venisk

Members
  • Posts

    8,574
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    24

Everything posted by venisk

  1. Άρα κρατάει την φήμη του να ξεφτιλίζει το hw με κάθε τρόπο! Αυτό το crysis θέλουμε
  2. Μέχρι τώρα μόνο η msi trio μου αρέσει και η strix, τι βλακείες έλεγε η msi οτι το πλαστικό πίσω είναι από υλικό για να βοηθάει, μας κοροϊδεύουν οι γύφτοι.. Λουκά θα βγάζει 20gb έκδοση την ίδια κάρτα?
  3. Η μία κάρτα της gigabyte είναι πιο άσχημη από την προηγούμενη!! Ενώ στις μητρικές πάει τέλεια στις κάρτες........
  4. Συμφωνώ ότι το rtx δεν είναι ακόμα έτοιμο και όντως δεν αξίζει το perfornamce hit, διαφωνώ στό ότι δε ναξίζει η μετάβαση απο την 1080ti στην 2080ti, παράδειγμα το rdr2 που παίζω τώρα τέρμα 4κ στα 45fps με την 1080ti δεν θα είχα ούτε 30... ήταν ένα ωραίο δυνατό marketing όλο αυτό με το rtx αλλά έδωσε η nvidia και επιδόσεις με μεγάλο αντίτιμο :( ..
  5. Καλησπέρα! Μεταχειρισμένο mi9 όπως έκανα κ εγώ θα βρείς σε καλή κατάσταση με 20-30 ευρώ παραπάνω, oled οθόνη φορτίζει γρήγορα έχει φοβερές κάμερες είναι σχετικά premium κατασκευή όλα τα καλά!
  6. Όχι, θα μείνω με τον 9900k μου καρφωμένο στα 5.2 μέχρι το επόμενο μεγάλο cpu στην μεσαία κατηγορία
  7. Καλημέρα! Θα σε κόβει πολύ ο επεξεργαστής σε οτιδήποτε και να θες να κάνεις σήμερα, πρέπει να σκεφτείς την γενική αναβάθμιση δεν βλέπω άλλη λύση
  8. Τούμπανο αλλά θα προτιμούσα να μείνει πιο κοντά στα 500 ευρώ, κάθε χρόνο ακριβότερο! Ζάχο πως νιώθεις που μας ρίχνει στα αυτά στο storage?? @jax7480
  9. Καλη χρονιά! Από τι φαίνεται το παίχνίδι ρίχνει όλο το βάρος στον επεξεργαστή και όχι στην κάρτα γραφικών, δοκίμασε να βγάλεις τους drivers με ddu απο safe mode και πέρασε τους ξανά.
  10. Στα 320 ο 10tb wd red ή στα 237 ο 8tb είναι πένα. Να φροντίσει ο φίλος σου αυτά που έχουν σημασία να τα έχει back up.
  11. Καλά τους κάνουν, κρίμα τα 47 ευρώ που έδωσα γι αυτή την βλακεία.
  12. Φαντάζομαι ένα macbook με 6 core intel cpu... ονείρωξη...
  13. Στο raid 0 να ξέρεις ότι αν χαλάσει ο ένας ssd χάνεις τα αρχεία και από τους 2. Πάρε μια καλύτερη οθόνη, πάρε κάρτα γραφικών πάρε κάτι που να ναι ουσιαστική αναβάθμιση.
  14. Σε σύστημα 7 χρονών δεν χρειάζεσαι m2, χρειάζεσαι αναβάθμιση στα βασικά κομμάτια του pc και αν μείνουν λεφτά βάζεις m2 και έχεις ένα σύστημα που πετάει!
  15. Άντε ρε φίλε μεγειά! Είδες επιτέλους το φως σου στο ποντίκι ε? Όμως και πάλι στο πληκτρολόγιο.... δεν χρειάζεται να είναι ίδια μάρκα τα περιφεριακά που παίρνεις!
  16. Για ποιο λόγο φίλε μου? Το μηχάνημα σου είναι πολύ παλιό δεν θα κερδίσεις απολύτως τίποτα με τον m2. Καλύτερα κράτησε τα λεφτά σου να πάρεις νεότερο cpu και μητρική και αργότερα m2, τώρα είναι ανούσια αγορά
  17. Φίλος είχε το s8 plus πήρε το one plus 5t και πήρε το note 8 γιατί δεν μπορούσε να συνηθίσει την τεράστια διαφορά στην οθόνη! Σήμερα πχ είδαμε το p20 pro ότι θα θέλει κανα 1000ρικο κοντά με περσινό επεξεργαστή...... Η one plus θα ζητάει κάθε φορά και περισσότερα όπως κάνει κάθε εταιρεία, vfm στα 800 ευρώ το 6
  18. Τι να το κάνεις το wireless charging? Το αφήνω πάνω και φορτίζει πολύ αργά και δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω.. μόνο για καμιά καφετέρια να το αφήνεις πάνω στο τραπέζι κάνει..
  19. Πάντως το καινούριο metro έτσι όπως φαίνεται δεν θα το παίζουν ούτε αυτές
  20. Καλημέρα! Δεν είναι πολλοί οι βαθμοί που έχεις ρε συ, σε load πόσο έχεις? Στην χρήση που κάνεις μέτρα το κ πες μας.
  21. Τα σπάει ρε, όσες φώτος μου χει στέιλει έχω πάθει πλάκα.. εδώ το p10 lite που έχω για δεύτερο και 9/10 άτομα που έκανα τεστ δεν βρήκαν ποια ήταν του note και ποιά του huawei!