine 3 μετά συγχωρήσεως, αλλά το χέζω πατόκορφα. Να μάθουν να γράφουν κώδικα..
  21. Αυτό αντιλαμβάνεσαι πως δεν έχει βάση έτσι? Γιατί με την 4870 έτυχε να είναι < από την 280 και για αυτό η 295 ήταν ταχύτερη από την 4870χ2. θενκ γιου βερυ ματς. 4890x2? Αν το 5870 pwnarei το GT300, τότε η 395 θα παίρνει τα γκογκόδια της από την 5870χ2 πανηγυρικά με bells and whistles που λένε και οι Άγγλοι. Και μην ξεχνάς η ATI όντως έπαιξε της κάλτσες τις με την 5870 σε θέμα επιδόσεων, και η nvidia δύναται να μείνει πίσω... δεν είναι η εταιρία που δεν μιλάει για τα προϊόντα της γενικά. Και εσύ και εγώ, και ο κάθε ψυχασθενής που παίζει με 1900 ++ και θέλει και φίλτρα και απόλα, θα κατασταλάξει με ότι είναι ταχύτερο. Θέμα οδηγών δεν υπάρχει ποία. Dedicated games και λαλακίες έχουν και οι 2 εταιρίες.
  22. Ανέστη αν με ρωτάς για μένα ΕΙΧΕ πρόθεση, αλλά υπάρχει και ο αντίλογος. πως ναι ο τύπος πήγε να πάρει rebound στεγνά, αλλά το πήρε έμμεσα απο το κεφάλι του άλλου , αυτό λέω. Ναι εγώ πιστεύω πως οχι απλά υπήρχε πρόθεση, πιο ξεκάθαρο (απο πλευράς intentions) δεν υπάρχει.
  23. Σόφο ναι. Αλλά. Είναι οι κανόνες του στύλ «Αν κλωτσήσεις / κρατήσεις / τραβήξεις τον αντίπαλο στην περιοχή είναι πέναλτι». Αλλά δεν είναι πάντα όλα τόσο clear cut. Το κάνω κεφαλιά σαν επιθετικός και ρίχνω την μπάλα στο χέρι του αμυντικού που απλά έχει πηδήξει μαζί του, εκεί σου λεει πως είναι στην κρίση σου, γιατί ΔΕΝ μπορεί να προσάψει πρόθεση. Αλλά ταυτόχρονα έγινε και παράβαση.