Spirosssss

Members
  • Posts

    3,241
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    12

Posts posted by Spirosssss

  1. Καλημέρα! Ναι είναι πολύ απλό στη χρήση. Το ρύθμισα κ έκτοτε έπαιξε απροβλημάτιστα. Έχει κ μπαταρία αυτό που πήρα οπότε όταν κλείνω το πολύμπριζο που το έχω πάνω, για να καθαρίσω το ενυδρείο, αυτό έπειτα θυμάται τις ρυθμίσεις.

    Πραγματικά ένα τέτοιο κ μια αυτόματη ταΐστρα, λύνουν χέρια!

    Sent from my M2011K2G using Tapatalk

    • Like 2
  2. Α οκ! :) Έτσι που το έθεσες νόμιζα οτι έχουμε πάλι φαινόμενα όπως κάποτε με τις λαμογιές στην αγορά κάποιων καρτών γραφικών (που δεν ευθύνεται και το site εδώ που τα λέμε). Αν η διεύθυνση το κρίνει απαραίτητο, φαντάζομαι θα ανοίξει θέσεις για αρθρογράφους, ίσως να ενδιαφέρονται κάποιοι ακόμα και για χόμπι χωρίς κάποιο αντάλλάγμα.

     

    Αλλά όλα αυτά είναι στη σφαίρα της θεωρίας.

    • Like 1
  3. Καλημέρα! Έχω ενυδρείο και θέλω η λάμπα του να ανοίγει για συγκεκριμένες ώρες κάθε μέρα όσο θα λείπω εκτός σπιτιού. Με πρίζα με χρονοδιακόπτη θα κάνω τη δουλειά μου ή χρειάζομαι κάτι άλλο; Θέλω κάτι που να είναι για πολλές μέρες όχι μία μέρα και μετά να θέλει ξανά ρύθμιση.

     

    Χρονοδιακόπτες Πρίζας - Skroutz.gr  --> Κάτι από αυτά κάνει;

     

    Ευχαριστώ!

  4. Καλημέρα!

     

    Εύκολη ερώτηση θεωρώ αλλά καλύτερα να σιγουρευτώ πριν κάνω την αγορά. Το λεπόν:

     

    Έπεσε lan καλώδιο καλούμπα από τον 3ο όροφο της αδερφής μου στο ισόγειο στο πατρικό που δεν έχει υποδομή για ίντερνετ. Τι καρφώνω στο lan που περιμένει εκεί για να έχω ασύρματο δικτυο; access point ή και αυτά τα range extenders που έχουν και lan υποδοχή θα κάνουν τη δουλειά;

     

    Ψάχνω την πιο εύκολη λύση και όχι απαραίτητα την πιο αποδοτική.

     

    Ευχαριστώ!

     

    Ευχαριστώ.

     

    Sent from my MI 8 using Tapatalk

     

     

  5. Είναι πιο φτηνή. Το πάνελ της είναι πιο αργό με 75hz αλλά με την 1080 anyway δεν με κόβω να χρειάζομαι κ παραπάνω :hehe:

    Sent from my MI 8 using Tapatalk

  6.  

    Καλησπέρα!

     

    Χριστούγεννα έρχονται κ λέω να ζητήσω από τον Άγιο Βασίλη μια νέα οθόνη. Θέλω να κάνω την κίνηση σε 21:9 γιατί έχω βαρεθεί την "τετραγωνίλα" της u2412m.

     

    Χρήση κυρίως δουλειά (home working γαρ με αρκετό Excel και Doc), σερφάρισμα και παιχνίδια (Fh4, cs:go)

     

    Budget 500-600. Θέλω την Χ34p αλλά μάλλον δεν την φτάνω σε λεφτά κ ίσως να είναι κ υπερβολή? Από την άλλη δεν θέλω να αλλάξω κ κάρτα οπότε η 1080 θα γονατίσει σε τέτοιες αναλύσεις αν πάω να παίξω κάτι άλλο. Αλλά νομίζω σε 34 ίντσες το 3Kx1.4K είναι μονόδρομος. 

     

    Sent from my MI 8 using Tapatalk