venisk

Members
  • Posts

    8,574
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    24

Posts posted by venisk

  1. Μέχρι τώρα μόνο η msi trio μου αρέσει και η strix, τι βλακείες έλεγε η msi οτι το πλαστικό πίσω είναι από υλικό για να βοηθάει, μας κοροϊδεύουν οι γύφτοι..

     

    Λουκά θα βγάζει 20gb έκδοση την ίδια κάρτα?

  2. Συμφωνώ ότι το rtx δεν είναι ακόμα έτοιμο και όντως δεν αξίζει το perfornamce hit, διαφωνώ στό ότι δε ναξίζει η μετάβαση απο την 1080ti στην 2080ti, παράδειγμα το rdr2 που παίζω τώρα τέρμα 4κ στα 45fps με την 1080ti δεν θα είχα ούτε 30... ήταν ένα ωραίο δυνατό marketing όλο αυτό με το rtx αλλά έδωσε η nvidia και επιδόσεις με μεγάλο αντίτιμο :( ..

  3. Καλησπέρα! Μεταχειρισμένο mi9 όπως έκανα κ εγώ θα βρείς σε καλή κατάσταση με 20-30 ευρώ παραπάνω, oled οθόνη φορτίζει γρήγορα έχει φοβερές κάμερες είναι σχετικά premium κατασκευή όλα τα καλά!

  4. Καλη χρονιά!  Από τι φαίνεται το παίχνίδι ρίχνει όλο το βάρος στον επεξεργαστή και όχι στην κάρτα γραφικών, δοκίμασε να βγάλεις τους drivers με ddu απο safe mode και πέρασε τους ξανά.

     

  5. Quote

     

    Εφυγα απο την Razer μετα απο χρονια (υπαρχει και σχετικη αγγελια με τα περιφεριακα που ειχα αν καποιος ενδιαφερεται) και πηγα Logitech.Πρωτες εντυπωσεις πολυ θετικες.

     

     

    Άντε ρε φίλε μεγειά!

     

    Είδες επιτέλους το φως σου στο ποντίκι ε? Όμως και πάλι στο πληκτρολόγιο.... δεν χρειάζεται να είναι ίδια μάρκα τα περιφεριακά που παίρνεις!

    • Like 1
  6. Για ποιο λόγο φίλε μου? Το μηχάνημα σου είναι πολύ παλιό δεν θα κερδίσεις απολύτως τίποτα με τον m2. Καλύτερα κράτησε τα λεφτά σου να πάρεις νεότερο cpu και μητρική και αργότερα m2, τώρα είναι ανούσια αγορά :)

  7. Φίλος είχε το s8 plus πήρε το one plus 5t και πήρε το note 8 γιατί δεν μπορούσε να συνηθίσει την τεράστια διαφορά  στην οθόνη!

     

    Σήμερα πχ είδαμε το p20 pro ότι θα θέλει κανα 1000ρικο κοντά με περσινό επεξεργαστή......

     

    Η one plus θα ζητάει κάθε φορά και περισσότερα όπως κάνει κάθε εταιρεία, vfm στα 800 ευρώ το 6 :hehe: 

    • Haha 2