caution

Members
  • Posts

    13,491
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    9

Posts posted by caution

  1. Αν ρωτάς σχετικά με την κατανάλωση, τέσσερις F4 είναι ~8,6w; Αν ναι, οι δύο bundled είναι ~7w αν θυμάμαι καλά, οπότε είναι απίθανο να το έχουν σχεδιάσει τόσο οριακά, μια χαρά θα είσαι.

    Αλλά ξαναδες τα νούμερα, μπας και θυμάμαι κάτι λάθος.

  2. Χωρίς πλάκα πως γίνεται και δεν βαζει η Samsung ταχύτερα nand; Έλεγα μέχρι τώρα τους χρήστες iPhone αλλά τώρα; Σε hardware εκτός από οθόνη είναι πολύ μπροστά.

    H Samsung και αν έχει ταχύτερα nand! Απλά κρίνει ότι δεν αξίζει το επιπλέον κόστος το κοινό της, τόσο απλά.

    Αλλιώς θα μπορούσε πολύ εύκολα να πατάει ΤΑ ΠΑΝΤΑ σε storage ταχύτητα, αλίμονο, δικά της fab έχει...

  3. αυτοί του Kodi? Το Kodi υπάρχει για (σχεδόν) κάθε πλατφόρμα... και του RasPi είναι μια από τις πιο επιτυχημένες.

    Αυτό πρέπει να θυμόμουν https://flirc.tv/more/raspberry-pi-case-ke αλλά δεν ήταν κάτι παραπάνω από ένα case ;) Btw @ 4Κ με κανονικά bitrates, το Pi2 model B είναι full απογοήτευση με dropped frames κτλ. Μακάρι το καινούργιο να την παλεύει!

  4. οποτε ρε Τασο τι προτεινεις ? αγορα τροφοδοτικου η αγορα ανταπτορα κ οτι γινει ? ειναι απαιτητικος πελατης αλλα δεν ειναι κ απο αυτους π βαζουν ευκολα το χερι στην τσεπη

    Αν δεν ανοίγει / σκαλίζει αρκετά μόνος του το σύστημα, πάρε μια ποιοτική προέκταση και θα είσαι ok. Αν βάζει χέρι συχνά, ας αλλάξει τροφοδοτικό, γιατί κούνα μία, κούνα δύο, βάλε, βγάλε, αυξάνονται οι πιθανότητες για θεματάκια με τις επαφές.

  5. Με τα παιχνίδια να γίνονται Optimized στο μέταλλο για το PS4, ίσως να χρειάζεται μια GTX 1070 η και παραπάνω για το ίδιο αποτέλεσμα σε PC.

    Δεν είπα ότι δεν θα είναι optimized. Είπα ότι αναφέρουν "4k" ενώ η κονσόλα δεν θα είναι 4k για το 99% των τίτλων της. Το οποίο είναι ξεδιάντροπη απάτη για το κοινό.